16-09-2012, 00:41
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
Türkiyede % 1 müslüman varmı
Türkiyede % 1 müslüman varmı
Arkadaşlar sizce Türkiyede % Kaç müslüman var
Türkiyede 5 vakit namaz kılan 30 gün oruç tutan İslam seriatı için mücadele eden İslam için cihat eden gerçek müslüman % kaç
Türkiyedeki islam tamamen yozlaşmış değilmi
Türkiyede herkese sonrsan çoğunluk şöyle müslüman böyle müslümanım der ama hepsi sahte hepsi kimlik müslümanı. BUNDAN BÜYÜK YOBAZLIK OLABİLİRMİ....
AMA HEPSİNİN ORTAK NOKTASI ATEİSTLERDEN NEFRET EDERLER
% 99 MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ........
|

16-09-2012, 00:49
|
 |
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
 Babam ve çevremde tanıdığım %99 buna iyi bir örnek daha 1 tane bütün şartlara uyanı görmedim, hepsi kendi kafasında kurmuş ve kendilerince ibadet ediyorlar ve cennete gideceklerinden eminler
|

16-09-2012, 01:23
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
Adam coca cola içmiyor..Neymişte İsrail'e/Abd'ye filan para gitmesinmiş..!
Ben tabi bu tür şeylerle karşılaşınca fıttırıyorum..Seslenmiyorum diyorum ama olmuyor..
Yahu arkadaşım,sen öğretmensin..Yazın 3 ay hiçbirşey yapmadığın halde bu devletten haketmediğin maaşını alıyorsun..Bu para dinen de haram..Hem bu haram parayı yiyip,hem de coca cola içmemek ne diyorum?
Ses yok tabi..!
Ayrıca müslümanların ölmesine yardım eden akp'yi destekleyip,coca cola içmemek neyin nesidir diyorum?
Yine ses yok..!
Hakikaten zırdeli bu insanlar...Deli demiyorum bakın,ZIRDELİ..!
|

16-09-2012, 01:32
|
 |
Üye
|
|
|
|
Bazen o kadar mantıksız faaliyetlerde bulunuyorlar ki, duvara kafa atasım geliyor  Sırf dua ederek tıp fakültesini kazandım diyen bile vardı nasıl bir trans bu  sen çalışmasan evinde özel dersler almasan en pahalı özel dershanelere gitmesen nasıl olacaktı o dedim, öyle bir şeyler söyledi ki o an hafızamdan silindi
|

16-09-2012, 01:45
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
İslam dini gerçekten çok farklı bir din..
İnsanlar bu dinin içinde o kadar ayrışmışlar ki,şu adam da müslüman demek nerdeyse imkansız hale gelmiş..
Müslüman da kime göre müslüman..!
Şiilere göre sünniler kafir,sünnilere göre şiiler..!
Cübbeliye göre fethullah kafir,fethullaha göre cübbeli 
Ulan,bu nasıl iş?
Allah'a/Muhammed'e iman ediyorlar ama yeri geldi mi birbirlerinin boğazını kesiyorlar..!
Dünya'da şu adam da müslüman diyebileceğiniz bir kişi bile yok bence..!
Biraz fıkıh bilginiz varsa zaten,elle tutulur bir müslümanlık tanımının yapılamacağını bilirsiniz..
Muhammed'in izinden giden en yakın topluluklar,el-kaide veya hizbullah gibi terör örgütleridir..
|

