bir sürü şeyler yazılmış,,, pek de alakasız konulara dahi dalınmış,, güneş,,
star wars

,, tutarsızlıklar ,,
,, sayın axial da neden çamur demiş....
yazımda açıkladım: insan yusde counlugu su, geri kalanı ise toprak içindeki elemetlerden, ve insan ile toprak benzeşmesi bilimsel olarak %90 dan fazla...
anlayamadın biliorum hala axial, bence sen ortaokulda kimya dersinde çözeltiler ve yusdelik hesaplamaları konusunu çalışmalısın...
ayrıca ilkokul 5 e giden bir çocuk bile çamur un toprağın sulu hali olduğunu bilir, ikiside aynı madde, biri sulu sadece.. sen bilmiorsan benim yeğenime sor 10 yaşında kendisi
sayın
aliyarasfal, ise neden yoktan var edemedi ? demiş...
benim yazılarımı okuduysan öncekilerde, yine tekrarlıyorum...
allah bilime aykırı hareket etmez...
siz zannediorsunuzki: allah sulu bir toprağı kardı, çamur yaptı, çamuru insan şeklinde yourdu, ve ruhundan üfleyip insana can verdi, hokus pokus canlan dedi ve hoop adem zıpladı

...
bu anlatım sizin kafanızda. aslında olay çok daha bilimsel, allah dünyada çoklukla bulunan elementleri tespit edip, sentezlemiş... ve yaratacağı insanın buna uygun olması için bu elementleri kullanmış..
ayrıştırdığı elementleri, bir ortamda (labaratuvar gibi) sentezleyerek insanı yapmaya başlamış.. insanın içine kendi ruhundan parça eklemiş.. kendi ruhu ney ? ruh nedir? biinçaltınızda oluşan şekli ben söyleyeyim, insanın içinde gaz veya metafizik bir varlık...
hayır değil... ruh bu değil.. o bir kod,.. program. ama deniz e nispetle bir damla. örneğin atlas okyanusundan bir damla almak gibi...
insanın yaratılma projesi öyle hiçde "aniden" olmamış.. zaten çok uzun sürdüğü, bazı kaynaklarda mevcut.. tahminimizin ötesinde çok uzun zaman almış.. ama bu 60 yıl ömrü olan bize göre uzun bir zaman. yoksa ömrü sınırsız olana göre normal bir zaman olabilir.. allah ın "insan" projesi tamamlanınca, allah kodları tekrar tekrar dizerek, en uygun programı seçmiş.. yani burada tabiiki deneme/yanılmalarda var.. aslında teori/uygulama/test denilebilir.. ve insana "bilme"yi vermiş ancak "uzun yada sonsuz ömrü" vermemiş..
eğer sizde bir "dna programcısı" iseniz, o takdirde, dna ya müdahale edip uygun kodları yazarak "zaman sayaçlarını" iptal edebilirsiniz.. böylece "yaşlanma" durumumuz ortadan kalkacakdır. yine bir "dna programcısı" olarak, sonucun "çalışabilir" (=workable, usable) olduğunu hesapladığınız değişik eklemeler/çıkarmalar yapabilirsiniz..
yanıldığınız durumlarda "ucubeler" çıktığında onları öldürmek durumunda kalma ihtimalinizden dolayı, işlemleri yapmadan evvel yasal izinler konusunu araştırmanızı tavsiye ederim... yada bunları "gizli" bir yeraltı lab. ından yapınız
saygılarımla