Bugün İzmir Bornova'yı geziyorduk, meydanda bir nurcu beleş kitapçıklar dağıtıyor. Durdurdu bizi olağanüstü yumuşak, tatlı, melekimsi bir sesle elindekileri göstererek "kardeşlerim istemez misin" diye sordu, almamak için alacak para yok filan dedim, yine o melekimsi sesiyle "ne parası kardeşim bunların ticareti olur mu" deyip sıkıştırdı elimize birer tane kart ve kitapçık. Görseniz öyle iyi, öyle iyi ki, şeker gibi. "Bir ihtiyacınız filan olursa, karnınız filan acıkırsa yerimiz hemen şurada" dedi karşısındaki binayı göstererek.
Öyle duygulandım ki, kuzenle ilk camiye girip tövbe namazı kıldık. Burası işin şakası tabi, şöyle devam etti:
Çay içeriz, yemek yeriz, sohbet ederiz, kesin bekleriz filan, sohbetlerin konusuna geldik, "İslami sohbetler ediyoruz, ateistlere cevaplar veriyoruz" demeye başladı, ben kendimi zor tutuyorum, yüzümü ters dönüp çaktırmadan gülüyorum, hele ateistlere cevap veriyoruz dedikten sonra iyice koptum

Sonra ayrılırken kuzen dalga amaçlı tekrar sordu "yeriniz nerdeydi kardeşim", o da tekrar işaret etti, Pazartesi kesin bekleriz dedi
Verdikleri kart ta facebook adresleri de yazıyor, şu;
http://www.facebook.com/SozlerKoskuIzmir?fref=ts
Şimdi ben boş bir zamanımda girip "Bornova'da durdurduğunuz o iki genç vardı ya, işte biz oyuz ve biz ateistiz", sonra teker teker cevap vermeye çalışacam
Tezgahı iyi kurmuşlar, her türlü imkanı sağlıyorlar tarikate adam çekmek için, görseniz olağanüstü iyiler, melekimsi konuşmalar filan

Satanistler gibi çalışıyorlar, para ve sex vaat ediyorlar adam çekebilmek için
Nolurdu biz de çıkıp sokaklarda kitapçıklar dağıtabilseydik