Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-08-2012, 05:00
xcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
xcan xcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

aysehatun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
başım açık, şort giyiyorum ama siz de diğerleri gibi benim inançlarımı bacaklarıma göre değerlendirdiniz. Olmadı şimdi. Batının modasını aldım, her şeye de saygım var, fileli çoraplarım da var, markası yerli, her ülkenin doğru ve ahlaklı insanlarını dinine ve inancına bakmadan seviyorum ben, bana karşı olmadığı sürece.
Çıplaklıkla ilgili sözlerinize dair bir dokundurmaydı.
Siz çıplakkenmi bakar müslümanlar .Issızda giyinikte olsa yakalanmayın siz onlara .Biz kış ortasında sizi çıplak görsek ceketimizi veririz örtünmeniz için .Tıpkı şimdi sizlerin eşit ve özgür olabilmesi için canımızı yok saydığımız gibi.Abişim
Alt 02-08-2012, 05:06
aysehatun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aysehatun aysehatun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Estagfurullah´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çıplaklıkla ilgili sözlerinize dair bir dokundurmaydı.
Siz çıplakkenmi bakar müslümanlar .Issızda giyinikte olsa yakalanmayın siz onlara .Biz kış ortasında sizi çıplak görsek ceketimizi veririz örtünmeniz için .Tıpkı şimdi sizlerin eşit ve özgür olabilmesi için canımızı yok saydığımız gibi.Abişim
Sen verirsin tamam, ama başka bir ateist üzerimdeki olanı da alırsa, ben ateistleri ayrı seni ayrı bir noktaya koyarım.

Allah tekdir!
Alt 02-08-2012, 05:17
Üye

Sen verirsin tamam, ama başka bir ateist üzerimdeki olanı da alırsa, ben ateistleri ayrı seni ayrı bir noktaya koyarım.
Dünyada yapılan çuvalla inceleme var .Ateistlerde suç oranı ilkellerden çok düşük.
Ateist olabilmek zeka ilede yakın alakalı.Hep araştırmalar var zamanla okur anlarsınız.Bizler empati yaparız kutsal ceza ve ödülleri iplemeden .
Ya özden iyisinizdir .Yada korku ve ödül için. Ateistler Kadını beşinci sınıf ,kılıyla bile tahrik edebilen bir yaratık olarak gören yabani .Aynı kefede tartılmazlar bile .
Kadın aşağıdır öğretisiyle yetişmiş vahşi tür .Kadını şeytanlaştıran yabani yamyam .Giyinik/ soyunuk demez ilk fırsatı kollar .
Benden tavsiye biraz gazete okuyun .
Fakat öncelikle kuranı okuyun.
O size herşeyi açıklar
Alt 02-08-2012, 05:25
Üye

Dünyada yapılan çuvalla inceleme var .Ateistlerde suç oranı ilkellerden çok düşük.
Ateist olabilmek zeka ilede yakın alakalı.Hep araştırmalar var zamanla okur anlarsınız.Bizler empati yaparız kutsal ceza ve ödülleri iplemeden .
Ya özden iyisinizdir .Yada korku ve ödül için. Ateistler Kadını beşinci sınıf ,kılıyla bile tahrik edebilen bir yaratık olarak gören yabani .Aynı kefede tartılmazlar bile .
Kadın aşağıdır öğretisiyle yetişmiş vahşi tür .Kadını şeytanlaştıran yabani yamyam .Giyinik/ soyunuk demez ilk fırsatı kollar .
Benden tavsiye biraz gazete okuyun .
Fakat öncelikle kuranı okuyun.
O size herşeyi açıklar
öncelikle kuranı okudum ve okumaya devam ediyorum. çelişki bulmak için değil, okuyup anlamak için okudum, hala da anlıyorum okuyarak. sizin araştırmaları ataistler bizimkileri müslümanlar yaparsa pek doğru sonuç elde edeceğimizi sanmıyorum. bak dediğime geliyoruz, bana söven birini ben insan olarak ele alıyorum, bir grup olarak değil. o yüzden sen beni müslümanım diye sevmeye bilirsin ama ben seni severken atesit demem insan derim, önce yaptıklarına bakarım, dinin seni ilgilendirir. neden bu inanmıyor demem bana saldırmadığın sürece. zeka dersen bilmiyorum zekamı, bana verileni geliştirmeye çalışıyorum, köreltmek değil.

