agnostic_z";p="´isimli üyeden Alıntı
sayın mephisto;
Bu mesaj inkargülünçü iğneleme amaçlı mı yoksa ciddi mi bilemiyorum ama sanırım ciddi.arkadaş bize atıfta bulunarak bazı iddialarda bulunuyo biz de kendi çapımızda cevab veriyoruz bi yanlış yaparsak ta muhatabım yazıyı yazdığım kişidir sen değil lütfen 3. kişilik yapma beni anladın mı?
|
* * *sevgili agnostic_z
*birilerinin çıkıpta ciddi anlamda inkar gülüncü sahiplenebileceğini düşünebiliyormusun,ciddi ciddi yazılar yazıp tartışılmaya değer buluyormusun sen inkargülünç ün,tartışırsan sana birşeyler yada okuyanlara birşeyler katabileceğini düşünüyormusun,din in nasıl bir afyon olduğunu,insanları nasıl uyuşturduğunu,inkar a baktığında görebiliyormusun,yada onun,beynine kazınanların dışında
ortaya bir şeyler koyabileceğini düşünebiliyormusun yada beynine kazınanları boşaltıp atabileceğini,kendini formatlıyabileceğini düşünebiliyormusun ?...
* yaklaşımımı sana yönelik ciddi bir eleştiri olarak almana üzüldüm,ben bu sitede ciddi,fikirleriyle mücadele eden insanlara ,verecek hiç bir şeyi olmayan,insanları iğnelemeye çabalarım sadece.yoksa sizler gibi fikirleriyle,yargılarıyla tartışan insanları eleştirmek yada iğnelemek gibi bir gayem yoktur,formlardaki yazılarımda da çoğunlukla mizahi yaklaşır ama haddimi de bilirim,3.kişlik yapmamam konusundaki uyarına gelince.bu formlarda herkes yazabilir3. kişilikte olabilir,10.kişilikte yazdığım yazıdaki şakacı yaklaşımımdan bunun ciddi bir eleştiri değil inkara yönelik bir iğneleme olduğunun anlaşılabildiğini düşünmüştüm çünkü gayem oydu,sanırım seni kızdırdım yinede özür dilerim. * *sevgilerimle