Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 15-09-2012, 00:30
Paparock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Paparock Paparock isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart ** usta tarotçunun itirafları ****

Üniversitede tarot baktığım kişilerin birkaç sözü:
* ne söylerse 100 de 100 dogru
* şu ana kadar hiç inanmıyordum meger gerçekmiş
* inanmıyorum senden korkulur, gözümle görmesem inanmazdım
* ne istersen yaparım yeterki bana daha derin bak … olucakmı ?
* paraylada bakıyormusun ? bana büyü yapılmış çözermisin ?

USTA TAROTÇU: Merhaba isimin neydi
KURBAN Beste
USTA TAROTÇU: yaşın kaç ?
KURBAN : 23
USTA TAROTÇU:hadi canım ? çok genç gösteriyorsun?
KURBAN : teşekkürler ama gerçekten 23
USTA TAROTÇU: inanmam
KURBAN : wallahi öyle
USTA TAROTÇU: kimliğini göster cidden inanamadım
KURBAN : J cok komiksin al bak iste (ve kurban kimliği çıkarır tabi o anda sen yıla değil
dogdugu aya bakıcaksın ve hangi burçtan olduğunu görüceksin)
1-0öndesin bu burç dedikleri şey küllüyen yalan ama hiponotik bir yalan
yani yıllarca cocuklugunda sana burcunun özelliklerini sayarlar defalarca görür merak edersin yıllarca bu genel salak şeyler bilinç altında yer eder ve su yüzüne çıkmayı bekler
aslında herkez için genel geçer şeyler mesela kurbanın burcu ikizler olsun
düşünsenize ne komik ikizler burcu akıllıymış mesela 70 milyon Turkiyede 12 aya bölün kafadan 6 milyon ikizler var , ordu gibi ve bunların akıllı olduğunu var sayarsak Türkiye bu halde olmazdı J neyse maktüle akıllı ve dengesiz olduğunu (burcu yüzünden) söylenmiş
ve buna şartlanmış
USTA TAROTÇU: tamam Beste inandım (bol bol kişinin ismiyle hitap edin bilinç altında yakınlaşma etkisi büyük)
USTA TAROTÇU: şimdi söyle bakalım neye bakalım ? aşk, iş , para ?
(bu çok kililt bir soru daha genelde insanların bir sorunu varsa ona baktırmak ister
Mesela işi çok iyi gidiyorsa gel bak işime demez ! problemi varsa mesela saglıga baktırmak istiyorum diyorsa kendinde veya yakınında bir sağlık problemi olduğu kesin.
Yoksa adam herşeyi iyi sağlıklı dur bir check up yapayım su tarotçuda demezJ
KURBAN : aşka bakalım(kızların yüzde doksanı aşka biraz büyüdüklerinde dostluğa başarı vs değiştirirler
USTA TAROTÇU: bir sayı söyle (tarot kegıtları yavaşça yere açılır açılırken )
KURBAN : 15 (gözlem çok önemli rakamı söylerken düşünüyorsa size inanıyor üfleyerek gülerek ve hızlı söylüyorsa şüpheleri var veya inanmıyor)
USTA TAROTÇU: bir rakam daha söyle
KURBAN : 34
USTA TAROTÇU: bir tane daha (bu arada kartlar yere sanki o rakamlara göre açılıyor gibi açılır aslında sallamasyon açıyorsun gözler maktülde)
KURBAN : 55
USTA TAROTÇU: aşk yaşantına geçmişine bakıyoruz… birini sevmişsin güvenmişsin ve … hımm sen çok acı çekmişsin….
(burası kilit noktalardan biri , yönünüzü kurbanın konuşmaları değiştirir hadi canım ne acısıymış o diye alaylı bakar sa çok güzel)
KURBAN : birini sevmişsin güvenmişsin ama .. (burdaki duruşlar çok önemli durduğunuzda anıları depreşir ve sizin boşluk bıraktığınız yerlere hemen bilinç altı tamamlar)
USTA TAROTÇU: aslında sen duygusal olduğu kadar zeki birisin ama farklı bir zekilik
(nasılda burcunun özelliğini çaktırmadan satıyoruz degilmi ? farklı bir zekilik demeyi unutmayın eger kız salak ve salak olduğunu bilecek kadarda akıllı olabilir ama kimse gerçek anlamda salak olduğunu kabullenmek istemez içinde bir yerlerde akıllı olduğunu düşünür)
KURBAN : alıllı sayılmam
( bunu söylerken yavaş çekinerek ve sesizce söylüyorsa size katılıyor demektir hadi devam et demektir)
USTA TAROTÇU: birine güvenmiş ve sevmişsin akabinde bu sevginin değerini anlayamamış ve ayrılmışsınız, bu yüzden güvenin yıkılmış
Almış olduğun bu darbelerden dolayı kendine koruma mekanizması yapmışsın
acı çekmemek için etrafına bir duvar örmüşsün kaleden bir duvar gibi , koşulsuzca bir çocukgibi sevmeyi unutmuş mantığınla sevmeye çalışıyorsun bu seni koruyor yani kalbini kırmalarını koruyor ama aynı anda saf sevgiyi almanı da imkansızlaştırıyor bu yüzden sanki hani hep
Mutlu olman gerekirken o mutluluğu yakalıyamıyor gibisin .
Ve bu şekilde gider eger ilgisini çekenler varsa devam edebilirimJ

