Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 24-12-2009, 02:14
asinar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
asinar asinar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Suikast Girişimi

"Şeyini şeyettiğimin şeyi" ne suikast girişiminde bulunulmuş. Olayı medyadan okuyanlar buna boşaltım organlarının en dibiyle gülmüş olmalılar.
Ayrıntılara girmeye gerek yok. Suikast zanlılarından birinin "Şeyini şeyettiğimin şeyi"nin evinin krokisinin bulunduğu kağıdı yutmaya çalışması haberi, insanın tüylerini diken diken ediyor doğrusu (!)
AKEPE destekçileri olayı son derece ciddiye alıp,
"Aha gördünüz işte!
Darbeciler günden güne azıttılar!" yaygarasıyla yine ortalığı bulandırıyorlar. Eeee, ne de olsa "Şeyini şeyettiğimin şeyi", demokrasi kahramanı...
Öte yandan, Denizci Yarbay Ali Tatar kendini vurdu.
"Bak, bak, baaak! Hesap vermemek için intihar etti. Demek var birşeyler. Suçsuz olsa hiç intihar eder miydi?" hezeyanları.
Üstelik cenazesi cemevinden kaldırılmış. Kızılbaşın tekiymiş!"
Neymiş? "Türkiye bağırsaklarını temizliyor"muş.
Hala anlayamadınız değil mi, ampul demokratları.
Bunlar size temizledikleri bağırsaklarından çıkanları yutturmaya yemin etmişler.
Afiyet olsun.
Ama biz yutmayacağız!
Elbet bu yaptıklarının hesabının sorulacağı günler gelecek.
Siz darbe paranoyasıyla, bu "müslüman demokratların" kuyruğuna takılmaya devam edin bakalım.
Umarım sıra size geldiğinde, bu faşistlere karşı sizi savunacak birileri hala bulunur.
Alt 24-12-2009, 02:42
theatre theatre isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

asinar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Umarım sıra size geldiğinde, bu faşistlere karşı sizi savunacak birileri hala bulunur.

Umarım yanılıyorumdur..

Ancak gördüğüm kadarı ile Türk toplumunun özellikle eğitimli kesimi başta olmak üzere çok büyük bir kısmı artık "şeyimden aşşağı kasımpaşa" takılıyor.

Halk ise geçim derdinde..

Egemenler arası kavgalarda ne olup bittiğini bile anlayamayacağımız günler çok uzak değil.

Egemenler derken muzistan'nın korkuluklarından söz etmiyorum elbette..

Neyse..

Yapacak bir şey yok.
Alt 24-12-2009, 11:47
tayyare tayyare isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

tayyare - İCQ üzeri Mesaj gönder

Yandaşların üzerine şehvetle atladığı, IQ seviyesi düşük senaryo enflasyonunun amacı nedir ?

Arınç vakasında ordu içindeki bir köstebeğin 'yakalattırılmamış' olması , gericiliğin hanesine başarı olarak kaydedilmelidir.

Ancak işin medyada tartışıldığı yönünden bakarsak tarafdarların aşırı dozda saçma senaryolara inanmaları korkutucudur. Bu kişilerin önemli miktarının gerçekden hepten akıl dumuruna uğradığını düşünmekteyim.
Bu ve benzeri senaryoların TSK yı yıpratmak-dan öte artık bizzat hükümet ve hükümet etme yeteneğini dumura uğrattığı görülmüyor mu ?
AKP kendi altını kendi oyuyor. Nato planları çerçevesinde ilan edilmek üzere olan İç savaş durumunda ne ampul, ne de ReTE kalır.
farkındamıyız ?
Alt 24-12-2009, 19:06
basitrasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
basitrasin basitrasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Herkese selam.
Fikirleri ne olursa olsun. Bir siyasetçinin öldürülmesi korkunç bir olay olurdu. Ben 80 öncesini çok iyi hatırlıyorum. Darbeye zemin hazırlamak için yapılan provokasyonları gördüm, yaşadım. Daha yargı sürecinin başında olan bu olay için hemen hüküm vermemek gerekir. Biraz sabredersek yargının gerçekleri ortaya çıkardığını göreceğiz.
Ayrıca Türkiye'nin demokratikleşmesi açısından, bir daha darbe olmaması için, Ergenekon davasının sonuçlanmasını dört gözle bekliyorum.
Saygılarımla.
Alt 24-12-2009, 19:22
Psiko Psiko isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Zaferden,
vergi kesildiği nerede görülmüş

Kendin için istemediğini,başkaları için de isteme.
Alt 25-12-2009, 07:11
ulpian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ulpian ulpian isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

En az AKP'ye veya herhangi bir partiye kayıtsız şartsız biat etmek kadar tehlikeli olan birşey varsa, o da Silahlı Kuvvetlerin kayıtsız şartsız masumiyetine güvenmek olur.

Ortada korkunç bir iddia ve bu iddiayı destekleyen ipuçları haberi var. Henüz doğru düzgün birşey bilinmiyorken, süreç yargıdayken her zamanki gibi TSK'yı veya TSK'ya ait personeli komplo kurbanı ve masum olarak göstermek bana son derece tuhaf geliyor.

saygılarımla
Alt 25-12-2009, 09:51
Soda Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

"Komşular yetişin, beni öldürecekler" diye car car bağıran Bülent Arınç'ın hezeyanlarının aksine bu suikast iddiasının tamamen gerçek dışı olduğu anlaşılmıştır.

