Ebu Süfyan´isimli üyeden Alıntı
Ateistlerin gerçekten hayattan zevk aldıklarını söyleyebilir miyiz? Yoksa kendilerini mi kandırıyorlar?
Tüm imkanlara rağmen hastalığı iyileşmeyen bir insan düşünün. Kurtulma ümidi yok ve birkaç aylık ömrü kalmış. Bu insan ise “ Madem birkaç aylık ömrüm var, o halde bu sürede hayattan alabileceğim kadar zevk alayım.” diyor ve aklına gelen her türlü zevki tatmaya başlıyor. Acaba bu insanın hayattan zevk aldığını ve mutlu birisi olduğunu söyleyebilir miyiz? Tabii ki söyleyemeyiz. Çünkü;
dışta mutlu ve hayattan zevk alıyor gibi gözükse, her zevk alışında öleceği ve hayata veda edeceği aklına geldiğinden, içte sürekli olarak üzüntü duyacaktır ve o zevkler adeta ızdıraba dönüşecektir. Ve o insan istediği kadar zevk aldığını iddia etse bile aslında kendini kandırmaktadır.
İşte hayattan zevk almayı kazanç olarak gören ve Müslümanları, cehennem ve Allah korkusuyla hayattan zevk alamadıkları için zararda gören ateistlerin durumu. Onlarda aynı bu şekilde, hayattan zevk aldıklarını iddia ederler ama ancak kendilerini kandırırlar.
İşte ateistlerin zevk almaya çalıştıkları hayat.
Saygılar.
Ebu Süfyan
|
Ebu Süfyan;
Konuyu açtıktan sonra bir daha uğramamışsın ve 14 sene geçmiş, belki Ateist oldun. Siz ve sizin gibi düşünen insanlar bizim yaşamlarımızdan zevk almadığımızı söylüyorsunuz nereden biliyorsunuz, Ateist olarak yaşamadınız ki ve yaşamadığınız bir yaşamı zaten bilemezsiniz. Ateistler gökten zembil ile inmedi, Dinleri yaşadıktan sonra kademeli olarak yavaş yavaş Ateizme geçiş olur. Siz İnançsızlığı asla anlayamaz ve bilemezsiniz.
Daima hikayeler uydurursunuz, düşünme ve eleştirme yeteneğiniz yok ve ateizmi anlamaya uygun değilsiniz. Hep yalanlarla yaşarsınız, İmam osurur siz koklarsınız, bizler için hurafe olan katı uygulamalara sizler taparsınız ve neye taptığınızı bile bilmezsiniz.
Gökten Tanrı Dünya ya inse ve dese ki, ben ne musa ne isa ne Muhammed ve nede 180 bin tane peygamber bozması yollamadım dese siz Tanrı yı dahi inkar edersiniz, çünkü sizler Kitapları yazanlara ve onların egolarına tapıyorsunuz ama farkında değilsiniz. Ah bir farkına varabilseniz, içinizde ne fırtınalar kopacak, nasıl bir aptallığın içinde boğulurcasına yaşadığınızın farkına varacaksınız, zincirleri bir kırabilseniz hayatın tadına varacaksınız, nasıl koyun gibi yıllarca yaşamışım diyeceksiniz, ne kadar aptalmışım ve ben nasıl bu yalanlara kanmışım diyerek yaşamınızın geri kalanını Mutlu, Huzurlu ve İnsan gibi yaşamaya başlayacaksınız.
İnsanlar insan gibi yaşamaya layıktırlar, ama icat edilen bu mesnetsiz ve kahpe dinler bizleri birbirimize düşürerek her türlü kahpeliği yaptırıp insan gibi yaşamamızı olanaksız hale getiriyorlar. Bir düşünün bakalım, Rab, Yehova Allah vs.vs. semavi dinler gelmeden evvel insanlar nasıl yaşıyorlardı.
Allah, cehennem, işkence, ceza vs. olmadan yaşıyorlar ve ömürlerini ama öyle ama böyle bitiriyorlar. Onlar hayattan zevk almadan mı yaşıyorlardı, Hayattan zevk almak için Yehova Rab Allaha tapmak zorunda mı bütün insanlar, onlar olmadan hayatın hiç anlamı olmuyor mu?
Diyorsun ki, (İşte hayattan zevk almayı kazanç olarak gören ve Müslümanları, cehennem ve Allah korkusuyla hayattan zevk alamadıkları için zararda gören ateistlerin durumu. Onlarda aynı bu şekilde, hayattan zevk aldıklarını iddia ederler ama ancak kendilerini kandırırlar.)
Sizler Korkudan mı zevk alıyorsunuz işkencelerden mi, hurilerden mi. Bunların dahi ayırımını yapmaktan aciz bir zihniyet Ateizmi anlayamaz. Korku İmparatorluğu insanları işte böyle robotlaştırır, 1400 senedir günde 5 defa Ben birim ben birim diye bağırtan ve kendisine taptıran bir İmparator Tanrı olmaz.