Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 01-08-2006, 17:39
M.onur M.onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Ahzap 37

ahhmakktoran";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yalan söylemeyin size özelden 1 kere mesaj çektim. ve sizinle uğraşmıyorum keyfinize bakın lütfen.
Modele bak ya hala yalan söyleme diyor utanmadan. Yalancı olduğun gibisin. Git başımdan!!!

Lay beside me, tell me what they've done. Speak the words I want to hear, to make my demons run. The door is locked now, but it's open if you're true. If you can understand the me, than I can understand the you.
Alt 01-08-2006, 17:41
ben_ahhmak ben_ahhmak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

tamam gittim kendinize iyi bakın.
Alt 01-08-2006, 22:42
turok turok isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sakin olun yahuu!!

*Ben bu *konuya baska bir acidan yaklasmak daha dogrusu bilgi almak istiyorum.Gecenlerde okudugum bir kitapda (1800 yillarda bir alman tarafindan yazilmis.rusca tercumesinden okumustum suan yanimda olmadigi icin yazarini veremiyorum)... zeydin islam oncesinde hiristiyan oldugunu soyluyordu , bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim
Alt 24-05-2012, 17:38
bakkalmahmud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bakkalmahmud bakkalmahmud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Biz kisa donla gezerken adamlar neleri tartismis,bu ayetidemi allah gönderdi kurtulus?.

"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
Alt 24-05-2012, 18:29
Sesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sesli Sesli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Garçeği saklayacak kadar büyük örtünüz olamaz!

Sayın Sodomo diyor ki;Hz. Peygamber’in içinde gizlediği şey, Zeyneb’in sonradan kendisine zevce olacağını bildiği halde bunu açıklamamasıdır. Bu konuda uydurulan birtakım isnatların aslı yoktur. Peygamberimiz, Zeyneb’in güzelliğine hayran kaldığı için onunla evlenmiş değildir. Zeyneb onun halasının kızı idi ve Peygamber onu her zaman görüyordu. İsteseydi onunla Zeyd’den önce kendisi evlenebilirdi.

Bu iddia tümüyle yalandır. Çünkü bir kimsenin halasının kızıyla evlenmesi İslam öncesinde cahiliye diye Müslümanlarca yere vurulmaya çalışılan devirde yasaktı. Yani bir kimse HALA KIZI, TEYZE KIZI AMCA KIZI, DAYI KIZIYLA evlenemezdi. Müslümanların cahiliye diye beğenmedikleri ve sürekli eleştirmeye yeltendikleri bu devirde bu gibi olgular hele evlatlığın karısıyle evlenmek Cahiliye denilen o devirde toplumsal bir yasaktı.

Şimdi bu yasak ALLAH maskesi arkasına saklanan Muhammed peygamber tarafından delinmş ve sadece Muhammede özel olark HALA KIZI, TEYZE KIZI, AMCA KIZI, DAYI KIZI helal kılınmıştır. Böylesi saçma ve bilimdışı bir olguyu ALLAH'ın yaptığını söylemek sadece cehaletin ve görgüsüzlüğün daniskası olur.

Herkesin açıkça bildiği gerçeği yani Muhammed peygamberin cinsel bakımdan ne akraba, ne yaşlı, ne de genç dinlediği olmamış 13 defa nikahla, sayısı bilinmeyen kadar da nikahsız yani, cariyelerle yatmış kalkmıştır. 9 yaşındakini de 45 yaşındakini de almış kadınlara karşı zaafı olduğunu cinsel olarak ispat etmiştir.

Gerçeği gizleyecek kadar büyük bir örtüye kimse sahip değildir. Bunu sn. Sodomo ve diğer kişilerin öğrenmesi gereklidir...

FARKINDALIK / FARKINDALIK / FARKINDALIK...
Alt 24-05-2012, 22:25
tisane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
tisane tisane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

allahın evlatlıkların boşanmış eşleriyle evlenmenin helal olduğunu bildiren ayet göndermekle yetinmek yerine direk peygamberle zeynebi evlendirmesi bayağı ilginç olmuş.

"arayan kendisi kolayca kaybolabilir. her türlü yalnızlık suçtur." böyle der sürü ve uzun zaman sen de sürüdendin. f.w.neitzsche
Alt 25-05-2012, 19:25
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Gerçeği gizleyecek kadar büyük bir örtüye kimse sahip değildir. Bunu sn. Sodomo ve diğer kişilerin öğrenmesi gereklidir...
Sevgili sesli sanırım sizin de "sodomo"nun yazdıklarından nasıl biri olduğunu öğrenmeniz gerekir.

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 14-09-2015, 02:42
Yıldıztozu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yıldıztozu Yıldıztozu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Çapkın Muhammed
Alt 14-09-2015, 05:14
Alibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alibey Alibey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu olay aslında çok farklı.
Ben bu konuyu muhammet kısırmıydı adlı topikte anlattım.
Muhammed aslında kısırdır. Onlarca kadınla beraber olmasına rağmen hatice ve mariya dan başkasından çocuk olmaştır. Hatta düşük bile yoktur. Karılarının çoğu ilk eşlerinden çocukları vardır. Yani kısır değildirler.
Mariyanın doğurduğu ibrahim için daha muhammet döneminde bu çocuk muhammetden değil falandan diye konuşulmuş muhammed de damsdı aliyi bunu tedkikle görevlendirmiştir.
Ahzap.37 deki zeyd haticenin bir akrabasına büyük paralar ödeyerek esir pazarından aldırdıpı kültürlü yakışıklı bir arab gencidir. Hatice ona hiç iş işletmemiş konağında tosun olarak beslemiştir. Hatice zeyd den hamile kalınca köleden hamile kaldı demesinler diye acele kimsesiz garip muhammedi acil olarak iş güveyliğine almıştır. Haticenin arkadaşları bu hususta bayağı çalışmışlardır. Bu zeyd den olan muhammede yamanan çocuk fatımadır. Yani fatıma muhammedin değil aslında zey din kızıdır. Haticenin ilk eşlerinden olan çocuklarını bu olayı gizlemek için muahammedden diye anlatırlar.

