Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 25-08-2006, 18:25
cineyko cineyko isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart Re: Ölümden sonra ne oluyor?

sağlıkla uğraşan biri olarak öldükten sonra önce kaslar katılaşıyor daha sonra rigor mortis oluşuyor sonra toprak molekülleri kas yığınlarımızı parçalıyo kısaca çürüyüp fosil oluyoruz yani fazlada bişi yok yani
Alt 25-08-2006, 18:28
agnostic_z agnostic_z isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Derin bi uyku...
Alt 25-08-2006, 18:33
cineyko cineyko isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

sağlıkla uğraşan biri olarak öldükten sonra önce kaslar katılaşıyor daha sonra rigor mortis oluşuyor sonra toprak molekülleri kas yığınlarımızı parçalıyo kısaca çürüyüp fosil oluyoruz yani fazlada bişi yok yani
Alt 25-08-2006, 18:33
cokgülünc cokgülünc isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

uykuyu kim tarif edebilir hangi ilim adamı haddine mi düşmüş
uyduğunda seni alıyorlar yahu alacak şimdi seni ya vermezse
biz gülerekten uykuya gidiyoruz sen onu hakikatini bilsen tir tir titrersin ameliyat masasına gitmeyede benzemez bu
neyse sen oralarını pek düşünme sonra ürkersin
uyku anında adamın nesi varsa elinden alınır

ilim ilim akıl akıl cehaletten kurtul derler seninde hayranı bulunduğun medeniyettir ama bir düğmeye basar başında tüy çıkmamış çocuk ve annede çamaşırları asarken hiç bir şeyden ahberi yokken kan kusarak mevta.. imandan mahrumsun olacağı bu
Alt 25-08-2006, 18:59
mep
Üye Değil

sen çok uyuyosun galiba inkar abim
seninde elinden bişeyler alınmış geride verilmemiş anladığım kadarıyla,akıl!! *yav peygamberle allahı yer değiştirdin,işi iyice hacivat karagöze çevirdin.şimdide uykudan korkmak gerekliliği üzerinde tespitler yapıyosun,her canlı uyur be abim,dinlenmek ister eğer çalışıyorsa bazı organları beyin mesela,korkmak niye uykudan bu kadar,yoksa kontrol edemediğin,beyninin sana uykuda oynadığı oyunlarmı,düşünsene uyuyorsun ve ateist olduğunu görüyorsun rüyanda!!ana dininde elinden alındı filanmı oluyosun,korkma abim rüya onlar,allah saklı gizli iş yapmaz senden bi şey almak için senin uyumanı niye beklesin,herşeye kadir değilmi o,hırsız gibi tarif ettin allahı be abim,o ayeti biliyorum hani bazılarını uykuda alıp bazıların geri salıp bazlarını yanımda tutuyorum diyo ya akıl abi o aklını alıyo bazılarını bırakıyo,bazılarını bırakmıyo ondan sonra bizde bu sıcaklarda böyle uğraşıyoz( ya hadiste dendiği gibi cehenneme nefes alması için izin verildi heralde ben pişiyom yav) valla sıcaa ateşede dayanamıyoz ötede napcaaz bakalım.
Alt 25-08-2006, 19:22
Üye

Sayın inkargülünç,ben bu sitede her ne yazdıysam bunlar benim kendi öz düşüncelerimdir.Sonuçta bi insanın en önemli özelliğidir bence düşünebilmesi ve bunu ifade edebilmesi.Senin yaptığın ise sadece ya bi ayeti ya bi hadisi ya da bi dincinin şiirini copy paste yapmak o kadar.Öle ve ya böle sadece kendi zihninden ve kendine has üretebildiğin bi yargı ortaya koy bu bize göre 100 sayfa copy paste yapılmış bi dincinin şiirinden daha sevimli gelecektir unutma
Alt 25-08-2006, 19:39
mep
Üye Değil

