zocor´isimli üyeden Alıntı
Aera denen üyenin imzamda kesin hakaret-küfür vs. içermediği sürece hiçbir imzamı silmeye hakkı yoktur.
|
Değerli zocor ;
İmzanız bu şekilde iken, gayet güzel ve şık.
"Dinsiz milletlerin devamına imkan yoktur, dinsiz milletler yıkılır" M.K. ATATÜRK.
Ateizm de bu milleti dinsizleştirmeye çalışmaktadır. Anlayana.
Lakin ilk seferde
Anlayana bölümüne "Ateistler bu ülkeyi yıkmaya çalışmaktadırlar" ibaresini neden koydunuz? Hatta birde T.C ye göre Terorism olduğuna dair bir kanıyıda eklemişsiniz.
Sizi özel mesaj yolu ile uyardım. Lakin görünen o ki pek sallamadınız. Bende imzanızdaki o ifadeyi "kendim", "bizzat" sildim.
Bu yettimi? Elbette hayır. Bu seferde, "Ateistler Suç İşlemektedir" diyerek yine bir terorizm dokundurması ile, imzanızı yenilediniz. Uyarı olarak T.C Anayasası 24. Maddeyi yüzünüze vurdum. "İnanç ve fikir hürriyeti" olan bir ülkede, inanmayanı "Terorist, bölücü, suçlu" olarak damgalamak, sizin haddinize mi?
Kendisini buradan bu sitenin yönetimine de suç duyurusunda bulunuyorum ve bu davranışının cezası varsa kendisine ceza verilmesini talep ediyorum.
|
Elbette, imzanızda bulunan "terorist, bölücü, suçlu" ifadelerini düzenlemem hata ise, yönetim bana da yaptırım uygulayacaktır. Peki sizi ne yapalım?
Bu forumda belirli bir imza kuralları yok ise kendisi benim hiçbir imzamı SİLEMEZ.
|
Kişileri zan altında bırakmayınız, kişilerin fikirlerini çürütmek için uğraş veriniz. İnsanların ideolojilerine yönelin efendim. Kendilerine çamur atmayın. Bana ateist bir tane terorist söyleyebilirmisiniz? Ama ben size İslamcı binlerce sayarım
Anlaşılan amacınız belli. Fikirleri susturamayınca, sözde milli değerlere dokundurma yaparak, "Terorist" olarak yaftalamak. Daha da olmadı, "sık kafasına bir tane". Siz sıkmasanızda abileriniz sıkar zaten di mi? Bir "Turan Dursun" ölür, bin "Turan Dursun" doğar.
Becerebiliyorsanız, kaleminizin keskinliği ile, ideolojileri hedef alınız. Bizim burada eleştiri oklarımıza hedef olan siz değilsiniz. Fikirleriniz. Madem fikirlerinizi korumak için buradasınız, kimseye "Terorist" demeden, "Bölücü-Yıkıcı-TC ye Göre Suç İşliyorlar" gibi safsatalara girmeden yapınız. Becerebiliyorsanız. Unutmadan birde, kendi kafanızdan "Kanun Hükmünde Kararname" çıkarmadı iseniz şayet, TC kanunları önünde, Ateizm suç değildir. Dini eleştirmek suç değildir.
Esen Kalınız.