Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 10-03-2009, 17:47
MehmetEden MehmetEden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Dönüyorum çırılçıplak, bir tas etrafında, ki onun sekli bana bi yerlerden asina..

Bu tasın etrafında, çırılçıplak, tras olmadan, cinsellikle alakalı hiç bir sey yapmadan dönüyorum ve kafamı içeri sokup siyah tası öpüyorum... Annemden yeni doğmus bebek gibiyim..
Sahi bu tasın seklini uzaktan birseylere benzetiyorum ama tövbe tövbe olur mu öyle sey bunları düsünmek bile günah.

Seytanın heykelini taslıyorum, sana kurban kesiyorum putperestliğin bütün tabularını ve putlarını bir bir tarihe gömüyorum!

Eğer yanlıslıkla cinsel iliskiye girmissem de bunun cezasını kurbanlık biseyler keserek ödüyorum.

Ne kadar hosgörülü bir dine mensup olduğumu hatırladığımda gözlerim yasarıyor. Kolayca kan akıtarak/kurban keserek kefaretimi ödeyebiliyorum.
Eski putperest dinlerdeki gibi ne putlar var bir yerlerde ne o maço, despot, homofobik, affetmeyen, kanla beslenen put figürleri sükürler olsun Allahım..

Şeytan'a hiç taş atmayan veya bir günde atılması gereken taşların yarıdan fazlasını süresi içinde atmayanlara ya da şeytan taşlamada, bir günde atması gereken taşların yarıdan çoğunu attıktan sonra geriye kalanların atılmaması, ya da eksik atılması gibi durumlarda bile sen herseyi düsünmüssün..Senalar olsun.

Haç ibadetimi yapmayı kısmet ettiğin için sükürler olsun Allahım.
Bol kazanç ve rızık nasip et ki Allahım seneye tekrar gelebileyim evine.
Matematiğin iyidir 6 fakir doyur,3 secde yap, 61 kefaret orucu tut vs...
Takdir edersin 5000 dolara patlıyor...
Alt 10-03-2009, 18:05
karadenizli karadenizli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Bu espriler kendi ufak aklını tatmin etmenin eseri
lütfen devam edin
Alt 10-03-2009, 19:35
Üye

Bos sallıyosun karadenizli edit lütfen benim konularımın altına adam gibi seyler yaz edit
Sürekli hakaret asagılama halindesin sanma ki sana cevap verilmez edit
edit tartısılması gerekenler sağda solda çıkan allah benzeri sekillerdi

Açıklayacaksan hacerülesved etrafında çıplak dolanmanın Allahla ne ilgisi olduğunu gel
yoksa sus bi adam sansınlar.

Konu K.C. tarafından (10-03-2009 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kullandığımız dile dikkat edelim.
Alt 10-03-2009, 19:42
karadenizli karadenizli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Ama bak soğuk esprilere döndün şimdi böyle yapma
1. mesajdaki gibi espriler istiyorum
1 .mesaj;60 IQ
2.mesaj;10 IQ
3.Mesaj;?

Doldurmama yardım et
Alt 10-03-2009, 19:51
mehmetsalih mehmetsalih isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Peygamberler ya Akıl ile çelişmeyen sözler söylerler yada sahte peyagamber olmaları söz konusu olur. Akıl ile Kitap mutabık olmalı aksisi sahtekarlık olur. Peygamber sadece 'rahmet' olarak gelirler. Bu ayettir. Akıl var İken Kitaba Kitap var iken akla gerek kalmaz diyen bir mantık yanlış olmalıdır kanısındayım. Çünkü Akıl hergün yenilenir, hergün mükemelleşmeye doğru gider. Buna zihinsel evrimde diyebiliriz. Muhammed de ki:'İki günü bir olan zarardadır'. Akıl herzaman geriyi aramamalı. Ömer hayatında neler yapmadı ki? Hacer-ül Esvede yaklaştı ve şöyle dedi:' sen bir taşsın kıymetin yok ama muhammed için seni öpüyorum' Ömer bildiğini okyan biriydi. 47 devrim gerçekleştirdi ümmeti islamda. Ama gerici ve yobaz İnanırlar ömeri dahi sorguya çektiler. Sormalıyız kendimize bazen İslamı ve Muhammedi eleştirirken neye dayanıyoruz? ekeştirdimiz noktalar ayetlerde var mıdır? veya bu ayetler yasaklama aşamaları mı? İçiki ayetlerini iyi bilirsiniz...
Alt 13-03-2009, 22:04
berguzar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
berguzar berguzar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

MehmetEden´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bos sallıyosun karadenizli edit lütfen benim Açıklayacaksan hacerülesved etrafında çıplak dolanmanın Allahla ne ilgisi olduğunu gel
yoksa sus bi adam sansınlar.
Burayı ben açıklamak istiyorum kendi algımla. Bu yıl bende o muhteşem tavafa katılma fırsatı bulabildim şükürler olsun.
Cevap şu.
Senin sandığın hiçbirşey senin değil, bunun bir çeşit provası diyebiliriz.
Selamlar...

