17-10-2015, 18:47
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
ilahi komedya´isimli üyeden Alıntı
Maili deiştiremedim niyeki?
|
Sevgili ilahi komedya
http://www.turandursun.com/forumlar/...o=editpassword
Burada mail değiştirme seçeneği ve 2 adet mail kutusu görünüyor mu?
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White ------ Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------ Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
|

17-10-2015, 18:50
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Boolean´isimli üyeden Alıntı
Eğer böyle şeylerle alakan varsa, girdiğin her sitede böyle şeyleri merak edip kurcalıyorsun. Bir oto tamircisinin her bindiği arabayı kurcalaması, gelen sesleri dinlemesi gibi.
İşim gücüm yok, hackercılık oynucak değilim yani.
Kaldı ki bir tek bunların ikisinin mesajlaşmalarına baktım sadece. Veya bunlara mesaj kim göndermişse. Özel mözel ben anlamam. 3-4 aydır bana veya söz geçiremedikleri, kendilerinden olmayan her üyeye saldırıyorlar.
Sopalıyorlarmış Neva ile değişlerine göre.
Adamlar hiç kendi özeleştirilerini yapmıyorlar.
|
Dur biraz daha sopalayalim(!) oyleyse, ;
Guzel, her arabaya merakli olan, kurcalayan, icinden araba sahibinin sahsi esyalarini calip pazarliyor mu? Bu mudur senin capin? Teyp calan hirsiz misali , sen de hirsiz misin? Isin gucun yok, sana gore hacker degilsin ama, ozel mesajlari calmakta bir beis gormuyorsun. Haydi oteki bir ihtimal belki mecbur oldugundan, gecim sikintisi altinda oldugundan da caliyor olabilir, boylece isine yarar hale getirir, evine ekmek goturur. Peki sen ne amacla caldin, kendine malzeme yapmak adina.. Ekmek cikti mi peki, sana bu yaptigina iliskin?
Ozel mozel anlamiyorsan, anlatiriz sana hic dert degil. Bak anlatayim sana;
Cok ilginc niye iki kisinin mesajlarina baktin ki, seni cezbeden neydi?
Diger bir baslikta yazmaya calistigin, (sozde) hikayende basarili olamadin, burdan yakalayayim dedin yani he mi?
http://www.turandursun.com/forumlar/...t=8089&page=21
Sonra gidip Politika bolumunde baslik acacaksin, bir yandan da umarim beni yasaklamazlar(!?) diyeceksin!? (Kayip kisimlara mesaj asan herkes hatirliyordur merak etme) Sonra da degerli arkadasin, forum basligina katilim gosterip, ozgurce mesaj yazan uyelere derhal sil! diye emir verecek, had bildirecek filan? Sonra bize iliskin mafya babaligindan, forum agaligindan bahsedeceksiniz oyle mi? Sonra sikayet mesaji alinca isleme koyacagiz, haliyle sana gore mesaj silmis olacagiz oyle mi?
http://www.turandursun.com/forumlar/...t=8089&page=21
(839 nolu mesaj)
Otur biraz, kendine iliskin ozelestiri yapmayi dene.
Fikirlere tahammul edemiyorsun madem, tartismayi kaldiracak bilgisel kalibreye de sahip degilsin, o halde ne diye burada belli uyelerle tartismaya giriyorsun ki bunca aglamakli, biz senelerdir ayni cizgide yazmaktayiz, hic degismedi ki? Forum elinin altinda, gir politika basliklarina vakit harca bak, bu adamlar ne yazmis, ne cizmis vs. diye degil mi? Bir insanin ilgili konuya iliskin ne dusundugunu, nasil ele aldigini anlamak icin en mantikli yollardan biridir. Bu yuzden diyorum ya, sizin zihniyetinizdekilerin ne mal oldugunu cok iyi bilmekteyiz.
Bak forum elinin altinda, haydi git forumdan kopyala kopyala getir buraya as, yonetim kimligimizle uyeye kufur etmis olalim veya saldirmis olalim. Niye denemiyorsun getirmeyi?
|

17-10-2015, 18:52
|
|
Üye
|
|
|
|
spartacus´isimli üyeden Alıntı
|
Orayı deiştiriyorumda
Şöyle diyor
Verdiğiniz Şifre, geçerli olan Şifreniz ile uyumlu değil. Lütfen geri giderek doğru bilgileri veriniz. Şifre yazılımında Büyük ve Küçük yazılıma dikkat edin.
|

17-10-2015, 18:53
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Dark_Prince´isimli üyeden Alıntı
Ciddiye almaya bile değmez böylelerini, zaten çok garip kişilikler türemiş forumda uzak kaldığım sürede, adam açık bulmuş bunu bildireceği yerde bir de özel mesajları kurcalayıp forumda paylaşmış, demek ki ideolojilerini din edinmiş ve bu dinden olmayanlara kinli yani Tayyip'in kindar gençliğinden pek de farklı değil  Dediğin gibi forum bunlara bırakılsa hepimizi banlarlar demek ki
|
HD'ci Dark_Prince;
Karsimizda Kabatas fantazileri duzeyinde senaryo var.
|

17-10-2015, 18:55
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
ilahi komedya´isimli üyeden Alıntı
Orayı deiştiriyorumda
Şöyle diyor
Verdiğiniz Şifre, geçerli olan Şifreniz ile uyumlu değil. Lütfen geri giderek doğru bilgileri veriniz. Şifre yazılımında Büyük ve Küçük yazılıma dikkat edin.
|
Devam etmek için, şuanki Şifrenizi verin: oraya eski şifreni girmen lazım, sonra da alttaki kutularda şifre ve mail adresini değiştirmen lazım.
Olmazsa bana ÖM gönder ben gereğini yapayım, mevcut şifreni en üstteki kutuya yanlış yazıyor olabilirsin.
-------
-------
-------
-------
------
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White ------ Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------ Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
|

