dağcı´isimli üyeden Alıntı
sen ve senin gibiler mi araştırıyorsunuz? de gidin.. biriniz ortaya saptırılmış bir konu atıyor, aklınca birşey keşfettğini zannediyor, siz de bu söyleneni doğru kabul edip onun üzerine topluca saçmalama seansı yapıyorsunuz! Bu sizin ne kadar gerici ve cahil olduğunuzu gösteriyor aslında..
|
Sayın dağcı,
Tamam, acı gerçeklerden dolayı canınızın yandığının farkındayım fakat bizlere gerici ve cahil diye itham etmeniz sizi küçük duruma düşürüyor.
Bir kez kuranı anlayarak, tarafsız gözle okumak, sorgulamak sizin imanınızı kaybetmenize neden olacaktır. Bircogunuz bunun farkında oldugu için bundan kaçıyor. Zaten Kuran, allahı kitabı sorgulama diyor. Hal böyleyken ben hiçbirinizin objektik bir gözle kitabınızı okuduğunu sanmıyorum. Sizin okumalarınız genelde Kuran'ın içinde pratikte işe yarayacak, inancınızı tasdik edecek, imanınızı arttıracak yerleri bulup, onların tekrar tekrar altına çizmekten ibaret ama bir bakın bakalım, bu kitabın geri kalanında ne yazar? Okuyun peygamberin hadislerini, ne kadar ahlaklı, dürüst, insanlar için yol gösterici bir hayat yaşamış?
Malesef sayın dağcı, inan bende çok isterdim bir allaha inanayım. dara düştüğümde ondan yardım isteyeyim, bir haksızlıga düşmüşsem bunun ahiret gününde karsılıgını alacağımı bileyim ama malesef... malesef ki yok! Bunun idrakı, kabulu ise sadece mental anlamda güçlü insanların başarabileceği birşey. Kendinizi hazır hissettiğinizde, bildiğiniz, size ögretilen herseyi unutarak kutsal kitabınızı birkez daha okumanızı tavsiye ederim.
Saglıcakla,