Waterloo Üniversitesi'nde (UW) farmakoloji eğitimi veren kurul onaylı bir tıbbi mikrobiyolog olan Prof Dr. Michael Palmer, 5 Ekim tarihli bir mektupta, bir kez daha üniversitenin liderliğini "yasadışı" bir COVID aşısı yetkisi dayatmaları konusunda azarladı.
"Bu mektup, COVID aşılarının herhangi birine uymayı kategorik olarak reddettiğimi size bildirmek içindir. - Waterloo Üniversitesi tarafından çalışanlarına dayatılan ilgili yetkiler:
1. Tahmin etmenize rağmen COVID aşı durumumu beyan etmeyeceğim (ayrıca aşağıdaki 3. maddeye bakınız).
2. Waterloo Üniversitesi veya eyaletin şarlatan doktorları ve halk sağlığı şamanları tarafından düzenlenen sanal COVID yeniden eğitim kamplarının hiçbirine katılmayacağım. Tıbbi mikrobiyoloji alanında kurul sertifikasına sahip bir MD (tıp doktoru) olarak, bu konuda yeterince bilgili olduğumu düşünüyorum.
3. Kamuoyuna yanlış şekilde COVID aşıları olarak tanıtılan etkisiz ve zehirli karışımların hiçbirinin kendime enjekte edilmesine izin vermeyeceğim.
4. Herhangi bir "konaklama" veya "muafiyet" talep etmeyeceğim çünkü bunu yapmak sadece UW yetkilileri tarafından dayatılan kanunsuz önlemleri meşrulaştıracaktır.
5. Sıkıntı veya endişeden dolayı tıbbi izin isteyerek zaman kazanmayacağım. Çok şükür sağlığım yerinde ve her zamanki çalışma kapasitemi koruyorum.
https://www.lifesitenews.com/news/ca...use-to-comply/
|