Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Biyoloji > Evrim

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-08-2006, 21:19
Cemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cemal Cemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.
Standart Re: Evrim tartışmaları

Sen zırvalara batmış zavallı bir soytarı olarak, boyuna bize eğlence çıkarıyorsan, bizim kabahtaimiz ne?

CeM abi,atevislerin bu sitede hakaret konusunda bi üstünlüğü varmı?
varsa bilelim abimde,ona göre bilimci abilerimize bulaşmıyalım.
Görünüşe göre hanı geçiş üstünnükleri var gimi gözüküyo.haddimize bilelim.bu abilerimize saygı göstertelim.aklımızın yettiincede Sarogen abime nasatde bulunalım,abim-*yapma etme*reca ederim -*filece diyelim.

Hayret... * * yanı... * *hayret..
Alt 02-08-2006, 22:13
soro soro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

soro - MSN üzeri Mesaj gönder soro - YAHOO üzeri Mesaj gönder

cemalim bir kez daha gordum ki,
su sitede en akilli ve bilgili ve de dengeli ve de objektif ve insancil ve saygili *ve sevgili ve efendi ve hep hayal ettigim tarz bir dost sadece ve sadece simdilik sensin.

amma bosuna vaveyla etme.
senin de gordugun gibi artik dalgaya vurdugum bu arkadas tam bir dengesiz.her turlu hakareti ve terbiyesizligi yapiyor.sadece simdi degil ve bana karsi degil.onunla muhatap olanlar amma zit yonde muhatap olanlar onun ne oldugunu anliyorlar.Bunun eski yazilarindan itibaren biri alip okusa gorecek bundaki seviyesizligi.
bu arkadas hic laf soyletmeden kendi ne derse dogruymuscasina veya biz inanmak zorundaymiscasina konusuyor.kabul etmeyene hakaret ediyor.bana taksime cikalim ya sen bana ya ben sana ........dedi.
. tovbe tovbe bu kadar *adi bir yazi olur mu.
amma siteciler bu adam kendilerinden diye hicbirini gormuyor.
ben bu adami *evvelden resmi sikayet ettim site yonetimine.
ezkamo hocam beni payladi.
bugun bir iki takildik.ezkamo hocam ytine beni payladi.
bu adama birsey diyen yok.
yani buradaki yazilarin dogru olup olmamasina gore birbirimizle aktif veya pasif escinsel iliskiye girmek zorundamiyiz.adamin teklifi bu.
bunu gormuyorlar bana laf ediyorlar.
ezkamo hocam da tutmus.benim topicimi kilitlemis.cani sagolsun amma inan yakistiramadim ona.cunki yazilarindan giyabinda onu ben daha baska babacan ve akliselim ve hakperest zannederdim amma o da ideolojisi ugruna bizi harcadi.
ben bu tarz bir adaletsizligi babam annem bile olsa razi gelmem ve gelmedim.onun icim hic dostum yoktur.zira hak namina dostumuy silerim.en yabanci biri icin bile eger hakliysa kardesimi silerim.bunlari cok yaptim.ve beni pek sevmezler zira guvenemezler.cunku benim yanimda adaletsiklik yapamazlar ve yaparlarsa onlari tanimam.karsi tarafi tutarim.bu da bir dostun beklemedigi bir hareker oluyor neticede.neyse.
ben bu olgunlugu ezakamodan da biraz beklerdim,imaji oyle geldiydi bana yanilmisim.
sirf kendilerine taraf diye kimse o lolipopa birsey demedi o da azitti .iyice
bu kadar entellektuel bir adam eger oyleyse,nasil olur da bu kadar maganda olur anlamiyorum.tam kazma.
bir de yazilarinda bizleri yola getirmekten,bize ceza vermekten,bizim gibi bocekciklerin boyle ezilmeye layik olduklarimizdan dem vuruyor.
ben bunu aklinin kit oldugunu anladim ve bununla artik dalgami geciyorum.cunku normal vir insan gibi bununla konusamam.dendesiz insanlarla boyle sakalasarak dostca ve onlari uzmeden konusmak gerekir.Allah vurmus bir de ben vurmayim.
yoksa onun beni yola getirmek gibi,bana haddimi bildirmek gibi veya beni kendisiyle fiili livataya cagiracak gibi adice ve asagilik ve sapikca konusmalarinin altinda kalacak degilim.
bak onun dediklerini akilli bir adam dese mesela sen desen,hem cok uzulurum hem de cok sert tepki veririm.
belki site yonetimi de bunu dengesizligini evvelden biliyordur,uzulmesin diye idare ediyordur.onlarin da gunahini almayalim.eger oyleyse bence cok insani bir durum var ortada.biz de yardimci olmaliyiz.
Cemalim,adi guzel kendi guzel Cemalim.
Alt 02-08-2006, 22:28
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ya abiler ikinizde üzüyosunuz beni biriniz diğerine soytarı diyo diğeriniz ötekine lolipop olmaz böyle seviye düşüyo