Allah tekdir!
Alt 02-08-2012, 05:29
Üye

öncelikle kuranı okudum ve okumaya devam ediyorum. çelişki bulmak için değil, okuyup anlamak için okudum, hala da anlıyorum okuyarak. sizin araştırmaları ataistler bizimkileri müslümanlar yaparsa pek doğru sonuç elde edeceğimizi sanmıyorum. bak dediğime geliyoruz, bana söven birini ben insan olarak ele alıyorum, bir grup olarak değil. o yüzden sen beni müslümanım diye sevmeye bilirsin ama ben seni severken atesit demem insan derim, önce yaptıklarına bakarım, dinin seni ilgilendirir. neden bu inanmıyor demem bana saldırmadığın sürece. zeka dersen bilmiyorum zekamı, bana verileni geliştirmeye çalışıyorum, köreltmek değil.
Dininizde inanç özgürlüğü varmı?
Eminmisiniz?
Bu arada kuranda vatan kavramıda yok .Arkadaşların konusuna poşetten sakıncalı bir dergi gibi düştük affola.
Alt 02-08-2012, 05:34
Üye

Dininizde inanç özgürlüğü varmı?
Eminmisiniz?
Bu arada kuranda vatan kavramıda yok .Arkadaşların konusuna poşetten sakıncalı bir dergi gibi düştük affola.
var inanç özgürlüğü de var, vatan sevgisi de var, yarın geniş olarak bilgi vereceğim inşallah. ben de rahatsız ettiysem özür dilerim. hayırlı sabahlar.

Allah tekdir!
Alt 02-08-2012, 05:40
Üye

var inanç özgürlüğü de var, vatan sevgisi de var, yarın geniş olarak bilgi vereceğim inşallah. ben de rahatsız ettiysem özür dilerim. hayırlı sabahlar.
İnşaallah geniş ferah açıklamalarınızı bekliyecem .İslamın vatan açılımı olacaktır eminim.
Alt 04-08-2012, 12:58
Hypatia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hypatia Hypatia isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Ayşe hatunla Estağfurullahın aşıkları kıskandıracak atişmalarını okudum.

Anladığım kadarıyla Dine ılımlı yaklaşarak günümüz koşullarıyla harmanlıyorsunuz Sn Ayşehatun.

İşte tam burada şunu sormak istiyorum , kendinize göre yorumlayıp beğendiklerini alıp beğenmedikleri ayetleri , uygulamaları çöpe atan müslümanlar , neden ataistlere bu kadar kin duyuyor ?

Ataistler sizin gibi ılımlı müslümanlardan biraz daha fazlasını rafa kaldırmıştır oysa.
Sanırım sizi katlanabilir kılan şey , ortamına göre davranmak. Bu da bencillik ve çıkarcılıkla alakalı bana kalırsa .
Alt 04-08-2012, 13:07
demirefe demirefe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Kurandaki millet kavramını bilmem ama ırkçılık vardır. İsrailoğullarını alemlere üstün kıldık der. Bu nasıl allahsa bir ırkı nasıl üstün kılıp sonra kızıp bu üstünlüğü nasıl geri alıyorsa?

Kurandaki allah ırkçıdır. Hep belli bir ırka peygamber göndermiş, başkalarını düşük görmüştür. Cinsiyet ayrımcıdır. Havva'dan bahsetmez bile.

Kurandaki allah monarşik bir allahtır. Peygamberliği babadan oğula geçirdiğini söyler.

Kuranda çağdaş bir kavram yoktur. İlkel kavramlar, ırk, cinsiyet, inanç, hür-köle ayrımı vardır.
Alt 04-08-2012, 13:15
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

demirefe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kurandaki millet kavramını bilmem ama ırkçılık vardır. İsrailoğullarını alemlere üstün kıldık der. Bu nasıl allahsa bir ırkı nasıl üstün kılıp sonra kızıp bu üstünlüğü nasıl geri alıyorsa?

Kurandaki allah ırkçıdır. Hep belli bir ırka peygamber göndermiş, başkalarını düşük görmüştür. Cinsiyet ayrımcıdır. Havva'dan bahsetmez bile.

Kurandaki allah monarşik bir allahtır. Peygamberliği babadan oğula geçirdiğini söyler.

Kuranda çağdaş bir kavram yoktur. İlkel kavramlar, ırk, cinsiyet, inanç, hür-köle ayrımı vardır.
Islam sinifli toplumu ongorur. Ondan oncekiler de..

Bu sebeple sasilacak birsey degildir.

Önerilen Siteler