Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 06-10-2011, 14:13
Huysuz Huysuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Görüntü Önemli..

Ateistler neden aynadaki görüntülerine dikkat etmiyor ..

Bilgilerinizi artırabilmek doğru en doğru bilgiyi bulabilmek için çok okur çok araştırırsınız ki bu yazılarınıza da yansır..
İnançlılar gibi körükörüne doğmatik düşüncelere baglanmaz gerçegi araştırsınız..ki bu araştırma 1-2 kitapla olmaz en az kuran dahil onlarca kitap okur dünya yayınlarını takip eder bilimsel alanda neredeyse hiç bir seyi kaçırmazsınız..Ki çogunuzun eğitimi çok iyidir..

Sorum su (istisnalar hariç) bu kadar bilgili sizler neden aynadaki görüntünüze önem vermezsiniz?

(Bilgili den kastım aynadaki görüntünün iyi olmasının saglıgıda olumlu etkilediğini biliyorsunuz ..Yani Sağlıgı iyi olan insanların aynadaki görüntüleri de genellikle iyidir ...)
Alt 06-10-2011, 17:03
ereninthenature - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ereninthenature ereninthenature isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

taylan ve olimpiyat abim duzenli spor yapiyorlar.Bende amator bisikletciyim.Giyime pek onem vermesemde vucut fit, saglikli olmali derim her zaman.

Nerden cikardiniz ateistlerin dis gorunusune onem vermedigini?

Vucudunun kiymetini en iyi ateistler bilir bence.

Biraz once spor salonundan geldim, dusumu aldim bu arada

Science is not only compatible with spirituality; it is a profound source of spirituality.
-Carl Sagan

All ideology is toxic because ideology is a kind of insult to the gift of human free thinking.
-Terence McKenna
Alt 06-10-2011, 17:39
taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
taylan taylan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Son derece önyargılı çocukça bir yaklaşım olmuş. İnsanların çoğu görüntüsüne önem vermez. Dincisi, sağcısı, solcusu, ateisti, inananı vs.... Sokağa çıkın ve izleyin, göbeksiz ve kilosu normal fit vücutlu insan sayısı son derece azdır.

Bu tamamen yaşam biçimiyle ve yaşama ve insanın kendisine duyduğu saygı ile alakalı. Toplumumuz son derece hantal ve hareketsiz bir toplum. Spor yapmayı bilmeyen, yapan kişilerle dalga geçen ve kendince göbekli olmanın erdemli bir şey olduğunu sanan yüzbinlerce kahve müdavimi erkeğin egemen olarak yaşadığı dindar ve kaderci bir toplum.

Spor yapmayan ya da giyim kuşamına önem vermeyen ateist de vardır dindar kişiler de.

Ben 5-6 yıldır düzenli fitness yapıyorum. Hiç bir zaman bir göbeğim olmadı. Alkol ve sigara kullanmıyorum. Gayet baklava desenli bi midem var

Mesele tamamen insanın kendisine duyduğu saygı ile alakalıdır. Kişisel bir tercihtir yani bu.

http://evrimteorisi.org
Hayat Değişimdir...
Alt 06-10-2011, 20:05
Huysuz Huysuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

İnsanların çogu görüntüsüne önem vermiyor diye görüntüye önem vermemek mi lazım..kurtulun şu sürü psikolojisinden..

İnançlıları önemsemediğim için konu Ateistlere özel..

Amacım egoları sarsmak degildi ama bakıyorum ki ...neyse..

Aynada göbeklerinize bakarken birde dişlerinize saçlarınıza tırnaklarınıza ....bakın Görüntü sadece kilo ile alakalı degil aynada gördüğünüz herşey..

Ayrıca sorumda istisnalar hariç yazıyor..
Alt 06-10-2011, 20:18
VraeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VraeL VraeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Şimdi fotomu koyardım ama güvenlik meselesi işte .P

Taylan'a tamamiyle katılıyorum.

Öncelikle materyalist ve maddeci olanlar olarak tam tersine görünüme önem veren asıl biz ateistleriz (.

Ha madem sadece kiloyla göbekle alakası yok diyorsanız eğer; ben kaşlarını alan, günde 3 kez diş fırçalayan(misafir-arkadaş ortamı olayı falan olursa 5'e çıkıyor), düzenli traş olan, cilt bakımı yapan, saçlarını 2 günde bir yıkayıp bakımını yapan bir erkeğim misal. Zamanım olsa "vücut geliştirme"ye de başlardım. Öyle entelektüel vs vs gibi kavramlarla da tanıtmıyorum kendimi, tek amacım görünümüme önem vermek.
Bunun yanı sıra sigara ve alkol kullanmıyorum, arada bir arkadaş ortamlarında 1-2 bardak bira içerim, meditasyon yaparım, kendime has "katana yoga teknikleri"m var.

Öyle hiçte hayattan bezmiş bakımsız biri değilim bir ateist olarak. (=

Önerilen Siteler