17-10-2015, 19:03
|
|
Üye
|
|
|
|
İnsanlar neden kendi düşünce yapısında,olmiyan insanları karalamaya, küçük düşürmeye uğraşır aslında, kendini karalayıp kendini küçük düşürmüyormu..
Sırf Spartacus ve Neva, kendi ırkçı ve faşist düşüncelerine destek vermedi diye hemen ikisinin açıklarını yakalamk için neler yaptı,birde ben yapmadım hata onlarda açığı kapatmadılar diye terayağı gibi üstte çıkma.. Mesajları yayınladında ne oldu, kendi kişiliksizliğini ortaya koydun..
Ben bunu anladım bu FAŞİST ve AŞIRI DİNCİ insanlarda kişilik bozukluğu var kendinden olmuyanı yok etmek ve bilimum iftira ve karalama..
|

17-10-2015, 19:05
|
|
Üye
|
|
|
|
spartacus´isimli üyeden Alıntı
Devam etmek için, şuanki Şifrenizi verin: oraya eski şifreni girmen lazım, sonra da alttaki kutularda şifre ve mail adresini değiştirmen lazım.
Olmazsa bana ÖM gönder ben gereğini yapayım, mevcut şifreni en üstteki kutuya yanlış yazıyor olabilirsin.
|
Saol spartaküs olmuş.
|

18-10-2015, 00:15
|
|
Aday Üye
|
|
|
|
Burada insanların rahat rahat düşüncelerini paylaşabilmeleri için uğraşan, çok çok önemli vakitlerinden ayıran insanlara büyük saygı duyuyorum. Parayla yapılacak işler değil. Öncelikle kendi adıma bu siteyle uğraşan, emek veren herkese teşekkür ederim. Bir web geliştirici olarak yukarıda tartışılan konu dikkatimi çekti. Mesajların neredeyse tamamına yakınını okudum. Birkaç yerde spartacus'un teknik yetersizliğinden bahsedilmiş. Yaşanan olay teknik yetersizlikle değil, dikkatsizlikle alakalıdır. Benim de, bu işi yapan çoğu insanın da başına aynı olaylar gelmiştir. Burada önemli olan nokta, bu dikkatsizliği kötüye kullanacak kişilerin varlığıdır. Gördüğüm kadarıyla burada kötü niyetli en az bir arkadaş mevcut. Ve o arkadaş da yaptığı bu işi, hakkında yazıldığını iddia ettiği özel mesajları kullanarak aklamaya çalışıyor. Hiçbir küfür, hiçbir hakaret, adı üstünde hiçbir "özel" mesaj bu arkadaşın yaptığı şeyi aklamaya yetmiyor. Hem suçlu, hem güçlü derler ya; yaptığı yetmezmiş gibi, bir de bunun üzerinden buraya emek veren insanlara yüklenmek o kadar saçma sapan bir iş ki anlatamam. Bence hatalı olduğunun kendisi de farkında. Neyse, konu kapanmıştı belki de. Tekrar buraya emek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
|

18-10-2015, 01:49
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Walter Bishop´isimli üyeden Alıntı
Tekrar buraya emek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
|
Hoşgeldin Walter Bishop
Bilgi için teşekkürler.
-------
-------
-------
-------
------
------
|

18-10-2015, 02:36
|
|
Aday Üye
|
|
|
|
Walter Bishop´isimli üyeden Alıntı
Burada insanların rahat rahat düşüncelerini paylaşabilmeleri için uğraşan, çok çok önemli vakitlerinden ayıran insanlara büyük saygı duyuyorum. Parayla yapılacak işler değil....
Yaşanan olay teknik yetersizlikle değil, dikkatsizlikle alakalıdır....
Burada önemli olan nokta, bu dikkatsizliği kötüye kullanacak kişilerin varlığıdır. .
|
Üyelerin özel bilgilerini, mesajlarını, i.p. adreslerini, email adreslerini kabak gibi birileri ortaya sermişse, hatasını biliyorduysa ve üyeleri uyarmıyorduysa, bunu belirtmek kötüye kullanmak mıdır?
Kaldı ki eski sunucuda da remote, ip filtresi açıktı veya çalışmıyordu. Yöneticiler bunlara dikkat etmek zorundadır.
Ayrıca Spartacus Erdoğan ve Neva Davutoğlu'nun, halk (üyeler) hakkındaki konuşmalarını, hakaretlerini, sopalamak, forumdan kovalamak amaçlı tutumlarını ortaya sermek de özgür gazeteciliktir.
Halkı ilgilendiren konular bunlar!
Eğer karalama ise bıraksınlar, silmesinler, ip adreslerini engellemesinler, biz gazeteciler olarak Spartacus Erdoğan ve Neva Davutoğlu'nun halk hakkındaki gerçek yüzünü ortaya çıkaralım.
Neden direkt siliyorlar mesajları?
Basını karalama diyerek neden susturuyorlar?
Böyle nasıl çıkacak karanlıklar aydınlığa?
Yönetim sırf kendi görüşünüzden diye, iktidarla birlik olup, basının susturulmasına karşı çıkmazsanız diğerlerine neden kızıyorsunuz?
İmza: Cabbar Gazeteci Dilaver Boolean
|