kaldiki kadın hakları hayvan hakları insan hakalarını bu gün itibari ile türkiye cumhiriyeti ülkesi avrupa yani hıristiyan kanunlarını baz alarak kanunlarına koymuşlardır.daha öncesi tamamiyle insacıl yorumlar abaglı kalmaktaydı (kadılarda herkes kafasına göre yprum ve ceza uygulardı)
..buna göre arap ülkeleri hala bu haklardan uzak bir şekilde yaşamaktadırkii sizin dedigize göre en başta hz.muhammet muhtaç ve ihtiyaç zarüreti olmadıgı halde hz. aişeyle 6 yaşında nişanlanıp 9 yaşında evlendigi (kendisi 50 yaşındayken)hemen hemen tüm din kaitaplarında yazar..
..cinsel sapıklıgın ilk uygulamasını orada görebilirsiniz.sonrasında 4 yada 7 kadınla evlenmeler şeklinde devam etmiştir.bu gün hala arap ülkelerinde ÇOCUK GELİNLER mevcuttur.
..din dediginiz ilkenin kitabını yazan adam böyle bir şey yaptıgsa ben neden 10 yaşındaki bir kızla evlenemeyim.?? (yaşım 38 )
bunun cavabını bana mantıklı bir şekilde izah edebilecek birisi varsa (korumak için yada himayesine almak içindi diye martavallar hariçinde ki...öyle dediginizde, bende himayeme alıcam yada korumak için aldım, diyecem ama sapıklıklarımı uygulıyacagım bunu hiçbir zman bilemessiniz tabiki ) rahatlıkla izahını dinlemeye hazırım arkadaşlar ..
..
..normal insanlar için ÖNEMLİ not..:örneklemeyi ciddiye almıyacagınızı umarım ..

..adımız sapıga yada süpyancıya,çıkmasın sonra sitede h ehe heh ehh ehe