20-04-2011, 09:10
|
|
Aday Üye
|
|
|
|
Başlık açmak istiyorum
Tek derdim başlık açmak. Kendimi tanıtmak istemiyorum. Kural istemiyorum. Gereksiz hoşgörü-saygı-sevgi istemiyorum. Burda 2 cümlemle mi beni tanıyacaksınız? Hayat hikayemi mi yaziyim? Gördünüz cümle kurabiliyorum, ben bot değilim. Hevesle kaydolduğum forumlarda böyle bir engele çarpmak hoşuma gitmiyor. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Başlık açıp insanların ateist olmalarına rağmen kafalarından bi türlü atamadıkları tanrı larını sorgulicam. Ben bir ateistim ve diğer ateistlerden nefret ediyorum. Beni kabul ediniz, kabul etmiyosanız da kabul edilmediniz gibi bir cevap yazıp başlığı silmeyiniz. Ki görebileyim.
|

20-04-2011, 10:01
|
|
|
öfke´isimli üyeden Alıntı
Ben bir ateistim ve diğer ateistlerden nefret ediyorum. .
|
Ya müslümanlardan 
Sizin gibi insanlara ihtiyacı var bu formun hoşgeldiniz..
|

20-04-2011, 10:02
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Sevgili öfke, Tamam ne bağırıyon
Mesaj kotası bir gereklilikden doğmuştur ve uygulanmaktadır... Kişiye özel değildir, bot önlemide değildir, bir gereklilikten doğmuştur(örneğin üye olur olmaz tebliğ yapılmasına, mesajları silerek bile baş gelinemediği spam üyeliklere, forum içeriğine ve forum atmosferine bakılmadan başlık açılmasına, konularla haşır-neşir olunmadan başlık açılmasına vb.). Anlatmama gerek yok, kısa sürede zaten kavranacaktır. (Kimseden Hayat hikayesini anlatması istenmiyor, bu isteğe bağlı bir şey değildir, dileyen genel bir tanışıklık oluşturmak açısından anlatabilir, dileyen anlatmaz, dileyen kendinden bahseder, dileyen düşüncelerinden bahseder, dileyen hiç buraya başlık açmaz, açılmış ve aktif yüzlerce başlığa yazabilir, yani illa kendini tanıt diye şart-kural vs yok.)
Hoşgeldin.
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White ------ Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------ Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
|

20-04-2011, 10:20
|
|
Aday Üye
|
|
|
|
Kendimi tanıttıysam yeni bi başlık açabilir miyim?
|

20-04-2011, 10:39
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Sevgili Öfke
Başlık açmak için kendini tanıtma şartı yok, 10 mesaj kotası bu yüzden konmadı...
örneğin üye olur olmaz tebliğ yapılmasına, mesajları silerek bile baş gelinemediği spam üyeliklere, forum içeriğine ve forum atmosferine bakılmadan başlık açılmasına, konularla haşır-neşir olunmadan başlık açılmasına vb.
Açıklamıştım, yani tanıtıp, tanıtmamakla ilgili değil, dilediğin forum konusuna cevap yazabilirsin, yeni başlık açabilmek için malesef 10 mesajı doldurmanız gerekiyor, bu kişiye özel bir uygulama değildir. Böyle de algılanmasın...
Kabul edildim, edilmedim gibi bir durumda söz konusu değildir(hoşgeldin), forumun bu tarz bir yapısı yoktur. Bazı kaygılardan evvel fırsat vermek gerekir, foruma bu fırsatı(onunda tanınır-anlaşılır hale gelmesi için zaman tanımak) verelim diye düşünüyorum.
-------
-------
-------
-------
------
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White ------ Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------ Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
|

20-04-2011, 10:51
|
|
Aday Üye
|
|
|
|
Özel mesajıma gelen şu yazıyı ben sanırım yanlış anladım;
"Forumlarda yer alan basliklar altinda on mesaj kotasini doldurmadan yeni baslik açmaniz , ancak Tanisalim forumunda kendinizi tanitan bir ileti yazmaniz yoluyla mümkündür."
Ben anladım ki ya 10 msg yazıcaz, ya da kendimizi 1-2 güzel mesajla tanıtıp yönetimin onayını alıp bu dertten yırtıcaz. Sanırım yanlış anladım.
Ben ne spam mail atıyorum, ne tebliğ yapıyorum. Forum içeriğinden ve atmosferimden haberim var. Nette yazmadığım forum bi burası kaldı. Tanrı denen şeyle ilgili olan konular zaten benim hayatıma damgasına vurmuş konular.
Açacağım başlık tam şu anki konu üzerine aslında. Heryerde kurallarınız var. Bi insanın iyi niyetini okuyamıyorsunuz, okusanız bile sizin kurallarınız -mevkileriniz devreye giriyor. Hepiniz içinizde tanrı olma potansiyeli taşıyosunuz, tanrıdan kurtulmuş falan değilsiniz. Samimi değilsiniz, kendiniz değilsiniz. Buradaki üyeler de kendisi değil, yönetim de değil hiçbişey değil. Ateist oldunuz ama hayatınız aynı kaldı. Ve değişmeyecek.
10 msg yazıcağımı sanmıyorum. Burayı okuyan varsa ve sesimi duyan üye varsa gelip cevap yazsın. Şimdilik benden bu kadar.
|