Zaten bir Albay ve Binbaşının suikast yapacağını düşünmek bile ahmaklıktır.

G.Kurmay bu subayların "görevlendirildiğini" ifade etmiştir yani bireysel, habersiz, kendi başına bir hareket değil G.Kurmay'ın bir faaliyetidir.

Şimdi herkes bu faaliyetin ne olduğunu anlamaya çalışıyor ki bunun "takip" olduğu G.kurmay açıklaması ile netleşmiştir.

Bu noktadan sonrası ise daha çok Bülent Arınç'a bilgi sızdıran bir subayın takibi olduğu anlaşılmaktadır.

İhtimal o dur ki, G.kurmay o meşhur imzasız mektuplar gönderen subayı tespit etmiş sırada bağlantıları kesinleştirecek yani bir nevi suç üstü yapacak bir çalışma kalmıştır.

AKP'nin F tipi cevval istihbaratçıları bir karşı-operasyonla bunu engellemiş gözükmektedirler ama nereye kadar?

G.Kurmay'ın artık bu Pentagon'un adamlarının TSK'ya karşı yürüttüğü asimetrik psikolojik harekata sessiz kalmayacağı aşikardır.

Aksinini düşünmek bile korkunçtur.

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Alt 25-12-2009, 12:47
naper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
naper naper isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

subaylar araç kiralarken,özellikle GPS sistemi olmayan araçlar seçmişler

http://www.8sutun.com/Arinc-suikast-...lar_63838.html

artık olaylar insanlarla alay etme boyutunda.yalnız hakkını yemeyim arınç emine ayna'ya "yaratık" dedi ya acaip güldüm...kendisi de farklı bir tür yaratık o ayrı!

bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak,sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz
Alt 26-12-2009, 01:25
3.yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
3.yol 3.yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Suikast haberleri tamamen medya'nin rayting amacli asiri yorumlarindan kaynaklaniyor.
Tabiiki boyle bir haber de AKP'nin magduriyet durumundan siyasi pay cikarmasina yariyor.

Simdi ortada resmi olarak aciklanmis gercekleri siralayalim:

1) Yakalananlar ozel hareket birimlerine ait ust rutbeli subaylar.
2) Ele gecirilen belgelerde / notlarda basbakan yardimcisinin, TBMM baskaninin adresleri var.
3) GenelKurmay'in aciklamasina gore bu subaylar ordu icindeki kostebegi yakalamaya calisiyorlar.

Ben bu gerceklerden sunu cikariyorum:

Genelkurmay, Taraf'ta yayimlanan AKP ve Gulen'i bitirme eylem planlari, savciliklara yollanan islak imzali belgeler daha oncesinde Daglica baskininin ordu istihbarati tarafindan onceden biliniyor belgelerinin basina sizmasindan sonra belli ki bu bilgilerin hangi ust rutbeli subayin disariya sizdirdigini arastirmaya baslamis....

Isin vahim kismi da bunun hukumet tarafindan yapildiginin suphesi .... O yuzden hukumetin onde gelen isimlerinin adresleri var bu subaylarin elinde.

Bu yakalanan subaylarin uzerinde Arinc'in adresinin cikmasi da gosteriyorki bu subaylar bu goreve daha yeni baslamislardi ..... Yoksa adresi zaten biliyor olurlardi .... Yani adresi kagida yazmalarina gerek yoktu. Alinan bilgilere gore bu izleme uzun zamandir suruyormus ..... demekki bu izleme isini yapan daha bir cok subay var isin icinde .....

Butun bunlardan su sonuc cikiyor:

Gercekten de Genelkurmay bunyesinde bazi subaylar grubu eylem planlarini hazirlamislar, ve bu planlar ortaya cikinca da , bu bilgileri disariya sizdiran kostebegi yakalamak icin eyleme gecmisler. Ve bu eylemlerden Genelkurmay'in basbakan'in haberi yok !!!! Yani memurlar amirlerini izletiyor. Amirlerin haberi yok .... Cunku bu kostebegin hukumet yanlisi olduguna kanaat getirmisler, dolayisiyla hukumetin basindakilerinin evlerini gozetleyip suc (????) ustu yakalamayi planlamislar ......

Burada esas sucu isleyen kim ? Bunu sizin yorumlamalariniza birakiyorum.

saygilar,
3.yol
Alt 26-12-2009, 10:45
tayyare tayyare isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

tayyare - İCQ üzeri Mesaj gönder

3.yol´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Simdi ortada resmi olarak aciklanmis gercekleri siralayalim:

Burada esas sucu isleyen kim ? Bunu sizin yorumlamalariniza birakiyorum.

saygilar,
3.yol
Aşırı akılsızlık ve bunu kabul etmeye hevesli tarafdarların amacı
iç savaş patlatmakdır. Bu savaş, ülkemiz yurttaşlarının tümüne yani takunyalısı liboşuna kadar dahi zarar vereceğini nasıl anlatabiliriz, bilemiyorum.

Akılsız, karşıtının kendinden daha akılsız olduğunu sanır.

Önerilen Siteler