ben acer aspire one kullanıyorum ufacık şarj 3-4 saat ve ajanda büyüklüğünde ilk başta garipsiyorsun ama sonra alışınca diğerleri hammallık, seferi yada mobil posizyondaysan netbookları tavsiye ederim.
İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.
Ben Toshiba Satellite A300D- 127 kullanıyorum.. Gayet iyi hiçbir sorunum olmadı şimdiye kadar.. İstersen araştır özelliklerini, yeterliyse senin için öneririm..
Dell lerin piller kısa sürede mort oluyor yahu, dokunmatik pad leride çabuk bozuluyor, Toshiba gerçekten çok iyi. Keşke 200 tl dah aparam olsaydı da toshiba alaydım çok fena görüntüsü vardı hala aklıma gelir
İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.
cevaplarınız için tşk ederim.Aslında yönetim bilişim bölümünde okuyorum.daha hazırlık sınıfındayım bu yaz almayı düşünüyorum.bir çok oyunuda çalıştırsın derdindeyim
asus sizce nasıl ? verebileceğim en fazla parada 2 milyar.
Markadan ziyade daha belirgin modeller söylense daha iyi olur kanısındayım. Asus nasıl diye sorulduğunda, bir çok modeli var, hangisi nasıl?
Oyunun gereksinim ayarlarını düşürdüğünüzde bugün piyasada bulunan bir çok oyunu notebook lar çalıştırabilir. Bence notebook alır iken ana düşünceniz en az 3-4 sene kullanabileceğim bir notebook olsun olmalı.
Şahsi düşüncem elbette ki, oyun için eve masaüstü, okul, iş vs. için ise netbook tur.
Saygılar
Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.