Kilicdaroglu'nun yeni acilimlari geliyor.
35. madde önerisinden sonra 1943'de Van Özalp'te 33 köylüyü kursuna dizdiren Orgeneral Mustafa Muglali'nin adi ayni yerdeki kislaya verilmisti. Kilicdaroglu, bu adin degismesini gündeme getirdi. Gönülden destekliyorum.
Muğlalı Kışlası'nın adı değişsin
27 Nisan'da Abdullah Gül'ün Cumhurbaskanligini engellemek icin TSK tarafindan verilen ve erken secimlere neden olan muhtirayi veren dönemin Genelkurmay Baskani Yasar Büyükanit'i yargilayacaklarini söyledi. (Gerci yürütme-yargi ayri seylerdi ama olsun o kadar

Onemli olan niyet diyelim.) Bunu da gönülden destekliyorum.
Kılıçdaroğlu: ‘Muhtıracı paşadan hesap soracağız’
Öcalan ile görüsme konusunda da Kilicdaroglu farkli bir yaklasim getirdi. "Devlet bu tür temaslar yapabilir. Eğer bu temasların terörü bitirme ihtimali varsa elbette olabilir." dedi. Cok dogru.
Fatih Cekirge'nin Hürriyet'teki haberi
Ve son olarak Genel Af konusu. PKK silahlari birakirsa Genel Af tartisilir diyen bir CHP Genel Baskani Kilicdaroglu. Gerci Genel Af'fi "Hayir" oyuna baglamasi ilginc geldi cünkü bir gün önce Öcalan ile görüsülebilecegini, ama Evet cikartmak icin bu yola basvurmanin yanlis oldugunu söylemisti. Yine de olsun. Bu da güzel bir yaklasim.
Kılıçdaroğlu'ndan Tunceli'de genel af çağrısı
Birseyler degisiyor mi, ben mi yaniliyorum. TUSIAD da sanirim CHP'ye destek vermeye niyetli. Secim barajini yüzde 7'ye düsürme niyetlerini alkislamislardi. Muhtemelen diger acilimlarini da alkislayacaklardir. Yakinda CHP'yi iktidarda görebiliriz yani. MHP'yi badem ettiler