Herkese SeLamlar ve iyi günler dileyerek en yeni üyenizden beyin jimnastiğine müsait bi o kadarda düşündürücü yazılarınız için öncelikle teşekkürlerimi bildirmek istiyorum, Günlerdir burada dolanıp beynimi zorlarcasına şaşkınlığımı bile gizlemeden dolanma ve objektif bilgi paylaşımına aç bir şekilde güzel zaman geçirme heyecanını bana yaşattığınız için çok tşk etmek istedim. toplumumuzun hala hazır olmadığı bir konu üzerinde bu kadar açık yüreklilik ve cesaretle sitedeki yazıları yayınlayabilmeniz hayret verici bir büyüklük göstergesi yüzyıllardır insan oğluna empoze edilmeye çalışılan insan ürünü din ve tanrıların aslında insanoğlundan başkası olmadığını birilerinin tüm açıklığıyla söylemesi gerekiyordu sayın Turan Dursun üstadı hiç tanıma fırsatım olmadı kendisi hakkındaki bilgi ve mücadele savaşını en azından buradan öğrenebildiğimede sevinmiyor değilim ancak gönül isterdiki kendisini yaşarken tanıyabilseydim yada en azından o hayattayken bir kitabını okuyabilseydim. Makale leri kim yazıyor nasıl bir vucut dili kullanıyor bilemiyorum ama okurken sıkıcı ve yorucu olan dini eğitimlerin aksine çok eğleniyor ve sıkılmadan heyecanımı yitirmeden aralıksız devam edebildiğimi belirtmek istiyorum yazarımızın kalemine ve yüreğine sağlık ..
Cümletten hoşbuldum =)
Hemen 3-5 dilek talepleriyle lütfen ürkütmeyin beni, amacım İslamda kırıldı sanılan Put'ların kırılmadan tek adet'e indirildiğini göstermek kendimi de onlar gibi bir dilek ağacına dönüştürmek değil, =)