İyi niyetli Ateizme sirayet etmiş arkadaşlara hitaben,Mevlam neylerse güzel eyler..
merhaba içinizde gerçekte iyi niyetli olarak şu veya bu şekilde Ateizmin tesiri altında kalan arkadaşlar özellikle size sesleniyorum bilhassa İstanbulda olanlar eğer sizde ölmeden evvel ölümsüzleşmek istiyorsanız aşağıdaki video görüntülerinde olan Mana İnsanını tanıyın,görün vallahi içinizde mutlaka manevi değişimler yaşayacaksınız,mutlakaki kendinizi bu karanlık dünyadan ayıracaksınızdır..
Ortada bir video yok. Kaldı ki içinde bulunduğumuz Dünyanın karanlık olduğu fikrine nasıl vardınız? Siz ışığı hiç gördünüz mü ki karanlıktan dem vuruyorsunuz?
Esen kalınız.
Teoloji gece yarısı, karanlık bir mahsende, orada olmayan kara kediyi aramaktır. Robert A. Heinlein
Ortada bir video yok. Kaldı ki içinde bulunduğumuz Dünyanın karanlık olduğu fikrine nasıl vardınız? Siz ışığı hiç gördünüz mü ki karanlıktan dem vuruyorsunuz?
Esen kalınız.
Video Youtube dir,bilimsel dns ayarları ile oynarsanız görebilirsiniz..tabiki görmek isterseniz....
ben bu vatandaşı ziyaret etsem, bir iki kelam etsek, banko beni öldürürler be.
ölümsüzlük arayalım derken eldeki bulgurdan olmayalım sonra.
Bu şahıs ne bir peygamber,ne bir mesih nede bir mehdidir.ama bir Allah(c.c.) sevgili kulu mana insanıdır,çekinmeyin ve halishane niyetle içinizdeki bütün şüpheleri sorun araştırın..değişimleri yakinen mutlaka fark edeceksinizdir..