higs´isimli üyeden Alıntı
Not. Bu başlık "o değilde şimdiki maymunlar nden insan olmuyor" diyen kişileri anlamak için tamamen empati amaçlı açılmıştır. Varılan sonuç bu başlığın boşa açılmış olduğudur.
Şaka bir yana bu sitede şimdiye kadar hiç kimse başından geçen komik ve eğlenceli hikayeler tabiki konu ile alakalı anlattığını görmedim. Oldu ise de bana denk gelmedi. Ne olursa olsun bizler insanız eğlenceye ve neşeye ihtiyacımız var. Isteyenler başından geçen eğlenceli olayları anlatsın. Mesela bu gün ben bir piliçin yumurtadan çıkmasına yardım ettim elime doğdu yavrucagiz  rengi siyah ama ismini sarı koyduk. . . Yarın da diğerleri çıkar gelsin organik yumurtalar  not. Yediklerimin yüzde doksanı organik. Hiç mola vermeden 15 km koşarim ama namaz kılmam  cross motorum var bu sporu çok severim. . . Sizin de vardır herhalde insanı davranışlarız. Bu başlıkta mümkün olduğunca sevgi olsun.
|
Vücut geliştirme yaparım bende hiç dinlenmeden 8km koşabiliyorum. gitar çalmaya çalışıyorum ama müziğe yeteneğim yok

çok fazla belgesel izliyorum sanki
Daha dün başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim

otobüs yolculuğu teyzenin biri otobüse bindi ve tam önüme oturdu 3 kişiler oldukça şişmanlar ve ellerindeki poşetlerde yiyecek var ve hemen koktu çokta kötü bir koku. birini ayran almaya yolladılar eyvah dedim bunlar bide açıp yiyecekler
Bunlar aslında doktora gelmiş, doktorculuk oynuyorlar otobüste abla bende vardı o ilaçtan hiç doktora gitmeseydik keşke ben sana verirdim dedi birisi
Güneşin nereye düşeceği hesabını yapıyorlar ona göre oturacaklar

ancak hesabı yanlış yaptı birisi birde doğru yapanlara "oraya oturmayın oraya güneş vuracak dedi" onlarda "boş ver perde var dedi" aldılar ayranları açtılar içip yemeye başladılar herkes rahatsız oldu bende tabi ki. Çok saygısızca bir davranıştı bu. boğucu bir koku yerken konuşuyorlar ağızlarından kırıntılar ve ayran damlaları ortaya saçılıyor birde ayranı sanki yer çekiminden faydalanarak değilde vakumlayarak içiyor teyze üfürdetip.
Dayanamadım uyardım teyze dedim burada bir sürü insan var hiç düşünmüyor musun kokudan rahatsız olacaklarını, ne dese beğenirsin rahatsız olan insin
Bende dayanamadım sen ne saygısız kadınsın annen baban sana birşey öğretmedi mi zaten yiye yiye şişmişsin hala yemek yeme peşindesin, yasalarca aykırı olan bir şey yapıyorsun toplu taşıma araçlarına koku yapan sıvı ve yiyeceklerle binmek yasak bilmiyor musun dedim? Benle beraber herkes tepki gösterdi tabi ki kadında yemeyi bırakmak zorunda kaldı.
yolda giderken güneş sürekli üstüne vurdu ve bir perdeyi kapatmaktan acizdi!