Bİ SEN EKSİKTİN AYIŞIĞI! GÜMÜŞ BİR TÜY DİKMEK İÇİN MANZARAYA.
Alt 13-03-2009, 23:36
azınlık azınlık isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

berguzar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin sandığın hiçbirşey senin değil
Budistler bunu islamdan binlerce yıl önce söylemeye başladılar.

A.

The meek shall inherit nothing! - FZ
Alt 13-03-2009, 23:44
mehmetsalih mehmetsalih isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

azınlık´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Budistler bunu islamdan binlerce yıl önce söylemeye başladılar.

A.
Azınlık istersen bunu Dinlerde Kaynak Birliği başlığında konuşalım sen zaten bir bakıyorum patlıyorsun sonra ağır konuşursun
Alt 14-03-2009, 02:05
cigi cigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Burayı ben açıklamak istiyorum kendi algımla. Bu yıl bende o muhteşem tavafa katılma fırsatı bulabildim şükürler olsun.
Cevap şu.
Selamlar...
Iyi dönmeler...

Hindistandan gelmis Sankar tasinin etrafinda dönün durun bakalim.

Suudi krali ve ailesi sizlere hem gülerek, hem horluyarak ve asagiliyarak, küplerini doldurunca, Ispanya'ya alem yapmaya gidiyorlar...
Onlar oraya gidince bütün sehir halki ve esnafi bayram yapiyorlar.
Sehrin ismini vermeyeyim artik, cok hazirlopcu olmaya basladiniz.

Sizler dönmeye devam edin... Firil, firil dönün hemde....

Aman oraya harcadiginiz paralar ile bir fakir cocugun okumasina yardim etmeyin... Dönün durun.
Alt 14-03-2009, 04:20
Üye

Cevap şu.
Selamlar...
Berguzar,

Benim sandığım ancak bana ait olmayandan kastınız " Mutlak Ölüm " ise bu ibadetin kökeninde yatan durum dinlerin kökenindeki ölüm karsısındaki çaresizliktir.

Eğer örnek vermek gerekirse, ilk çağlarda mağara insanı duvarlara çizdiği öküz resimleriyle öküz karsısındaki çaresizliğini ve öküze yaptığı bir tür yüceltme nisanını anlatmaya çalısıyordu.
Taslar sivrildi, sopaların ucuna takıldı ve öküz artık korkulacak tapınılacak bir objeden çok kebap halini aldı.
Mağaradan çıkan insan çevresini gördü, sulara taptı, günese taptı, yıldırım düsmesiyle heryeri yakıp kül eden alevlere taptı ancak gözlemler ve tecrübe ilerledikçe , suyun ve günesin kendi rutinini tamamlayan ölümle direkt olarak bağlantılı olmayan ve pek de tapınılası bir seyler olmadığı anlasıldı ancak hep yürürlükte olan ölüm karsısında çare arandı ancak bulunamadı.
Ölümün sebebi görünmez, fizik kurallarından muhaf, hikmetine sual olunmaz, ve herseyi isiten bir varlık olmalıydı.

Ve o varlığa tavaflar kurbanlar, beden ve mal gücünden fedakarlıklar sunuldu ki, paha biçilmez hayatın ölümle noktalanması yerine insanlar bir diğer sonsuz hayatla ödüllendirilecekti. Sevenler, akrabalar, kardesler vedalasmak yerine ölümü daha kolay kabullenmek adına öbür dünyada görüsmek üzere ayrılacaklardı.

Dinlerin ve ibadetin kökeninde hep sonsuz yasama isteği yatmaktadır.
Hiç bir din yoktur ki sonsuz hayatı cennet krallığını vaad etmesin
!Diğer tüm dinlerde de tanrı, coğrafyaya, kosullara, insan mizacına, doğasına göre farklı ve ihtiyacı duyulan birseyler vaat etmistir!

Benim sorum tam olarak anlasılmadı sanırım: Çıplak olarak bir tasın etrafında dönüp, tastan yapılmıs bir seytan figürüne tas atmanın Allahla ne alakası var?
Lütfen "Senin sandığın aslında senin değildir'in provası ?5000 dolar?" gibi romantik cevapların tatmin edici olmadığını hatırlatmama izin verin.
Saygılarımla.

Önerilen Siteler