17-09-2012, 11:15
|
|
Denetimdeki Üye
|
|
|
|
fthgzl79´isimli üyeden Alıntı
Adam coca cola içmiyor..Neymişte İsrail'e/Abd'ye filan para gitmesinmiş..!
Ben tabi bu tür şeylerle karşılaşınca fıttırıyorum..Seslenmiyorum diyorum ama olmuyor..
Yahu arkadaşım,sen öğretmensin..Yazın 3 ay hiçbirşey yapmadığın halde bu devletten haketmediğin maaşını alıyorsun..Bu para dinen de haram..Hem bu haram parayı yiyip,hem de coca cola içmemek ne diyorum?
Ses yok tabi..!
Ayrıca müslümanların ölmesine yardım eden akp'yi destekleyip,coca cola içmemek neyin nesidir diyorum?
Yine ses yok..!
Hakikaten zırdeli bu insanlar...Deli demiyorum bakın,ZIRDELİ..!
|
arkadaşım islamiyeti tam olarak bilmediğinizden düşüncelerinizin aksi yönde olması gayet normal,ahır zaman alametlerinin coğunu yaşıyoruz,size güzel bir ahir zaman alemetisöyleyeyimde bu dediklerinizle uyuşuyormu uyuşmuyormu görün.
İmanı kalpte tutmak, kor ateşi elde tutmak kadar zor olacak, kişi gece mü'min yatacak, sabah kâfir olarak kalkacak veya bunun tersi olacak
Kişi, elbisesini sakındığı kadar dinini sakınmayacak ve fakirler de namaz kılmayacak
''daha cok yorumlanacak o kadar cok alemet varki kişiyi derin düşüncelere sevk ediyor,bizi bunları peygamber efendimiz Hz MUHAMMED MUSTAFA SALLALLAHU ALEYHİ VESELLEM bildirmiştir ve coğu zuhur etmiştir,sizinde bahsettiğiniz gibi düşüncelerinizinde yön bulduğu gibi bu durumlar yaşanmaktadır,artık elekten gecen buğday ile saman gibi elenmekteyiz artık kim imanını koruyabilirse,son nefesinde kim imanlı gidebilmeyi muktedir olabilirse.
Eskiden,bundan yuzyıllar önce kişinin dininden dönmesi nerdeyse bu kadar kolay deildi,şu an dinin emirleri insan için zor geldiği için dinden kendini soyutlaması,tamamen inkara yönelmesi cok zor olsada bunlar vukuu bulan olaylardır.en basit örnek namaz ve oruc ,şu ortamda coğu kişiye zor gelen bir görevdir,24 saat zaman zarfında 5 vakit namazın tutacağı vakit dilimi 1.5 yada bilemedin 2saat ancadır işte bu 2 saati ayıramıyacak kadar insanlar kendilerini dünya meşguliyetine vermektedir,kendimde zaman zaman sıklıkla olmasada vakitleri kacırdığım zamanlar oluyor,hiç kimse günahsız deildir kim ne kadar emirlere uydu o kadar sevabını alacaktır.
Oruc olayında ise dinde zorlama yoktur,herkes kendine bahsi gercekleştiği düşüncesi yer aldığı için isteyen istediğinde yapma serbestliği vardır,buda kişilerin oruc tutma gibi eylemi daha kolay yoldan terk etmesine sebebiyet vermektedir.Uluorta yemek yiyen bir kişiyi saygın yokmu dendiğinde benim içinmi oruc tutuyorsun yada herkes kendine deme suretiyle kacamak yolunu bulmaktadır.
Bu sebeble artık her şeyin sonuna gelindiğinin ispatı bunlar olsa gerek,artık kişilerin tastamam islamiyeti yaşayanın cok az olduğu şu devirde kişiler imanını ne kadar yaşayabilirse,emirleri ne kadar uyabilirse,yasaklardan ne kadar kendini sakındırabilirse o kadar muteberdir.
sevgiyle saygıyla kalınız
insan ateist olmayı görsün içeriden adeta kendini yöneten başka bir irade olduğunu farkeder. O irade kişinin aklına Allah ile ilgili ipucları gelse hemen devreye girer ve esir edilmis o kişiyi kendi istikametine cevirir. Ateist mantığı yoktur.Herşey tesadüfün işidir
|

17-09-2012, 11:26
|
 |
Üye
|
|
|
|
bence mantıklı bir çıkarım değil. şimdi bu mübarek inanır kesim her türlü haltı yedikten sonra 1 gece yapacağı duayla tüm günahlarının arınacağına inanıyor. mesela renoyu ele alalım. göründüğü kadarıyla alkol ve uyuşturucu var. kesin olarak zina da yapmıştır, zira aklı başında hiç bir dişi buna vermez. salam sucuk tüketiyorsa domuz eti yemişliği de vardır. kazancının 40 da birini fakirlere dağıtmıyordur. kullandığı kelimelere bakarsan düzgün ahlaklı biri de değil. bizlerle yazıştığına göre islami emirleri de uygulamıyor, bizi gördüğü yerde öldürecek cesareti de yoktur. say thor say... ama bu mübarek arkadaş kadir gecesi adam akıllı dua okuyunca hop her şey sıfırlanıyor, sevap makinesine dönüşüyor bir anda. haa %99 müslüman değil ama bu ferro tipinde %60 a yakın mümin-i mübarek var.
|

