Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kadın & İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 22-09-2007, 17:31
okinono
Üye Değil

Standart Re: İtina ile Kadın nasıl dövülmeli

Okur, bu yazdıklarını metin, ümit ve özellikle senai duymasın. Gösterirleri sonra

Senin yaş 25 di değilmi. ? o zaman her yaşına bir sene nurculukta geçen senemi koyup oyuna varım diyorum. . üstünü de rest deyince görecen.

Aç topiği de cevaplayayım dedğin yerde yazı yok. buyur al gel abilerini akşamları hem ders yapar yazarsanız buradan.

Hem bir kere abilerinden gizli bu siteye girdiğin kesin. duysalar. seni afaroz ederler. *Risale i nur bize yeter diye Kuran okumayanlar (bir kolu hariç hakkını yemiyelim), Turan dursunsitesinde ders yapacak ha.. *

O envar gurubunun internette tebliğcisiyim havalarını da bırak. Said özdemir duymasın karışmaz ona göre. Ne tebliği bal gibi sorulaın için geliyorsun. itiraf et ve kendine gel bu kadar basit.

Uslu uslu oturup, sohbet odasında da eğer abuk sabuk mesajlar yazmayacağına söz verirsen kurtulursun benden.

Yoksa halin harap. ) Şaka şaka .. o kadar da değil. fena bir çocuğa benzemiyorsun. braz saflaştırılmışsın o kadar. Bende uyan diye silkeliyorum. Hoş tatlı rüyadan uyanmak zor gelir adama. Sanırım çektiğin sancı buradan.

Tamam bir daha bişey demeyeceğim. ama sende önce okuyacak sonra düşünecek sonra bunun karşılığında ne tepki gelir diye çalışacak sonra da hala o konuda yazacaksan kendine ait olarak yazacaksın.
Her ne kadar Nurcu değilsemde orda geçen yıllarıma saygı duymam gerek, bu yüzden üzülüyorum inan küçük düşünce sen.

Tamam mı Okur antlaştık mı?

Sevgiler.

Önerilen Siteler