selamlar herkese...bundan birkaç yıl önce tanrıya olan inancımı sorguladığımda ve içe dönük bir yolculuk yaptığımda tam anlamıyla anladımki ben bir yaratıcının var olmasını istemiyorum..bir ilahın yada bir şeyin benim özgürlüğümü kısıtlamasınıda.çünkü biliyorumki hür iradem aklım mantığım zaten neyin ne olması gerektiğini fazlasıyla bana yol gösteren unsurlar..bunun yanısıra bir yaratıcının var olduğuna yada olmadığına dair hali hazırda kesin genel geçer bir bilgi en azından mantığımı tatmin edicek bir bilgiye henüz ulaşmış değilim.o yüzden her ne kadar arada kalmışlık gibi suçlamalara maruz kalmışsada ben bir agnostiğim..ve burada her türlü bilgi platformunda sizlerle buluşmak fikir alışverişinde bulunmak ve herşeyden önemlisi her türlü fikri düşünce ve inanç sistemini saygı doğrultusunda rahatça ifade edebilmek adına buradayım..sanırım doğru yerdeyim..
hoşbuldum..evet eski inaçlar tarih oldu .temeli yeniden attım bu sefer daha sağlam ve daha benden...ama bu toplumda bunu yapabilmek yapmaya dahi karar verebilmek üstelik taşrada yaşıyosan topluma örnek olamnı gerektirecek bir statün varsa ve bayansan açıkcası bu hiç kolay olmadı olmuyorda..reel dünyada fikirlerin serbestliği bunu özgürce ifade edebilmek hala buralarda deveye hendek attırmak kadar zor ve cesaret gerektiren bir iş..