UlulEbsar´isimli üyeden Alıntı
Saygıdeğer TurkceRap,
Bu örümcek beyinlilerin savunulacak bir yanı yok...Bunlar muslimanlığa enbüyük zararı verenler...
Ancak müslümanlığı sahiblenmiş olmaları Gerçekten müslüman oldukları anlamına gelmiyor...
Siz bunlara kızıyorsunuz,bende öyle...Ancak Gerçek müslüman nasıl olmalı? Sizce?
Biliyorum ki sizinle ortak yönlerimiz var...Sizde bizlerde-bana göre- Gerçek müslümanlığı YAŞAYANLARIZ...
Nasıl yaşarız/yaşıyoruz müslümanlığı?
Artık pratikten örnekler vermek zamanı gelmiştir...Lafla peynir gemisi yürümüyor..
Geröek hayattan kimse kimseyi tanımadığından burada yazılanlar havada kalıyor.
Müslümanlık isminede takılmamak lazım...Nasıl insanca yaşarız?
Hırsdan bencillikten arınır,paylaşımcı olursak...
Kendi hakkımız kadar diğer insanların hakkınıda gözetirsek...
Karşılıksız iyilk yapar dünyayı cennete çevirirsek...Kamil insan oluruz...
Aksi takdirde Sömürü düzenine hizmet eden,Hayvandan daha aşağılık yaratıklar yada esfelin safilin...
Seçim bizlere ait...Özgür irade.
|
Üstadım, Benim kişilerin inancı ile bir sorunum yok, Zaten Liberal (Progresif) bir düşünce yapım olduğunu daha önceki yazılarımdan da az-çok hatırlarsınız belki.
Onun için, Ben inançlıya da inançsıza da, Mini etek giymek isteyene de, Türban yapana da, straight takılana da Gay veya Lezbiyen hayat tarzını seçene de, eşit yaklaşır, hepsinin ifade özgürlüğüne sadece saygı duymakla kalmam bunu bizzat en yüce değer olarak görürüm.
Ama iş bağnazlığa gelip başkalarının hayat tarzına tahammülsüzlüğe varıyorsa işte orda müsammaalı yaklaşamam.
Burada kastım da tamamen budur.
Yardımlaşmaya da gelince, insanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışır, hoşgörülü davranırım, iyi niyetle yaklaşmaya çalışırım.
Ama buradaki olay gerici, modern dünyaya yakışmayan bi tavır olmaktan öte birinin fikirlerini söylemesini engellemesi bakımından da son derece iğrenç ve utanç vericidir.
Saygılar.