kendimi nötr olarak adlandırıyorum artık
sizde blyorsunuz sitede yeniyim ama eskiden hatta küçüklük yıllarmdan beri kafamı kurcalayan belli başlı sorular olmuş ve cevaplarını alamamıştım çok güçlü bir inanç sahibiydim özellikle en yakınlarımdan biri sırf ne olduğu belli olmayan bir hadis yüzünden bana çok ağır çok incitici oldukça yaralayıcı kelimeler sarfetti ve bir insanın bu yakınlık derecesindeki en yakınına bunları söylemesi hayatımın en ağır sözlü darbesi oldu
arkadaşlar şu an bunları yazarken aklıma geliyor yazmak bile zor ya bi insan bu kelimeleri nasıl konuşabilir inanın kimseye söyleyemiyorum bunun hiçbir dinde yahudilikte budistlikte yada hatta putperestlikte bile yeri olamaz birisine söylesem çok korkunç kelimeler bunlar eğer bana söylese onu bi daha kesinlikle tanımam diyecektir
yaşadığı yeri ve içinde olduğu inanç yada tarikat grubunu söylemeyi şu anda gereksiz bulyorum halbuki kendisini ehli sünnet olarak tanımlar ama en yakınlarını ellerinin tersiyle itmekten ve en ağır darbeleri vurmaktan gocunmaz şimdilik kısaca böyle anlatacağım yada anlatmak istediğim birçok şey var saygılar
|