İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.
Bu toprakta bir kalp çarpar hakkın bilimin aşkına
Bir kalp çarpar her bedende Cumhuriyet uğruna
Bir çarpar ki hep ileri Mustafa Kemal adına
Öyle çarpar ki ritmine cümle alemler aşina
O eski flimleri bazen seyretmek istiyorum ama beni çok sıkıyorlar yani bu günkü teknolojiye göre çok kalitesiz. Asılda çok emek var ama teknik olarak kalite düşük.
Kemal Sunal ve zamanın emekçileri (sinema sanatçıları) bu kadar emek ve yaratılan değer bakımından 2 şey önemli 1.Verdiği mesaj 2.Bu kadar emeğe karşı biriktirdikleri servet. Benim ilgimi de bu çekiyor.
Cemile Bayraktar: Kemal Sunal filmleri ülkeye yapılmış büyük kötülük.
AKP'li Cemile Bayraktar Kemal Sunal filmlerine ilişkin "Bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret"
AKP'li Cemile Bayraktar Kemal Sunal filmlerine ilişkin "Bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret"
Azize Bayrakta kendi hesabına göre haklı olabilir. Kemal Sunal ın yaptığı iş ve harcadığı emek açısından düşündüğümüzde biriktirdiği servete baktığımızda pek zeka işi değildir. Çünkü günümüzde sırtını devlete yani iktidara dayadığında 5 yılda zenginler sınıfına girebiliyorsun. Akıllı insanın yapacağı da kısa zamanda zengin olmaktır işte Kemal Sunal bunu beceremedi.
Zekaya hakaret se bizler onun filimleri ni seyretmekten çok zevk alan bir nesil olarak bir doktor nezaretinde kendisi ile sınava girmeye hazırız.
İş ülke ye gelince bence her kes kendi hesabına konuşsun ki bu ülke Sadece Azize Bayraktar gibilerine ait değildir.