· devrik cümle kurmak veya cümleyi yarıda kesip kurbanın tepkilerine göre cümleyi tamamlamak çok önemli
son trent tarotçu lafları, boşanmış biriyle birliktesin (orta yaşlı biri evli değilse takıldığı kişi orta yaşlıdır %80 ihtimalle de evlenip boşanmıştır )
yurt dışı ile ilgili bir durum var.. bekle(kurban heycanlanırsa kendisi..düşünceye dalarsa arkadaşı akrabası çıkıcak veya oradadır…..

beyin öyle değişik bir yapıdaki mesela tarotcu size yani ben 15 tane olay sayarım bunlar olucak diye biri gerçekleşirse yani şans eseri tutarsa bilinç altı hatırlıyor ve hemen “işte bak tarotçu dedi ve oldu” diyor. Peki o tutmayan 14 olay nerde ? unutuldu gitti J

birçok teknik var , kaşıkları bakarak bükmek, kalemi bakışla hareket ettirmek akıldaki resmi kegıda çizmek , ölü sineği canlandırmak .

okumak isteyen varsa bilgi verebilirim.

Yazımı AMAZING RANDY yi anarak bitirmek istiyorum
30 senedir 1milyon dolar bankada hazır tutuluyor (randy vakfı) dünyada her kim doga üstü bir olay kanıtlarsa bu para ona verilecek, binlerce başvuru ama kantlayan çıkmadı J nekadar acayip dimi J

Muhammed; "kolenize iyi davranin." // ATATÜRK; " Kölelik yasaklanmıştır.." .
Alt 15-09-2012, 00:36
qlause - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qlause qlause isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Paparock´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Üniversitede tarot baktığım kişilerin birkaç sözü:
* ne söylerse 100 de 100 dogru
* şu ana kadar hiç inanmıyordum meger gerçekmiş
* inanmıyorum senden korkulur, gözümle görmesem inanmazdım
* ne istersen yaparım yeterki bana daha derin bak … olucakmı ?
* paraylada bakıyormusun ? bana büyü yapılmış çözermisin ?

