andra´isimli üyeden Alıntı
Hüre karşı hür, köleye karşı köle, kadına karşı kadın kısas edilir. Bakara 178 Yok böyle birşey, varsada o dönemin koşulları gereğidir.
Hırsızlık yapan erkek ve kadının ellerini kesiniz.Maide 38
Yok böyle birşey, varsada o dönemin koşulları gereğidir.
Birer, ikişer, üçer, dörder alın. yada cariyelerinizle yetinin.
Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve bütün mü’minlerin hanımlarına söyle: Sokağa tenlerini göstermeyen, vücut hatlarını belli etmeyen elbiselerini giyerek çıksınlar. Ahzab 59
|
Eger muslumanlar o donemin kosullari geregidir diye kiviriyorlarsa bu bilsinlerki o ilkel kitap o donemin kosullarindan ileriye gidemiyor zaten...o yuzden kuran yasalarini uygulamaya calisan ulkeler gelismis modern milletlerin ayaklarinin altinda...
bir kitap kiyamete kadar gecerliyim diyorsa yazildigi gunden kiyamet kopacagi gune kadar dunyaya hakim olacak ongorude yazilmis olmali ...ama gel gelelim gunumuz muslumanlari cagdisi olan kurani kerimin aciklarini kapatmak icin boyle yontemlere basvuruyorlar....
o donemin kosullari geregidir diyen veya diyecek muslumanlara sorum su yukarida yazan ayet o donenmdede olsa bu donemdede olsa kisisel olarak size uygun adaletli bir ayetmi?
yani ben senin koleni oldurursem sen benim kolemi oldurebilirsin?bana hic bisey olmaz????bu adaletmi??
ben senin kizina tecavuz edersem karisiliginda ben hic ceza almam yasa benim kizimi yada karimi sana verir????eeee ben suc isliyorum karim kizim kolem cezasini oduyor....
bu aslinda allahin (inandiginiz)ne kadar adaletsiz ve yanlis oldugunun ispati ayni olayi ademle havvayi cennetten kovarkende yapti onlara ceza vermek icin onlari dunyaya yolladi cunku suc islemislerdi eeee biz cocuklari olarak neden cennette degiliz o zaman???adem suc islesin cocuklari da onlar gibi dunyada ceza ceksin cennetten kovulmus olarak...
bu iste bir yanlislik var....