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır
Alt 02-08-2006, 22:44
Kıdemli Üye

cevatim lolipop meselesi su'

once o bana tipitip dedi.
ben de ona masumane lolipop.hem de ismine dilim donmuyo.
yazdiklarima turkce degil diye elestirenlerin hicbirinin nici turkce degil.
bir sen varsin .sen de dogrumu bilmiyorum ve sanmiyorum kendine deli diyorsun.Allah akil fikir versin hepimize.sen de diger nicini kullan.bu deli meli sana uymaz.
Alt 02-08-2006, 22:48
Üye

abi deli_cevat karikatür karakterinin adı
abi bide copy paste yapıwer adını güzel abim

Alt 02-08-2006, 23:04
Kıdemli Üye

degmez o.zahmetli.mouse getirecen ayarliycan c-p yapacan sonra virgul koyup entere basican.
masrafi kazancindan fazla.iktisadi degil.
Alt 03-08-2006, 09:40
Üye

abi ne diyim ben ozmn dicek bişey yok ama liop abimde kızdığın şeyi kendin yapıyon

Alt 03-08-2006, 10:03
Kıdemli Üye

boşver sen takma kafana cevatım.
bu sabah itibariyle dün ve öncesini sildim kafamdan.
Alt 04-08-2006, 02:58
Üye Değil

KöfteciCemal";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen zırvalara batmış zavallı bir soytarı olarak, boyuna bize eğlence çıkarıyorsan, bizim kabahtaimiz ne?

CeM abi,atevislerin bu sitede hakaret konusunda bi üstünlüğü varmı?
varsa bilelim abimde,ona göre bilimci abilerimize bulaşmıyalım.
Görünüşe göre hanı geçiş üstünnükleri var gimi gözüküyo.haddimize bilelim.bu abilerimize saygı göstertelim.aklımızın yettiincede Sarogen abime nasatde bulunalım,abim-*yapma etme*reca ederim -*filece diyelim.

Hayret... yanı... hayret..
Sevgili Cemal,

Şu yazını görünce inanki üzüldüm. Bu arkadaşların aralarındaki sorun kendi kişisel sürtüşmeleridir. Sizler forumu düzenli olarak takip etmediğiniz için böyle gözüküyor. Liopleurodon kadar Sorogren de suçludur. Hatta bu arkadaşımız yokken gıyabında onunla dalga geçmişti Sorogren. Ve ben de bu arkadaş gelirse o da seni çarpar diye takılmıştım. Şimdi olan da budur. Ben her ikisini de uyardım. Sargonun da uyardığını biliyorum. Biz bu arkadaşın uslubundan rahatsızız. Ama sorogrenin de ondan aşağı kalır bir yanı yok. Biri açıktan yapıyor. Biri de mazlum rolu oynayarak yapıyor. Aradaki fark budur. Tutmuş başlık açmış. Baktım başlığında hakaret var. Kilitledim. Bir başlık daha açtı.Hocam ayıp etmişsin diye. Bu sitenin de kuralları vardır. Kişisel sorunlarını başlığı yansıtmaları doğru bir davranış değildir. En azından buna saygılı ol. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi site üyelerini misyonerlikle suçladı. O yetmedi sitemizi suçlamaya başladı.Hatta yönetim anlayışımızla dalga geçtiği dönemler oldu. Bu kadar da olmaz ki...Kendisini defalarca uyardım. Ama bir türlü anlamadı. Şimdi beni suçluyor. Bu arkadaşımız bizim iyi iyi niyetimizi kullanıyor. Tüm bunlara rağmen yine de kendisine töleranslı davrandık. İnsani yönünden dolayı. Bizi suçlayacağına elini vicdanına koysun ben nerede hata yaptım diye biraz da kendisini yargılasın. O kişi hakaret yapıyor ama kendisi de ondan aşağı kalmıyor ki. O da ona hakaret yapıyor. Ondan sonra da şikayet ediyor. Buyur Cemal kardeşim. Olay bundan ibarettir. Sevgilerimle...
Alt 04-08-2006, 09:13
liopleurodon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
liopleurodon liopleurodon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bilmiyorum nedendir, ama buradaki ateist arkadaşların özellikle, bir tür ezilmişlik psikozları var gibime geliyor. Bu tipler, her tür hakareti yapar, laf sokuşturur, yalancı olduğumuzu, sahtekar olduğumuzu filan ima eder, lolipop diyerek filan dalga geçer. Bizimkilerden hiç çıt çıkmaz.

Bir tartışmaya "Evrim yalanı" diye başlamak nedir? Bu adam kim oluyor ki, "evrim üzerinde çalışan" bana yalancı deme hakkına sahip oluyor? Barizleştirmek için bu örneği veriyorum, ama bir bakın bakalım buna benzer kaç çeşit mesaj göreceksiniz?

Adamlar bize resmen laf sokuşturup dururken, bizim sessiz kalıyor olmamız, üstelik birde onlarla diğerlerini aynı kefeye koyabiliyor olmamız düşündürücü. Ben sahtekarlığı kabul etmyiorum. Onlar takiyye diyerek sahtekarlığı birde farz ve hatta sevap kılıyor olabilirler. Ama bana sahtekarlık ithamında bulunamazlar. Yalan ithamında bulunamazlar. Açın, bakın bakalım, ben ne zaman bu tiplere girişiyorum, hangi mesajları yazdıklarından sonra, bir inceleyin..

Önerilen Siteler