Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 10-08-2011, 16:41
jadi jadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Freddie´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Hep söylüyoruz. Laikler artık azınlık, devlet üstündeki belli etkileri kırılınca azınlık oldukları daha da netleşecek ve korumasız kalacaklar, AKP'nin ''demokratikleşmesi'' tamamlanınca, önü açılan muhafazakar çoğunluğun baskısından bu azınlığı kim koruyacak, demokrat geçinenler bunu da hesap etmeli diye...

Ama nafile...
Laikler derken kimi kastedtin pardon? Sapka devrimcilerini mi? Bizim ulkemizde kilik kiyafet muhabbeti disinda laikligin tanimlandigi baska bir alan yok cunku. Bu haber onun bir yansimasi olmus. Turkiye'de kadinlar yazlik kasabalar haric sehir cinde sort giydiklerinde dayak yemeseler bile ugradiklari tacizler sonucunda dayak yemekten beter olurlar, bu her zaman boyledir. O yuzden cok buyutulecek bir haber olarak gormedim ben bunu. Zaten %99.8'i musluman bir ulkenin laik olmasi gercekten hicbir anlam ifade etmemektedir. Laikligi acik sacik giyinebilmek olarak yorumlayan kesim haric tabi
Alt 10-08-2011, 18:46
muhalif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
muhalif muhalif isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

taylan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Adam gençliğinde gıptayla baktığı ve asla elde edemeyeceği güzellikteki bu kızı görünce hayal kırıklıkları kine dönüşmüş ramazanı orucu da bahane ederek görgüsüzlüğünün,cahilliğinin,dar kafalılığının,zihinsel, fiziksel ve cinsel yetersizliğinin acısını çıkarmak istemiştir.

Haber linkinin altındaki bir okuyucu yorumu. Gerçekten tüm olayı özetlemiş. Bizim erkeklerimiz gerçekten cinsel açıdan tam bir ruh hastası. Cinselliğini sürekli bilinç altına iten bu toplumun sağlıklı bir demokrasi geliştirmesi mümkün değil.
Tamam, olayın hiç bir savunulacak bir tarafı yok. Son derece çağ dışı bir davranışta bulunmuş o vatandaş. Burada o insana ağız dolusu küfür de edebiliriz, hak ediyor çünkü. Fakat itirazım olan bir nokta var Taylan dostum, o yorumu yapan kişiye, ben geçen gün televizyondan izledim bu haberi, röportaj yaptılar saldırıya uğrayan kızla, hiçte güzel bir kız değil. Öyle bir betimleme yapmış ki yorumcu, sanırsın Adriana Lima

Aydın , biraz da itirazı olandır. Yalçın Küçük
Alt 10-08-2011, 23:07
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Adam gençliğinde gıptayla baktığı ve asla elde edemeyeceği güzellikteki bu kızı görünce hayal kırıklıkları kine dönüşmüş ramazanı orucu da bahane ederek görgüsüzlüğünün,cahilliğinin,dar kafalılığının,zihinsel, fiziksel ve cinsel yetersizliğinin acısını çıkarmak istemiştir.

Haber linkinin altındaki bir okuyucu yorumu. Gerçekten tüm olayı özetlemiş. Bizim erkeklerimiz gerçekten cinsel açıdan tam bir ruh hastası. Cinselliğini sürekli bilinç altına iten bu toplumun sağlıklı bir demokrasi geliştirmesi mümkün değil.
altına imzamı atarım...
Alt 10-08-2011, 23:09
Rawden Rawden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

İETT'ye konu ile ilgili mail attım. Siz de atın.
Alt 10-08-2011, 23:12
BAEL BAEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

bu ülkenin erkeklerinin yüzde 70i gazozculuğa, nuri alçoluğa özeniyor. Alt yapı ve alt nesil o şekilde yetişince şimdiki nesilde aynı şekilde yetişmeye devam ediyor. daha çoook yaşarız bu bastırılmış cinsellik vakalarını.
Alt 10-08-2011, 23:13
BAEL BAEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Rawden´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İETT'ye konu ile ilgili mail attım. Siz de atın.
hiç bir işe yaramaz. anca mailini fişletmiş olursun.
Alt 11-08-2011, 00:04
taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
taylan taylan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sayın muhalif öyle tipler var ki aslında böyle alımlı sayılabilecek bir kıza, asla elde edemeyeceğini bildiği için durup dururken sarması ne kadar kompleksli bir tip olduğunu gösteriyor.

Kızın güzel olup olmadığı ayrı bir konu. Benim tipim değil kesinlikle onu söliim

Ama güzel bir kadın görünce libidosu tavan yapan eğitimsiz bir maganda, bastırılmış duygularını bir yumrukla tatmin etme yoluna gitmiş.

Kızcağız sporcu. Şortla idmandan çıkmış. Basketbol şortu giymiş. Malum baskebol şortu çok kısa değildir. Adam saç kılından tahrik olabilen bi potansiyele sahipmiş sanırım. Ben de çoğu zaman idmandan çıkarken şort giyiyorum. Sporcu ve iri yapılı olduğum için bir söz söylemeyi bırakın dönüp bakamıyorlar bile Bizim insanımız ancak kendini savunamayacak durumdaki insanlara şiddet uygulayabiliyor. O otobüste ve olay anında olmayı çok isterdim.

Bu halk %99 müslüman olduğu gibi çok büyük bir yüzdesi bu acaip inanç yüzünden cehalet denizinde yüzmektedir.

http://evrimteorisi.org
Hayat Değişimdir...

Konu taylan tarafından (11-08-2011 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.
Alt 11-08-2011, 01:36
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Şortlu eylem Cumartesi
Nurcan'a destek için herkes şortuyla otobüse binecek.

İstanbul’da bindiği belediye otobüsünden saldırıya uğradığını iddia eden Beşiktaş kadın voleybol PAV takımı oyuncusu Nurcan İbrahimoğlu’na destek vermek isteyen Beşiktaşlı voleybolcular başta olmak üzere birçok kişi harekete geçti.

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden harekete geçen kadın voleybolcular, 13 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’te Kadıköy’deki Beşiktaş iskelesinde buluşup vapurla karşıya geçecek. Şort giyip Nurcan’ın hakarete ve saldırıya uğradığı 42M hatlı İETT otobüsüne toplu olarak binecekler.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18457763.asp?gid=381
Alt 11-08-2011, 01:55
murted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murted murted isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

Ben de aynen katılıyorum. Esas sorun yaşanmamışlıkların acısının bir başka şekilde çıkarılması, benliğin kendini korumak için geliştirdiği bi çeşit savunma mekanizması bu.

Burada öncelikli motivasyon muhafazarlık değil, muhafazarlıktan bağımsız düşünülmesi zor da olsa abazanlık.

No Religion No Cry

Ateizmi Anlamak için tıkla!
Alt 11-08-2011, 09:08
Olimpiyat Olimpiyat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

bu adam bir şortlu kızı gördüğü için böyle etkilendi ise bence hiç bayan basketbol takımları arasındaki maçlara gitmesin..
bu kadar şortlu kızı birarada görürse, tribünde ayağa kalkar masturbasyon yapar valla

Önerilen Siteler