Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 06-09-2012, 01:55
higs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
higs higs isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart O Değil de Şimdiki Topraklar Neden İnsan Olmuyor . . . :)

Not. Bu başlık "o değilde şimdiki maymunlar nden insan olmuyor" diyen kişileri anlamak için tamamen empati amaçlı açılmıştır. Varılan sonuç bu başlığın boşa açılmış olduğudur.
Şaka bir yana bu sitede şimdiye kadar hiç kimse başından geçen komik ve eğlenceli hikayeler tabiki konu ile alakalı anlattığını görmedim. Oldu ise de bana denk gelmedi. Ne olursa olsun bizler insanız eğlenceye ve neşeye ihtiyacımız var. Isteyenler başından geçen eğlenceli olayları anlatsın. Mesela bu gün ben bir piliçin yumurtadan çıkmasına yardım ettim elime doğdu yavrucagiz rengi siyah ama ismini sarı koyduk. . . Yarın da diğerleri çıkar gelsin organik yumurtalar not. Yediklerimin yüzde doksanı organik. Hiç mola vermeden 15 km koşarim ama namaz kılmam cross motorum var bu sporu çok severim. . . Sizin de vardır herhalde insanı davranışlarız. Bu başlıkta mümkün olduğunca sevgi olsun.
Alt 06-09-2012, 02:05
qlause - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qlause qlause isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

higs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Not. Bu başlık "o değilde şimdiki maymunlar nden insan olmuyor" diyen kişileri anlamak için tamamen empati amaçlı açılmıştır. Varılan sonuç bu başlığın boşa açılmış olduğudur.
Şaka bir yana bu sitede şimdiye kadar hiç kimse başından geçen komik ve eğlenceli hikayeler tabiki konu ile alakalı anlattığını görmedim. Oldu ise de bana denk gelmedi. Ne olursa olsun bizler insanız eğlenceye ve neşeye ihtiyacımız var. Isteyenler başından geçen eğlenceli olayları anlatsın. Mesela bu gün ben bir piliçin yumurtadan çıkmasına yardım ettim elime doğdu yavrucagiz rengi siyah ama ismini sarı koyduk. . . Yarın da diğerleri çıkar gelsin organik yumurtalar not. Yediklerimin yüzde doksanı organik. Hiç mola vermeden 15 km koşarim ama namaz kılmam cross motorum var bu sporu çok severim. . . Sizin de vardır herhalde insanı davranışlarız. Bu başlıkta mümkün olduğunca sevgi olsun.
Vücut geliştirme yaparım bende hiç dinlenmeden 8km koşabiliyorum. gitar çalmaya çalışıyorum ama müziğe yeteneğim yok çok fazla belgesel izliyorum sanki

Daha dün başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim otobüs yolculuğu teyzenin biri otobüse bindi ve tam önüme oturdu 3 kişiler oldukça şişmanlar ve ellerindeki poşetlerde yiyecek var ve hemen koktu çokta kötü bir koku. birini ayran almaya yolladılar eyvah dedim bunlar bide açıp yiyecekler

Bunlar aslında doktora gelmiş, doktorculuk oynuyorlar otobüste abla bende vardı o ilaçtan hiç doktora gitmeseydik keşke ben sana verirdim dedi birisi

Güneşin nereye düşeceği hesabını yapıyorlar ona göre oturacaklar ancak hesabı yanlış yaptı birisi birde doğru yapanlara "oraya oturmayın oraya güneş vuracak dedi" onlarda "boş ver perde var dedi" aldılar ayranları açtılar içip yemeye başladılar herkes rahatsız oldu bende tabi ki. Çok saygısızca bir davranıştı bu. boğucu bir koku yerken konuşuyorlar ağızlarından kırıntılar ve ayran damlaları ortaya saçılıyor birde ayranı sanki yer çekiminden faydalanarak değilde vakumlayarak içiyor teyze üfürdetip.

Dayanamadım uyardım teyze dedim burada bir sürü insan var hiç düşünmüyor musun kokudan rahatsız olacaklarını, ne dese beğenirsin rahatsız olan insin

Bende dayanamadım sen ne saygısız kadınsın annen baban sana birşey öğretmedi mi zaten yiye yiye şişmişsin hala yemek yeme peşindesin, yasalarca aykırı olan bir şey yapıyorsun toplu taşıma araçlarına koku yapan sıvı ve yiyeceklerle binmek yasak bilmiyor musun dedim? Benle beraber herkes tepki gösterdi tabi ki kadında yemeyi bırakmak zorunda kaldı.

yolda giderken güneş sürekli üstüne vurdu ve bir perdeyi kapatmaktan acizdi!
Alt 06-09-2012, 02:11
Lynx Lynx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu ünlü söz forumda yucemanitu ya ait O nerde bu aralar baya özledik cok esprili konusurdu..

Bu toprakta bir kalp çarpar hakkın bilimin aşkına
Bir kalp çarpar her bedende Cumhuriyet uğruna
Bir çarpar ki hep ileri Mustafa Kemal adına
Öyle çarpar ki ritmine cümle alemler aşina
Alt 06-09-2012, 02:11
Üye

Lynx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ünlü söz forumda yucemanitu ya ait O nerde bu aralar baya özledik cok esprili konusurdu..
evet sana katılıyorum
Alt 06-09-2012, 02:15
Üye

Ha ha ha. . Banada denk gelmişti öyle bir olay. Ben öğrenci olduğum için çok yolculuk yaparım. Bir gün otobüse bindim yarısı coştu bende gittim en arkaya oturdum şehir çıkışında bir amca bindi yaşı muhtemelen 60 filan boyu 150 filan bi deri bi kemik geldi en arkaya yanıma oturdu posetten tüm tavuk çıkarttı pişmiş olarak tabi başladı yemeye. ortalık kokuyor tabi bazı yolcular muavinle dalga geçiyor. muavin arkada mangal mi yapıyonüz lan gibi. . .
adam nerdeyse tavukla aynı ölçülerde ama tavuğu yedi bitirdi galiba çok acıkmış.
Alt 06-09-2012, 02:15
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Başlığa bayıldım
Alt 06-09-2012, 02:16
Üye

higs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ha ha ha. . Banada denk gelmişti öyle bir olay. Ben öğrenci olduğum için çok yolculuk yaparım. Bir gün otobüse bindim yarısı coştu bende gittim en arkaya oturdum şehir çıkışında bir amca bindi yaşı muhtemelen 60 filan boyu 150 filan bi deri bi kemik geldi en arkaya yanıma oturdu posetten tüm tavuk çıkarttı pişmiş olarak tabi başladı yemeye. ortalık kokuyor tabi bazı yolcular muavinle dalga geçiyor. muavin arkada mangal mi yapıyonüz lan gibi. . .
adam nerdeyse tavukla aynı ölçülerde ama tavuğu yedi bitirdi galiba çok acıkmış.

Alt 06-09-2012, 02:20
Üye

Umumadan söyleyeyim değişik hayvan besleyenler varsa onuda buraya yazsın belki birkaç soru soran olur.
Alt 06-09-2012, 02:22
Lynx Lynx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ben basimdan geceni anlatsam forum gülmekden kirilir Bazilari biraz igrenc

Bu toprakta bir kalp çarpar hakkın bilimin aşkına
Bir kalp çarpar her bedende Cumhuriyet uğruna
Bir çarpar ki hep ileri Mustafa Kemal adına
Öyle çarpar ki ritmine cümle alemler aşina
Alt 06-09-2012, 02:23
Üye