17-09-2012, 12:24
|
|
Denetimdeki Üye
|
|
|
|
Bilge Engin´isimli üyeden Alıntı
bence mantıklı bir çıkarım değil. şimdi bu mübarek inanır kesim her türlü haltı yedikten sonra 1 gece yapacağı duayla tüm günahlarının arınacağına inanıyor. mesela renoyu ele alalım. göründüğü kadarıyla alkol ve uyuşturucu var. kesin olarak zina da yapmıştır, zira aklı başında hiç bir dişi buna vermez. salam sucuk tüketiyorsa domuz eti yemişliği de vardır. kazancının 40 da birini fakirlere dağıtmıyordur. kullandığı kelimelere bakarsan düzgün ahlaklı biri de değil. bizlerle yazıştığına göre islami emirleri de uygulamıyor, bizi gördüğü yerde öldürecek cesareti de yoktur. say thor say... ama bu mübarek arkadaş kadir gecesi adam akıllı dua okuyunca hop her şey sıfırlanıyor, sevap makinesine dönüşüyor bir anda. haa %99 müslüman değil ama bu ferro tipinde %60 a yakın mümin-i mübarek var.
|
sizdeki bu cıkarım yanlış,o kadar basitmi sandınız gunahlardan sıyrılmayı,imanını kuvvetlendirmeyi,asıl sizde sorun var,kim cıkardı 1 gecede her şeyi tersine cevirme olayını  ...siz gibi islamiyeti basit bir din olgusu olarak görenlerin cıkardığı düşüncelerdir, kişi gunahkar olabilir bunun tevbesini yapan kişinin tevbesinin kabul olması için
samimi olması gerekir,tekrar aynı hatayı yapmaması gerekir,yoksa yap yap tevbe et sonra tekrar yap tevbe et bu dini kullanmaktır,kandırma yoluna girer bunun kabul olmayacağını kendisi bilir imanlı kişi
zira kalplerden gecen gizlisi aşikarı ne varsa ALLAHU TEALA bilir
insan ateist olmayı görsün içeriden adeta kendini yöneten başka bir irade olduğunu farkeder. O irade kişinin aklına Allah ile ilgili ipucları gelse hemen devreye girer ve esir edilmis o kişiyi kendi istikametine cevirir. Ateist mantığı yoktur.Herşey tesadüfün işidir
|

17-09-2012, 12:44
|
 |
Üye
|
|
|
|
kurtulusislamda´isimli üyeden Alıntı
zira kalplerden gecen gizlisi aşikarı ne varsa ALLAHU TEALA bilir
|
Yahu daha beyin ile kalp arasındaki farkı bilemiyor bu mubarek, kalp düşünmez ki kalpden geçeni bilsin. Gerçi doğru da olabilir kalp ne kadar düşünürse sizin teala ceddükeniz de o kadar bilir.
kurtulusislamda´isimli üyeden Alıntı
sizdeki bu cıkarım yanlış,o kadar basitmi sandınız gunahlardan sıyrılmayı,imanını kuvvetlendirmeyi,asıl sizde sorun var,kim cıkardı 1 gecede her şeyi tersine cevirme olayını  ...siz gibi islamiyeti basit bir din olgusu olarak görenlerin cıkardığı düşüncelerdir, kişi gunahkar olabilir bunun tevbesini yapan kişinin tevbesinin kabul olması için
samimi olması gerekir,tekrar aynı hatayı yapmaması gerekir,yoksa yap yap tevbe et sonra tekrar yap tevbe et bu dini kullanmaktır,kandırma yoluna girer bunun kabul olmayacağını kendisi bilir imanlı kişi
|
Sizin kadir gecesi efsanelerini herhalde dinlemiyorsunuz cahil alimlerinizden. Biraz kassam ben bile mühammede komşu giderim. gerçi bunu istemem düşünsenize tuvalet kültürü yokku bedevide, gelip bahçeme sıçar.
Gerçekten de okudukça basit bir din olgusu çıkmaz islamda. basit bile islam için komplex bir kavramdır. ne hesabı düzgün yapar, ne bilgileri düzgün verir ne de kavramlarda tutarlıdır. Yaratıcısı daha şeytanın melek mi cin mi olduğunu bilmez!
islamın tanrısı samimi davranmaz iken cemaatinden mi samimiyet bekliyor?
|

17-09-2012, 12:51
|
 |
Üye
|
|
|
|
Ben dinliyorum televizyonlarda, şu elemanlar çıkıyor ölecekmiş gibi anlatan biri var  , adını bilmiyorum daha bir sürü imam vs bilmem ne müftüsü falan, en günahkar bile cennete girermiş bu gecede bağışlanma dilerse vs. acayip şeyler anlatıyorlar. Lakin kuranı bir açıyorsun, anlattıkları şeylerin hiç birine rast gelmiyorsun.
|