Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Cevapla
 
Başlık Düzenleme Araçları Stil
  #1  
Alt 12-07-2011, 18:51
elktrk_teknik elktrk_teknik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 08 Nov 2010
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 49
Standart Yine Bir ŞEYH Vakası...

Aklımın almadığı şey hadi bu şeyh efendi uçku çözecek birilerini arıyor. Buna da dinini kılıf yapıyor, bu insanlarda hiç mi akıl kırıntısı yoktur yahu?
Yani oral ilişkide bulunan erkek müridleri bile varmış, bazıları eşini nişanlısını hatta afedersiniz annesini bile getiriyormuş? Böyle bir ahlaksızlık ancak din kisvesinin altına saklanabiliyor heralde.


HABER
Bursa'da benim aklımın almayacağı türden bir olay yaşandı.
"Cenneti" vaat ederek, müridim dediği bir takım yarım akıllılarla cinsel ilişkiye giren bir adam tutuklandı. Olay baştan aşağı trajedi, külliyen komedi.
Bir insanı, hiç tanımadığı biri ile birlikte olmaya ne tür "vaatler" ikna edebilir diye düşünüyorum, bir yanıt bulamıyorum.
Pek anlamadığım konular bunlar ama bir insanın "şeyh" olarak kabul görmesi için herhalde biraz zaman, biraz tanınırlık filan olması lazım. Bu adam Uğur Korunmaz adlı herhangi biri. Eşya deposundan bozma bir yerde dergah kurmuş da, şeyhmiş de, tarikat olmuş da, müritleri varmış...
Birincisi Bursa emniyeti hangi çok önemli işle meşgul ki bu tür dolandırıcıları göremiyor, yakalayamıyor ya da atlıyorlar?
İkincisi, bu herhangi bir şeyin “müridi” olmayı kendilerine yakıştıran insancıklardaki nasıl bir cesarettir ki, böyle izbe bir yere "din" adı altında kendilerini teslim ediyor, orada başlarına gelecek her şeye izin vermiş oluyorlar?
Dergahın adı "Kırklar Dergahı"ymış. Şeyh bozuntusu diyor ki, "Benim pirim de beni badeledi (yani cinsel ilişkiye girdi), ben de terfi ettim." Terfi kısmı üzerinde duralım önce. Yani bir dergahta terfi etmek, allah ya da cennete daha da mı yaklaşmak oluyor? Keramet badelemekte mi yoksa pirde mi... Biliyorum biraz ileri gidiyorum ama olacak şey mi? Sadece 5'i kadın, 17 insan, bu şeyh bozuntusu ile kalkıp cinsel ilişkiye giriyor, sonra da "biz kandırıldık" diyor. Neymiş, dini duyguları ile oynanmış. Senin dinin, cennet yolunda her önüne gelenle yat kalk mı diyor? Hayır. Peki a yarım akıllı, madem “mensubuyum” dediğin dininle ilgili en küçük bir fikrin yok neden işi derinleştirmek için kalkıp dergahlara gidiyorsun? Hadi din öğrenmeye gittin diyelim dergaha, hiç aklına gelmiyor mu, "Yahu ben bu adamla badeleşiyorum ama bu işte bir yanlışlık olmalı, dinde zorlama olmaz ki..." İşte bu noktada kusura bakma ama ben senin iyi niyetinden de, dini duygularından da şüphe ediyorum. Yani görünen o ki herkes razı bu işin içinde, dolayısıyla şeyh bozuntusunu da sanki tecavüz etmiş gibi göstermenin anlamı yok. Bir hile filan yok, sen kendine “dini duygularımla oynandı” diye bir kılıf bulmuşsun, hepsi bu.
İnsanlar arka fonda “din”i kullandığında her şey ne kadar masum görünüyor, her şey ne kadar saf değil mi? Dini liderler yüzlerce yıl bundan istifade etti. Din kisvesi altında insanlık suçları işlendi ve inancın dayanılmaz hafifliği bütün bu suçları legal bir zemine oturttu. Tıpkı bu dergahtaki şeyh bozuntusu ve onunla bile isteye cinsel ilişkiye giren 17 insan gibi. Neymiş, müritlermiş!!!
Biz Uğur Korunmaz adlı dolandırıcıya geri dönelim.
Şarlatanın vaadi açık, “Dediklerimi yaparsanız, cennete giderken sizi de yanımda götürürüm”. Adam çok net. Kendi cennetini garantilediği (yukarıda nasıl olduğunu yazmıştım, bkz. Pir, badelemek...) yetmemiş, bir de Allah ona belli bir kadro açmış, o kadroya kimleyi koyacağı konusunda karar aşamasında. Haliyle müridler arasında zorlu bir çekişme yaşanıyor. Adam haklı beyler, diyor ki, “Ben hiçbir müridimi cinsel ilişkiye zorlamadım” e zaten kimse tecavüz iddiası ile şikayette bulunmamış. Bir de şeyh diyor ki, “zikir sırasında müridim cezbeleniyor, ben de onla o an ilişkiye girmek zorundayım, yoksa deli durumuna gelir.” Ne zarif, ne ince bir düşünce.
Bir şey sorabilir miyim, siz ciddi misiniz? Yani mesela bu tip bir dergahtan bir tane daha olma ihtimali var mı Türkiye'de?
Adamla ilgili suçlama şu: "Hile kullanarak cinsel saldırı." Bence bu da yanlış. Hepsi yetişkin ve tahminen ortalama zekaya sahip 17 insanın tanımadıkları biriyle cinsel ilişkiye girmesi için ya silah tehdidi, ya da afyon etkisi altında olmalı.
Dolayısıyla, Karl Marx'ı burda bir kez daha analım isterim, din için şöyle der:
"Din, kalpsiz dünyanın kalbi, ruhsuz dünyanın ruhu, ancak kitlelerin afyonudur."


