milomanara´isimli üyeden Alıntı
Tevbe 14-15"Onlarla savaşın ki, Allah onlara sizin ellerinizle azap etsin, onları rezil etsin, onlara karşı size yardım etsin, mü’min topluluğun gönüllerini ferahlatsın ve onların kalplerindeki öfkeyi gidersin. Allah dilediğinin tövbesini kabul eder. Allah hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir."(diyanet meali).
Sayın Atlas, bırakın iftirayı, kuran'a göre adamların bizleri öldürmek için bile geçerli sebebi var.
|
Savas hangi anlamda kullanilmaktadir burada? Yada Allah`in azabi nasil gelir?
Ben burada size sizin savundugunuz fikri curutecek donanimli bir fikirle gelirsem ve sizinle o fikir uzerinde tartisirsam (
savasirsam) nasil hissedersiniz..Dusunsenize 20 yildir ugrastiginiz bir matematik formulunu sonunda buluyorsunuz..1-2 yil butun dunya bunu kabul ediyor..O formul icin omrunuzu vermissiniz..Ben gelip butun perspektifiyle sizin formulunuzun yanlis oldugunu ispatliyorum..(
Allah`in benim elimle size yasatacagi azap) ve sizin teoreminiz karsisinda bunu cevaplamaya bilgisi yetmeyen diger muslumanlarin gonlu ferahliyor..
Ben kotu bir anlam sezemedim..Nasil bakmak istiyorsak oyle goruyoruz sanirim..
Konuya gelince 8 aydan beri degisen birsey olmamis..Birileri guzel edebiyatin arkasindan edebildigi hakeretleri goz onune almadan edebiyat yapmadan bunlari soyleyenlere bence hic laf soylemesin..
Senol`un annesine ve tum sulalesine saygilarimi sunuyorum demekle , ......... senolun annesini demek arasinda sadece hukuki yonde fark vardir..Icerik aynidir arkadaslar..
Kendi adima da karsiyim tabi kimse kimseye hakaret etmesin..