ALKA´isimli üyeden Alıntı
Hatayı düzelttiğin için teşekkürler rastaman.. Hatay ilinin yarısına yakının satılmış olduğunu okuyunca adeta irkilmiştim. Bu müthiş fazla bir rakam olurdu. Bunun yol açacağı sosyal ve politik sorunlar da başka bir sorun olurdu. Ancak % 0,06'sı gayet makul ve kabul edilebilir bir sayı..
|
Alka,benim anlayamadığım bu CHP'nin bir sürü milletvekili var,bir tanesi de dememiş ki arkadaş böyle hesap olur mu diye.Adamın daha kendi seçim bölgesinden haberi yok,sanıyor ki 5 buçuk km² ve çoğu yabancılara ait.
Bu başlığı okumadan önce haberim yoktu bu soru önergesinden,biraz önce baktım da TRT,Hürriyet,Cumhuriyet,Sol Haber ve yüzlercesi bunu haber yapmış,onlar da fark etmemiş.
Hayır,iktidardakiler de herhangi bir tepki vermediler,hala mevzuya uyanamamışlar.Ben milletvekili olsam bu Hatay milletvekilini yerin dibine sokardım.Ses çıkarmadıklarına göre demek ki AKP liler de Hatay'ın yarısını yabancılara ait sanıyor,daha doğrusu bu iddiaya inanıyor.Bunları yazıp AKP'lileri de uyandırmış oluyoruz ya neyse.Foruma giren AKP sempatizanları mevzuyu partililere çıtlatırsa yarın öbür gün onlar da uyanıp CHP'ye yüklenebilirler.
Yerli politikacılarımızda ne vizyon var,ne genel kültür ne de birikim.Yurtdışında politikacıların hangi dilleri bildiği konuşulur;bizimkilerin çoğu Türkçeyi bile doğru düzgün konuşamıyor.
Bence ava giderken avlanan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu istifa etsin.Hatay'dan bu kadar habersiz bir şahıs o bölgeyi temsil edemez.