20-04-2011, 11:04
|
|
Üye
|
|
|
|
hoşgeldin arkadaş.
|

20-04-2011, 11:34
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
öfke´isimli üyeden Alıntı
Özel mesajıma gelen şu yazıyı ben sanırım yanlış anladım;
"Forumlarda yer alan basliklar altinda on mesaj kotasini doldurmadan yeni baslik açmaniz , ancak Tanisalim forumunda kendinizi tanitan bir ileti yazmaniz yoluyla mümkündür."
Ben anladım ki ya 10 msg yazıcaz, ya da kendimizi 1-2 güzel mesajla tanıtıp yönetimin onayını alıp bu dertten yırtıcaz. Sanırım yanlış anladım.
Ben ne spam mail atıyorum, ne tebliğ yapıyorum. Forum içeriğinden ve atmosferimden haberim var. Nette yazmadığım forum bi burası kaldı. Tanrı denen şeyle ilgili olan konular zaten benim hayatıma damgasına vurmuş konular.
Açacağım başlık tam şu anki konu üzerine aslında. Heryerde kurallarınız var. Bi insanın iyi niyetini okuyamıyorsunuz, okusanız bile sizin kurallarınız -mevkileriniz devreye giriyor. Hepiniz içinizde tanrı olma potansiyeli taşıyosunuz, tanrıdan kurtulmuş falan değilsiniz. Samimi değilsiniz, kendiniz değilsiniz. Buradaki üyeler de kendisi değil, yönetim de değil hiçbişey değil. Ateist oldunuz ama hayatınız aynı kaldı. Ve değişmeyecek.
10 msg yazıcağımı sanmıyorum. Burayı okuyan varsa ve sesimi duyan üye varsa gelip cevap yazsın. Şimdilik benden bu kadar.
|
Sevgili öfke
Tanrı olma potansiyeli değil(bu çok basit bir indirgeme oluyor), yani alakası yok, bu yaklaşımın kendine hastır, dilediğin gibi genelleyebilirsin, ama kendi genellemene dayanarak yargı üretiyorsan bu bile kendi bileceğin bir şeydir(yani dilediğin gibi düşünebilirsin, herhangi bir engel olamaz). Örneğin sen bu düşüncelerini yazarken tanrılık potansiyeli mi taşıyorsun(neden konuya BEN faktörü ile yaklaşıyorsun ve neden hiç bir konu beni ilgilendirmez, beni sadece ben ve yargımı dile getirmek ilgilendiriyor gibi bir izlenim sunuyorsun)? Bu bir gereklilikten doğmuş bir önlemdir. Yani bunu böyle görmemek adına neden kurgu üretelim ki?
Neden BEN diye devam etme eğilimindesiniz? Hani tanrılığı oynamaya karşı çıkıyordun? Kişiselliği bir yana bırakalım, bu gereklilik sizin şahsınıza göre konmadı ve malesef sistemde kişiye özel davranış oluşturmak mümkün değil. Yani insan iradesi ile seçim yapılamıyor, sistemde, saydığım nedenlerden dolayı böyle bir teknik önlem alınmıştır. Bu bir önlemdir, üzerinize alınmanızı gerektirecek bir şey değildir. Unutmayalım ki ne biz nede siz,,, kurgularda kişiselleştirilmiş ve üretilmiş tanrı-lar- değil-iz-siniz.
Forum Kuralları(Burada Forumun kuralları nettir, ne kişisellik içerir ne de ön plana alınmasına olanak verir. Bu konuyla ilgili maddeyide aşağıya alıyorum)
50- Yeni Üyelere Başlık Açma Koşulu Yeni üye forumlarda başlık açabilmek için hali hazırdaki konulara en az 10 mesaj yazmış olmalıdır. Üye bu sayede forumun işleyişi ve konular hakkında bilgi sahibi olabilecektir. Ancak yeni üye mesaj kotasını doldurmadan "Tanışalım" isimli bölümde kendini ifade edebileceği bir yeni başlık açabilir. Demagojik, önyargılı genellemeler içeren yada kişiler adına açılmış başlıklar içeriği ne olursa olsun silinecektir. Bilgi amaçlı olmayan, düzey düşüren başlıklara izin verilmeyecektir. Örneğin: -Mutlaka Okuyun, -Müslümanlar cevap versin, -Ateistler cevap versin, -Cahil kalmayın, -Evrimcilerden bilgi istiyorum, gibi başlıklar tarafımızdan silinecektir.
-------
-------
-------
-------
------
------
|

20-04-2011, 13:12
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Evde hatuna kızıp burada millete çemkiriyorsun gibi geldi bana.
|

20-04-2011, 13:43
|
|
Aday Üye
|
|
|
|
murteddd dediğin gibi evdeki hatunla problemlerimi halledince herşey düzeldi. Şu an hiç bi sorun yok. Üstüne bi de fight club çaktım. Daha sonra avatar da yapıcam. Hayallerimi hep filmlerde yaşıycam, gerçek hayata taşıyamicam, tüm sistemlere tüm kurallara boyun eğicem. Hayattaki en büyük aykırılığım forumda espri yapmak olucak. Ama bunların henüz farkında değilim.
Üyeliğimi silebilirsin spartacus.
|