yolcuoglu kalender06/06/2013 - 1:19 kendilerine capulcu adini vererek taraftar toplayanlar,vatanseverseniz ülkemin dirligi icin susun,yok devam edecekseniz yakinda destek gördügünuz chp tarafindanda yolda birakilacaksiniz haberiniz ola,
--------------------------------------
cihan atagil06/06/2013 - 1:18 MILLET ORTALIGI YAKIP YIKANLARI SEVMEZ ANLAMADINIZ BUNU DEGILMI SECIMDE ANLARSINIZ BU SIZE EKSI OLARAK DÖNECEK AK PARTIYE ISE ARTI OLARAK BENDE OLMASI ICIN GEREKEN HIZMETI YAPACAGIM HEM MADDEN HEMDE MANEVEN AK PARTI ICIN DAHA FAZLA CALISACAGIM BENI UYARDINIZ ICIN SAGOLUN DEVAM EDIN YAKIN YIKIN
çağla savcı06/06/2013 - 1:16 siz milyonluk türkiye'yi sadece gördüğnüz kalabalklardanmı ibaret sanıyosunuz?bu ülkede şuan susan ama oy verme günü konuşacak milyonlarda var.sıramızı bekliyoruz bizlern konuşma günü o gündür.çok şaşıracaksınz.evt tayyip erdoğanı her hal ve şartlar altnda destekleyen milyonlar var bunu göreceksnz
demre antalyalı06/06/2013 00:32Şu an Maraş'tayım ve başbakanı pekçok kez ağır şekilde eleştirdim...Ancak şu an dünyanın öbür ucuna "gel" desin, gitmez isem namerdim...Çünkü ben bugünkü olayı masum bir protesto olarak görmüyorum!:..
---------------------------------------
Fırat Yurttaş06/06/2013 00:58DÜNYA LİDERİ GELİYOR BENDE KARŞILAMAYA GİDECEĞİM!...
---------------------------------------
sakin vatandas06/06/2013 00:06Sayın Çelik aşk olsun size. Seçmeninizi tanımamışsınız. Biz şovmen parti seçmeni değiliz. İsmini söylemeyeyim ki ayıp olmasın (chp) Biz bilinçli AK PARTİLİYİZ. Ülkemiz için ne iyiyse onu yaparız. Her zaman da onu yapacağız.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23443302.asp