Gel zaman git zaman o karısından bir çocuğu olmayan muhammed de o devir halkıda muhammede kısır demeye başlamış. Fakat bu arada marya inbrahimi doğurur ama halk ve muhammedin akrabaları buna inanmaz ve bu çocuk muhammed den değil derker.
fakat bu arada kevser suresi gelir. Kevserde erkek evlat hasretiyle yanan muhammrde ayette bak işte sana (erkek evlat soy ) kevseri verdim namaz kıl kurban kes bana şükret. Esas sana soyu kesik diyenlerin sıyu kesik diye bir ayet gelir.
Fakat muhammedin kafası karışır. Fatımayı sorgulamaya başlar. Zeyd den şüphelenir. Uyduruk ahzap.5 ayeti ile derki evlatlıkları esas babalarının adı ile anın onlar evLattan sayılmaz. diye çıkar ortalığa .
Ve gider zeyd e karını bana allah verdi nikahımızıda kıydı der alel acele el koyar zeynebe . Zeynebede tehdit ayeti getirtir derki allah ve peygambetin kararına karşı çıkanı şöyle böyle yaparım der. Çocuğundan ve kocasından ayrılmak istemeyen zeynep ağlıyarak gider.
Muhammet daha sonra en olmayacak savaşlara büyük ordular üzerine çok az askerle zeyd i sefere gönderek ölmesini sağlar. Aynı takdiği davut peygamberde uygulamıştır. Göz koyduğu kadının kocasını olmacak savasa gönderip ölmesini sağlamıştır

Aklı başında hiçbir insan kendi özgür aklını bir dine ya da ideolojiye teslim etmez
Alt 14-09-2015, 11:50
Vefik Sami Vefik Sami isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Alibey´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu zeyd den olan muhammede yamanan çocuk fatımadır. Yani fatıma muhammedin değil aslında zey din kızıdır. Haticenin ilk eşlerinden olan çocuklarını bu olayı gizlemek için muahammedden diye anlatırlar.
Yâni diyorsun ki; zeynep, rukayye ve ümmü gülsüm'ün babası, Hatice'nin önceki eşi.
Peki kaynağın ne ?
İşkembe-i Kübrâdan sallamanın "moda" olduğu forumlar aynı ölçüde ciddiyetten de uzak olurlar.

Ben-i Mustalik gazvesinden dönülürken, kervandan sonra safvan adlı biriyle geç gelen Aişe için dedikodu yapanlar, köle mariadan olan ibrahim için de benzer dedikoduları üretenler, bu üç kız hakkında neden susmuş olsunlar ki ?
İslâm tarihçileri söz konusu iddiaları kabul etmez ama; bunları da gizlemezler.
Bu durumda; zeynep, rukayye ve ümmügülsüm hakkında neden hiç dedikodu yok ?

Yahut var da ben mi bilmiyorum ?

İslâm peygamberinin şahsına/kişiliğine yönelik bu aşağılama ve hakâretler, ucuz numaralar ve provokatif hareketler bana göre.
Muhammed kısır olsa ne olur; olmasa ne olur.
İnsanlığa attığı İslâm kazığını çıkarmak için uğraşın derim ben.
Gerçekten dağarcığınızda İslâmi eleştiri adına bir şeyler var ise.
Karılar hamamı dedikodularından öteye gitmeyen, kaynağı olmayan, iddiaların kerâmeti kendinden menkûl bu hikâyelerden ne devşirmeyi ummaktasın acabâ?

Müslümanlara nefret aşılamaktan, onları, müslüman olmayanlara karşı daha kindar ve tahammülsüz yapmaktan başka bir getirisi olmaz bu yazdıklarınızın.

Burada bir uyarım da sn. spartacus'e.

Bedevi, alevilik ile ilgili çirkin nitelemeler içeren, aslı astarı olmayan iddiaları foruma asınca; neredeyse bütün alevi kökenli üyeler başlığa doluşup veryansın ettiler.
Peki; bu tepkilerinde haksızlar mıydı ?
Elbette haklı idiler.

Şu halde; #49'no lu mesajda yazılanlar için neden "körler-sağırlar" oynanıyor ?

Bu forumda yaklaşık iki yıldır kem-küm ederim.
Nedeni; birkaç istisnâ dışında, diğer forumlarda olduğu gibi şahsıma yönelik ağır hakâretler ile karşılaşmıyor olmam.
Ama; bu kabil çifte standard'ın uygulandığı yerde yazmanın da bir mantığı kalmıyor esâsında.

Umuyorum bu şekil yakışıksız mesajlara müdâhele edilir.
Eğer Turandursun forumu kimi provokatörlerin oyuncağı olacaksa;
Burada olmamın bir anlamı kalmayacak.

Saygıyla.

NOT: #49 no'lu mesaj şikâyet edilmiştir.

Konu Vefik Sami tarafından (14-09-2015 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.

Önerilen Siteler