Not : ALINTIDIR
link burada :

http://www.haberturk.com/haber/haber...yen-badeleyene
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 12-07-2011, 20:07
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
 
Üyelik tarihi: 19 Jun 2008
Mesajlar: 3.591
Standart

İnanılır gibi değil! Şuraya bakın:


Müritlerin zikir yaptıktan sonra kendisine ait 'sır odasına' girdiğini belirten Uğur Korunmaz mahkemede şunları anlattı:
"Müritlerimden A.'nın karısı B.'yi birçok kez 'badeleyip' cinsel ilişkiye girdim. Ü.'nün kardeşi ve yengesi, A.'yı getirdi, defalarca 'badeleyip' cinsel ilişkiye girdim. A.C. de nişanlısını getirdi. M.'nin kardeşini badeledim, evlendikten sonra bir daha gelmedi. A.C., annesini de getirdi ama onunla birlikte olmadım."
http://www.haberciniz.biz/sahte-seyh...n-1100297h.htm

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 12-07-2011, 20:20
SHADOWofGODonEARTH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SHADOWofGODonEARTH SHADOWofGODonEARTH isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 19 Apr 2010
Mesajlar: 617
Standart

yucemanitu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İnanılır gibi değil! Şuraya bakın:




http://www.haberciniz.biz/sahte-seyh...n-1100297h.htm

bunca yıldır bu tip terimlerin Türkçesini merak ederdim
Allah razı olsun şeyhten sonunda bir tanesini öğrendim..

Anadan doğma müslümanım;
o vakit anadan doğma budistler kesin cehennemliktir.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 12-07-2011, 20:26
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 12 Jun 2009
Mesajlar: 5.575
Standart

yüce yücemanitu

neden inanılır gibi değil dostum.

peygamberlerinin sünnetidir.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 12-07-2011, 21:06
xcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
xcan xcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 18 Apr 2011
Mesajlar: 3.011
Standart

Bursa'da bir garip 'badeleme' vakası!