agnostic_z";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın inkargülünç,ben bu sitede her ne yazdıysam bunlar benim kendi öz düşüncelerimdir.Sonuçta bi insanın en önemli özelliğidir bence düşünebilmesi ve bunu ifade edebilmesi.Senin yaptığın ise sadece ya bi ayeti ya bi hadisi ya da bi dincinin şiirini copy paste yapmak o kadar.Öle ve ya böle sadece kendi zihninden ve kendine has üretebildiğin bi yargı ortaya koy bu bize göre 100 sayfa copy paste yapılmış bi dincinin şiirinden daha sevimli gelecektir unutma
sevgili agnostic_z
* * İnsanları bir takım şeylere zorlaman hiç hoş bi davranış değil,her biri göz nuru ,el emeği olan onca yazıyı formlara asmış birine,tüm emeklerini boşa cıkaracak bir şekilde,banane mızıktım işte olayı yapma,adam onca emek veriyo,sen bide adamdan fikir üretmesini istiyosun,oldu gelsin çamaşır bulaşık filanda yıkasın sizde,bu tür davranışlarla bi yere varamassın,o adam senin isteklerin doğrultusunda hareket etmek zorunda değil,fikir istiyosan kendin üret kendin tartış niye sataşıyosun elin adamına,şimdi çıkar gelir ortaya bi yargı koyar lodos yemiş kefal e dönersin,allahın sopası yok ona göre,aklını başına al.
Alt 26-08-2006, 17:25
Üye

sayın mephisto;

Bu mesaj inkargülünçü iğneleme amaçlı mı yoksa ciddi mi bilemiyorum ama sanırım ciddi.arkadaş bize atıfta bulunarak bazı iddialarda bulunuyo biz de kendi çapımızda cevab veriyoruz bi yanlış yaparsak ta muhatabım yazıyı yazdığım kişidir sen değil lütfen 3. kişilik yapma beni anladın mı?
Alt 26-08-2006, 18:00
mep
Üye Değil

agnostic_z";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın mephisto;

Bu mesaj inkargülünçü iğneleme amaçlı mı yoksa ciddi mi bilemiyorum ama sanırım ciddi.arkadaş bize atıfta bulunarak bazı iddialarda bulunuyo biz de kendi çapımızda cevab veriyoruz bi yanlış yaparsak ta muhatabım yazıyı yazdığım kişidir sen değil lütfen 3. kişilik yapma beni anladın mı?
* * *sevgili agnostic_z
*birilerinin çıkıpta ciddi anlamda inkar gülüncü sahiplenebileceğini düşünebiliyormusun,ciddi ciddi yazılar yazıp tartışılmaya değer buluyormusun sen inkargülünç ün,tartışırsan sana birşeyler yada okuyanlara birşeyler katabileceğini düşünüyormusun,din in nasıl bir afyon olduğunu,insanları nasıl uyuşturduğunu,inkar a baktığında görebiliyormusun,yada onun,beynine kazınanların dışında
ortaya bir şeyler koyabileceğini düşünebiliyormusun yada beynine kazınanları boşaltıp atabileceğini,kendini formatlıyabileceğini düşünebiliyormusun ?...
* yaklaşımımı sana yönelik ciddi bir eleştiri olarak almana üzüldüm,ben bu sitede ciddi,fikirleriyle mücadele eden insanlara ,verecek hiç bir şeyi olmayan,insanları iğnelemeye çabalarım sadece.yoksa sizler gibi fikirleriyle,yargılarıyla tartışan insanları eleştirmek yada iğnelemek gibi bir gayem yoktur,formlardaki yazılarımda da çoğunlukla mizahi yaklaşır ama haddimi de bilirim,3.kişlik yapmamam konusundaki uyarına gelince.bu formlarda herkes yazabilir3. kişilikte olabilir,10.kişilikte yazdığım yazıdaki şakacı yaklaşımımdan bunun ciddi bir eleştiri değil inkara yönelik bir iğneleme olduğunun anlaşılabildiğini düşünmüştüm çünkü gayem oydu,sanırım seni kızdırdım yinede özür dilerim. * *sevgilerimle
Alt 26-08-2006, 20:20
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

yaw bi gülünç için yemeyin birbirinizi az sonra gelir bi felsefe yapar aklınızı başınızdan alır * * *

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır

Önerilen Siteler