Arabin putu nerede kavgaci,dayakci,sapik,guvenilmez,katil,cahil,kitap siz/imansiz adam varsa hepsini peygamber olarak gondermis.
Ispat istiyorsaniz ,buyrun Kuran hizmetinizde.
Kavgaci/dayakci Peygamber.
Ta-Ha suresi:
92,93.Mûsâ: (Tûr'dan dönünce) şöyle dedi: "Ey Hârûn! Saptıklarını gördüğün zaman bana uymana ne engel oldu? Yoksa emrime karşı mı geldin?"
94.Hârûn: "Ey anam oğlu! Saçımı sakalımı çekme. Şüphesiz ben, İsrailoğullarının arasını açtın, sözüme uymadın demenden korktum" dedi.
Araf Suresi
150.Mûsâ, kavmine kızgın ve üzgün olarak döndüğünde, "Benden sonra arkamdan ne kötü işler yaptınız! Rabbinizin emrini beklemeyip acele mi ettiniz?" dedi. (Öfkesinden) levhaları attı ve kardeşinin saçından tuttu, onu kendine doğru çekmeye başladı. (Kardeşi) "Ey anamoğlu" dedi, "Kavim beni güçsüz buldu. Az kalsın beni öldürüyorlardı. Sen de bana böyle davranarak düşmanları sevindirme. Beni o zalimler topluluğu ile bir tutma."
Suraya bak sacbasa kavga yapan koca koca adamlar resulluk yapiyor.
Katil Peygamber.
Kasas Suresi
15.Mûsâ halkın habersiz olduğu bir sırada şehre girdi. Orada biri kendi tarafından, diğeri düşmanı tarafından; kavga eden iki adam gördü. Kendi tarafından olan, düşmanına karşı ondan yardım istedi. Mûsâ da ona bir yumruk indirip onu öldürdü. Mûsâ, "Bu şeytanın işidir. O gerçekten apaçık bir saptırıcı düşmandır" dedi.
Guvenilmez Peygamber.
Bu Uhud savasinda nobet yerini terk eden askerlerin,savas kaybedildikten sonra,nobet yerini niye terk ettiklerinin aciklamasi.
Okçular, merkezi terkedip ganimete koşmalarına sebep olarak, "Resulullah herkesin aldığı kendisinin olsun der de ganimetleri taksim etmez diye korktuk, nitekim Bedir'de taksim etmemişti''
http://www.intizam.de/wbb/index.php?...=3&ta=160&th=1
Buda,askerlerinin bile guvenini kaybeden resulun aklanmasi icin nobetci cebrail tarafindan gonderilen ayet.
Burada acik acik,resulunuz tarafindan oyuna gelseniz bile,alacaklariniz obur tarafta tastamam verilir,kim bu yakisiksizligi yaparsa,cezasini siz degil,ben veririm deniyor.
Al-I IMRAN SURESI
161. Bir peygambere, emanete hıyanet yaraşmaz. Kim emanete hıyanet ederse, kıyamet günü, hainlik ettiği şeyin günahı boynuna asılı olarak gelir. Sonra herkese -asla haksızlığa uğratılmaksızın-kazandığı tastamam verilir.
Cahil,kitapsiz/imansiz peygamber.
Ankebut Suresi
48. Sen bundan önce ne bir yazı okur, ne de elinle onu yazardın. Öyle olsaydı, bâtıla uyanlar kuşku duyarlardı.
Cahilligin belgesi.
Sura Suresi
52. İşte böylece sana da emrimizle Kur'an'ı vahyettik. Sen, kitap nedir, iman nedir bilmezdin. Fakat biz onu kullarımızdan dilediğimizi kendisiyle doğru yola eriştirdiğimiz bir nur kıldık. Şüphesiz ki sen doğru bir yolu göstermektesin.
Kitapsizligin,imansizligin belgesi.
Var mi atladigimiz peygamber...Haaaa var tabi ,birde bize
sapiklar lazim oyle degil mi?
Kız kardeşleriyle,evatlariyla cinsel ilişkiye giren peygamberleri de unutmamak lazımdi ayip ettik..Yanliz onun icin birazda siz emek harcayin
bkz: Adem bey ve oğullari.Nihayetinde onlar da peygamberdi.
saygilar.