Resmi tarihin gizlediği gerçekler özetle aşağıdaki videoda. Videoyu hazırlayanlar Milliyetçilermiş. Bence Milliyetçilik de sosyal bir hastalık. Bu nedenle videonu sonunda söylenenlere katılmıyorum. Ancak Türklerin nasıl müslüman olduğunu anlamak için resmi tarih dışında görsel olarak hazırlanmış güzel bir çalışmayı paylaşmak istedim.
Kendisinin Efendisi Olmayan Hiç Kimse Özgür Değildir.
Epiktetos
Anlatılmaz okullarda 300 sene Türklerin yaşadığı eziyet. En ilginç olanı da bu zulmü anlatırken düşmana övgüler yağdırır İslamı yüceltmek adına Türk-İslam sentezci, milliyetçi- mukaddesatçı Tarihçilerimiz.
Bunları anlattığımızda da bizi bozgunculukla suçlarlar.
Kendi milliyetine ihanet eden Milliyetçiler!
Kendisinin Efendisi Olmayan Hiç Kimse Özgür Değildir.
Epiktetos
İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.
Bu klip tamamen faşist zihniyet tarafından, din düşmanı ırkçı zihniyet tarafından hazırlanmış, tamamen uydurma bir kliptir. Dikkate almaya gerek yoktur.
Şiiri okuyan ülkücülerin sanatçısı Ahmet Yılmaz. Bilge Kağan'ın güzel sözlerini etkili bir ses tonuyla anlatmış.
Atalarımızın ne kadar büyük acılar çektiği ortada. Hala bu dine inanan bunu ölümüne savunan insanlar olduğunu görmek çok acı verici. Tabi büyük bir çoğunluğun bu gerçeklerden haberi yok.
Tüm ortadoğu dinlerinin tarihin çöplüğünü boyladığı günü görmek torunlarımıza kısmet olur umarım.