papillon´isimli üyeden Alıntı
Ol deyince 110 milyar isik yili genisliyinde bir kainat yaratabilen bir tanri neden bize en kücük bir bilgi dahi vermiyor?kutsal denen kitaplarda ben gripe dahi karsi hicbirbilgi bulamadim,,,oysa bir baba cocuklarini hertürlü kötülükten korumak icin bilgi verir,,,oysa tanri diye taptigimiz allahda hicbirsey yok,,bilgi sifir,,bugünün ilkokul cocugu bile allah deden ilahdan daha cok bilgili..saygilar
|
Saygıdeğer papilion,
Peygamberleri aracılığıyla insanoğluna bilgi veren Yaratıcı olsaydı, Bilgi Denizleri içinde yüzüyor olurduk ve dahası bu bilgi denizinin içinde boğulmamak için çaba göstermemiz bile gerekebilirdi,
Ancak bütün Din ve Peygamberlerinin sahip olduğu ve insanlara aşılamaya çalıştığı bilgilerin kendi dönemleri için bile yetersiz olduğunu dahası sonraki kuşaklar için bile anaokulu seviyesinde ki bilgilerden ibaret kaldığını görüyoruz Din adı altında insanlara inen kitapların bilgisizlikleri ve sadece kendi dönemlerine hitap etmeside insan eliyle ve insan aklıyla ortaya çıkarıldıklarının açık kanıtıdır,
Yaratıcı insanoğluna vereceği bütün bilgileri zaten yüklemiştir genlerine onun dışında bir bilgi yada uyarıya ihtiyaç duymamıştır, zaten böyle bir ihtiyacın oluşması Tanrıya Saygısızlık olur ürünlerinin hatalı yada devamlı yönlendirilmesi gereken aciz varlıklara dönüşmesini sağlar,
Ne İnsanoğlu nede Yaratıcı bu kadar aciz olmamalı, Artık kendimize saygımız yoksa bile yaratıcıya Saygımız olsun diye düşünüyorum, Yaratıcının Vasıflarını kullanarak tanrıcılık oynamanın bir anlamı olmamakla beraber apaçık Yaratıcıya Saygısızlık yapıldığını düşünüyorum,
Saygı ve Sevgilerimle