Bursa'daki inanılmaz seks dergahını uzmanlar Habertürk'e yorumladı



12 Temmuz 2011 Salı, 13:44:26
TÜLAY ŞUBATLI / GAZETE HABERTÜRK
Bursa’da sözde şeyhin cennetin kapılarına yaklaştırdığı gerekçesiyle müritleri ve onların eşleriyle cinsel ilişkiye girmesi uzmanları bile dehşete düşürdü. “Vay nasıl yan bakarsın” ya da “Sen benden nasıl boşanırsın?” diyerek namus cinayeti işlenen bir Türkiye’de, nasıl oluyor da erkekler eşlerini, kız kardeşlerini götürüp şeyhle seks yapmasına razı geliyor.
Nasıl oluyor da her denileni yerine getiriyor? Nasıl kandırılıyorlar? Kimi uzmanlar cehalet ve dini motiflerin olması nedeniyle insanların kolayca kandırılabileceğini söylerken kimileri de yaşananları bastırılmış cinsel sapıklığın açığa çıkması olarak değerlendiriyor.

Konu xcan tarafından (12-07-2011 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 12-07-2011, 21:14
VraeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VraeL VraeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
 
Üyelik tarihi: 28 Mar 2009
Mesajlar: 1.840
Standart

eş, yenge, nişanlı ...

herif sülaleyi yapmış...

"sülaleni z.kerim lan senin" dedikleri bu olsa gerek.

vay be, hala olmaya devam ediyor bu vakalar. Hani 1 veya 2 tane cahil salak kadın inansa-kandırılsa ve ilişkiye girse neyse derim de, bu adam resmen sülaleyi yapmış ya...
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 12-07-2011, 21:15
Violadagamba Violadagamba isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 26 Jan 2011
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 402
Standart

Badeleme haramdır İslâm'da; bu yüzden bu hıyarların yedikleri badeler İslâm'ı bağlamaz.

Bir de şeyhin soyadı Korunmaz. Kullarını korunmadan badelemiştir muhtemelen.

Konu Violadagamba tarafından (12-07-2011 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 12-07-2011, 21:24
Violadagamba Violadagamba isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 26 Jan 2011
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 402
Standart

Badelenen kulun davası olmaz!
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 12-07-2011, 21:28
Araform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Araform Araform isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
 
Üyelik tarihi: 20 Sep 2009
Mesajlar: 431
Standart

Ilk defa olmuyor bu, sonuncu da degil. Millet bu durumda kaldigi sürece bunlar da yasanmaya devam edecek.

Hani biri demisti ya, cobanin oyuyla benimki bir diye yakinmisti; cobanin oyuna raziyim ben. Benim oyum bunlarinkiyle de esit. Ben böyle ileri demokrasinin (!) carkina comak sokarim...

Birsey ekemek istedim: Bu müritler domuz mu yediler acaba? Hayir eslerini kiskanmiyorlar da...

Düşünüyorum, o halde varım...
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 12-07-2011, 23:31
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
 
Üyelik tarihi: 19 Jun 2008
Mesajlar: 3.591
Standart

Khaos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yüce yücemanitu

neden inanılır gibi değil dostum.
İnanılır gibi olmayan şu: Adam gidiyor karısına diyor ki "Gel bizim şeyh seni fütfütlesin de Cennet'e gidelim." Kadın da "Hadi fütfütlesin bakalım." diyip gidiyor. Yani hadi adamda küçük bir çocuktaki kadar akıl yok. Kadında da yok ve bunlar bir iki kişi de değiller. Bir de adamın bugüne kadar başka badeledikleri de vardır. Yani bu adama kanan insanların bu kadar çok sayıda olması inanılır gibi değil.

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Önerilen Siteler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fil vakası hakkında resmi kayıt varmıdır? calvuss İslam 40 24-08-2017 17:43
Harra Vakası - Büyük Hicaz Katliamı pante İslam 31 05-02-2016 00:19
Gülen Cemaati'nde 2. Veren Vakası mı? imhotep Politika 0 11-02-2009 04:06
Fil Vakası yusuf yılmaz İslam 11 30-12-2008 01:31
biz yine gittik siz yine kaldiniz. soro Yeni Üyeler 6 10-05-2006 04:44

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz forumu seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:26 .