vartor´isimli üyeden Alıntı
Aslinda genelde cocuklar hep sorar; neden, nicinlerin ardi arkasi kesilmez; ne olur da bu sorgulama kabule donusur bilen var mi? korkutulmamiz mi, yoksa masallarin bize de hos gelmesi mi kabullenmeyi getirir?
Ben hic durmadim ve hala sorguluyorum, oyle asi bir karakterim de yok.; hicbirseyi verildigi gibi kabul edemedim. Ancak cogunlugun ateist, agnostic oldugu bu sitede bile, uzun muddet sorgulamadan iman edenlerin agirlikta oldugu bir gercek.
|
Sana şöyle söyliyim ,
Dünya dönüyormu ? Diye şüphe ettiğim oldu , gidip araştırdım falan ya bilim adamlarıda yalan söylüyorsa diye.
Ama benimki hastalıklı bi takıntı değil sadece hobi gibi birşey birşeylerin ardına düşmek.
Ve bu bu yolla inanmaktan ... bilmek çizgisine giriyorum.
Bugün birçok insana dünyanın döndüğünü kanıtla desem bön bön yüzüme bakabilir , ama ben kanıtlarım hemde parmağımla tek bir noktayı göstererek.
Yani dinlerdede böyledir şüpheden gerçeğe ->
Sevgili offSpring, kaldirima ciktigina sevindim  , umarim yoldan gecen birkac kisiyi de kaldirima cekebilir, insanliga bir katkida daha bulunursun.
|
10 tane falan ateist kazandırdım bence birini ateist yapmak inanılmaz güç birşey.
Çünkü insanlar önyargılarını düzenlerken düşündüklerini zannediyorlar.
Müslümanlar reelde böyle değiller ya , resmen tırtlar.