KöfteciCemal";p="´isimli üyeden Alıntı
Sen zırvalara batmış zavallı bir soytarı olarak, boyuna bize eğlence çıkarıyorsan, bizim kabahtaimiz ne?
CeM abi,atevislerin bu sitede hakaret konusunda bi üstünlüğü varmı?
varsa bilelim abimde,ona göre bilimci abilerimize bulaşmıyalım.
Görünüşe göre hanı geçiş üstünnükleri var gimi gözüküyo.haddimize bilelim.bu abilerimize saygı göstertelim.aklımızın yettiincede Sarogen abime nasatde bulunalım,abim-*yapma etme*reca ederim -*filece diyelim.
Hayret... yanı... hayret..
|
Sevgili Cemal,
Şu yazını görünce inanki üzüldüm. Bu arkadaşların aralarındaki sorun kendi kişisel sürtüşmeleridir. Sizler forumu düzenli olarak takip etmediğiniz için böyle gözüküyor. Liopleurodon kadar Sorogren de suçludur. Hatta bu arkadaşımız yokken gıyabında onunla dalga geçmişti Sorogren. Ve ben de bu arkadaş gelirse o da seni çarpar diye takılmıştım. Şimdi olan da budur. Ben her ikisini de uyardım. Sargonun da uyardığını biliyorum. Biz bu arkadaşın uslubundan rahatsızız. Ama sorogrenin de ondan aşağı kalır bir yanı yok. Biri açıktan yapıyor. Biri de mazlum rolu oynayarak yapıyor. Aradaki fark budur. Tutmuş başlık açmış. Baktım başlığında hakaret var. Kilitledim. Bir başlık daha açtı.Hocam ayıp etmişsin diye. Bu sitenin de kuralları vardır. Kişisel sorunlarını başlığı yansıtmaları doğru bir davranış değildir. En azından buna saygılı ol. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi site üyelerini misyonerlikle suçladı. O yetmedi sitemizi suçlamaya başladı.Hatta yönetim anlayışımızla dalga geçtiği dönemler oldu. Bu kadar da olmaz ki...Kendisini defalarca uyardım. Ama bir türlü anlamadı. Şimdi beni suçluyor. Bu arkadaşımız bizim iyi iyi niyetimizi kullanıyor. Tüm bunlara rağmen yine de kendisine töleranslı davrandık. İnsani yönünden dolayı. Bizi suçlayacağına elini vicdanına koysun ben nerede hata yaptım diye biraz da kendisini yargılasın. O kişi hakaret yapıyor ama kendisi de ondan aşağı kalmıyor ki. O da ona hakaret yapıyor. Ondan sonra da şikayet ediyor. Buyur Cemal kardeşim. Olay bundan ibarettir. Sevgilerimle...