USTA TAROTÇU: Merhaba isimin neydi
KURBAN Beste
USTA TAROTÇU: yaşın kaç ?
KURBAN : 23
USTA TAROTÇU:hadi canım ? çok genç gösteriyorsun?
KURBAN : teşekkürler ama gerçekten 23
USTA TAROTÇU: inanmam
KURBAN : wallahi öyle
USTA TAROTÇU: kimliğini göster cidden inanamadım
KURBAN : J cok komiksin al bak iste (ve kurban kimliği çıkarır tabi o anda sen yıla değil
dogdugu aya bakıcaksın ve hangi burçtan olduğunu görüceksin)
1-0öndesin bu burç dedikleri şey küllüyen yalan ama hiponotik bir yalan
yani yıllarca cocuklugunda sana burcunun özelliklerini sayarlar defalarca görür merak edersin yıllarca bu genel salak şeyler bilinç altında yer eder ve su yüzüne çıkmayı bekler
aslında herkez için genel geçer şeyler mesela kurbanın burcu ikizler olsun
düşünsenize ne komik ikizler burcu akıllıymış mesela 70 milyon Turkiyede 12 aya bölün kafadan 6 milyon ikizler var , ordu gibi ve bunların akıllı olduğunu var sayarsak Türkiye bu halde olmazdı J neyse maktüle akıllı ve dengesiz olduğunu (burcu yüzünden) söylenmiş
ve buna şartlanmış
USTA TAROTÇU: tamam Beste inandım (bol bol kişinin ismiyle hitap edin bilinç altında yakınlaşma etkisi büyük)
USTA TAROTÇU: şimdi söyle bakalım neye bakalım ? aşk, iş , para ?
(bu çok kililt bir soru daha genelde insanların bir sorunu varsa ona baktırmak ister
Mesela işi çok iyi gidiyorsa gel bak işime demez ! problemi varsa mesela saglıga baktırmak istiyorum diyorsa kendinde veya yakınında bir sağlık problemi olduğu kesin.
Yoksa adam herşeyi iyi sağlıklı dur bir check up yapayım su tarotçuda demezJ
KURBAN : aşka bakalım(kızların yüzde doksanı aşka biraz büyüdüklerinde dostluğa başarı vs değiştirirler
USTA TAROTÇU: bir sayı söyle (tarot kegıtları yavaşça yere açılır açılırken )
KURBAN : 15 (gözlem çok önemli rakamı söylerken düşünüyorsa size inanıyor üfleyerek gülerek ve hızlı söylüyorsa şüpheleri var veya inanmıyor)
USTA TAROTÇU: bir rakam daha söyle
KURBAN : 34
USTA TAROTÇU: bir tane daha (bu arada kartlar yere sanki o rakamlara göre açılıyor gibi açılır aslında sallamasyon açıyorsun gözler maktülde)
KURBAN : 55
USTA TAROTÇU: aşk yaşantına geçmişine bakıyoruz… birini sevmişsin güvenmişsin ve … hımm sen çok acı çekmişsin….
(burası kilit noktalardan biri , yönünüzü kurbanın konuşmaları değiştirir hadi canım ne acısıymış o diye alaylı bakar sa çok güzel)
KURBAN : birini sevmişsin güvenmişsin ama .. (burdaki duruşlar çok önemli durduğunuzda anıları depreşir ve sizin boşluk bıraktığınız yerlere hemen bilinç altı tamamlar)
USTA TAROTÇU: aslında sen duygusal olduğu kadar zeki birisin ama farklı bir zekilik
(nasılda burcunun özelliğini çaktırmadan satıyoruz degilmi ? farklı bir zekilik demeyi unutmayın eger kız salak ve salak olduğunu bilecek kadarda akıllı olabilir ama kimse gerçek anlamda salak olduğunu kabullenmek istemez içinde bir yerlerde akıllı olduğunu düşünür)
KURBAN : alıllı sayılmam
( bunu söylerken yavaş çekinerek ve sesizce söylüyorsa size katılıyor demektir hadi devam et demektir)
USTA TAROTÇU: birine güvenmiş ve sevmişsin akabinde bu sevginin değerini anlayamamış ve ayrılmışsınız, bu yüzden güvenin yıkılmış
Almış olduğun bu darbelerden dolayı kendine koruma mekanizması yapmışsın
acı çekmemek için etrafına bir duvar örmüşsün kaleden bir duvar gibi , koşulsuzca bir çocukgibi sevmeyi unutmuş mantığınla sevmeye çalışıyorsun bu seni koruyor yani kalbini kırmalarını koruyor ama aynı anda saf sevgiyi almanı da imkansızlaştırıyor bu yüzden sanki hani hep
Mutlu olman gerekirken o mutluluğu yakalıyamıyor gibisin .
Ve bu şekilde gider eger ilgisini çekenler varsa devam edebilirimJ

· devrik cümle kurmak veya cümleyi yarıda kesip kurbanın tepkilerine göre cümleyi tamamlamak çok önemli
son trent tarotçu lafları, boşanmış biriyle birliktesin (orta yaşlı biri evli değilse takıldığı kişi orta yaşlıdır %80 ihtimalle de evlenip boşanmıştır )
yurt dışı ile ilgili bir durum var.. bekle(kurban heycanlanırsa kendisi..düşünceye dalarsa arkadaşı akrabası çıkıcak veya oradadır…..

beyin öyle değişik bir yapıdaki mesela tarotcu size yani ben 15 tane olay sayarım bunlar olucak diye biri gerçekleşirse yani şans eseri tutarsa bilinç altı hatırlıyor ve hemen "işte bak tarotçu dedi ve oldu" diyor. Peki o tutmayan 14 olay nerde ? unutuldu gitti J

birçok teknik var , kaşıkları bakarak bükmek, kalemi bakışla hareket ettirmek akıldaki resmi kegıda çizmek , ölü sineği canlandırmak .

okumak isteyen varsa bilgi verebilirim.

Yazımı AMAZING RANDY yi anarak bitirmek istiyorum
30 senedir 1milyon dolar bankada hazır tutuluyor (randy vakfı) dünyada her kim doga üstü bir olay kanıtlarsa bu para ona verilecek, binlerce başvuru ama kantlayan çıkmadı J nekadar acayip dimi J

Güzel yazıymış benim çok kullandığım taktikler, tarotçu falan değilim insanların aklına sızmak için

Kimse o parayı alamaz çünkü şuana kadar dünyada 1 tane bile olağan üstü bir olay olmamıştır.
Alt 25-09-2012, 03:59
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

guncelleme.

Önerilen Siteler