Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 14-06-2013, 01:34
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Başbakan Erdoğan'ın 'Yerlerde sürüklediler' dediği anne konuştu

Bebeğini elinden alıp kadını öldüresiye dövdüler, üzerine işediler...

Star Gazetesi yazarı Elif Çakır Başbakan Erdoğan'ın gündeme getirdiği türbanlı kadınla konuştu. Z.D, dehşet anlarını anlattı: Bir taraftan ‘Bu üllkenin gerçek sahibi biziz, anladınız mı ulan’ diye bağırıyorlar, bir taraftan tekmeliyorlardı. ‘Kutsal başörtüsüymüş, görün bakalım kutsalı, size neler yapacağız’ diyerek aklınızın bile almayacağı şekilde küfrettiler, vurdular, vurdular...

...

Elimde bebek arabasıyla yol kenarında eşimi bekliyordum...

Bir anda ‘Bakın Tayyip’in ...... burada gelin onu...’ diyen sesler duydum ve arkama baktığımda 25-30 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim kadınların bana karşı öfkeli bakışlarını görünce benden bahsettiklerini anladım.

Ne olduğunu anlayamadığım bir anda üzerleri çıplak, elleri deri eldivenli, başlarında tuhaf bantlı 70-100 kadar adamın ortasında kaldım.

Bir kadın “Ne geldiyse bu ülkenin başına bunların başörtüsü üzerinden geldi vurun şuna” deyince, bir adam arkamdan tekme tokat vurmaya başladı.

Sonra bağırmaya başladılar. Devrim yaptıklarını, ihtilal yaptıklarını, ülkeyi bize teslim etmeyeceklerini, Erdoğan’ı asacaklarını, Erdoğan’ı da hepimizi de tek tek .....

Bir taraftan “Bu üllkenin gerçek sahibi biziz anladınız mı ulan” diye bağırıyorlar, bir taraftan tekmeliyorlardı.

‘Kutsal başörtüymüş, görün bakalım kutsalı size neler yapacağız’ diyerek aklınızın bile almayacağı şekilde küfrettiler, vurdular, vurdular... ‘Asacağız Erdoğan’ı anladın mı’ diye bağırdılar.

Hangi birini söyleyeyim nasıl anlatayım yaptıkları küfürleri. Bir amcaydı sanırım müdahale etmeye çalıştı onu da öldüresiye dövdüler kızıyla birlikte.

Sonra uzaklaştılar. İnönü stadına doğru uzaklaştılar. O sırada tamamen kendimi kaybettim. Ondan sonra ne olduğunu hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde üzerim idrar kokuyordu. Yerimden kalktım bebeğimi bulmaya çalıştım.

Valiliğin emniyetin elinde mobese kayıtları mevcut. Her saat başı yıkanma ihtiyacı hissediyor. Dışarıya çıkamıyor. Altı aylık bebeği sütten kesildi. Televizyonlara bakamıyor. Gezi Parkı eylemleri deyince panik atak geçiriyor.

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 14-06-2013, 01:35
Kıdemli Üye

Bu herzamanki taktik ile ya bir karalamadir, ya da gercekten provakatorlerin bir eylemidir.

Bu konuda farkli bir aciklama ya da yalanlama duyan var mi?

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 14-06-2013, 01:47
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Başörtüsü yasaklanmalı..Faşistlikse faşistlik kardeşim..Hakikaten bu örtü bu ülkeyi bu hale getirdi..
Başbakanın veya cumhurbaşkanının eşlerinin başlarının açık olması demek,Akp'nin olmaması demek bence..O örtü herşeyin üzerini örtüyor..
Alt 14-06-2013, 01:47
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

MOBESA kayıtlarını delil olarak henüz yayımlamadılar.
Alt 14-06-2013, 01:52
Ebu Sübyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ebu Sübyan Ebu Sübyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

askeri, polisi dize getirip intikam bile alan bir parti neden hala başörtüsünü serbest etmiyor?
içki yasağı bile getirebilirken, başörtüsü için neden bir kanun çıkaramaz?
ki içki yasaklanmasına karşı o kadar tepkiyi göğüsleyebilirken, özgürlük sayılacak bir "başörtüsünü" neden serbest bırakmaz?
başörtüsü serbestliğine içki yasağı kadar tepki gelmez.

neden serbest etmiyor başörtüsünü?
Alt 14-06-2013, 01:55
Kıdemli Üye

ALKA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
MOBESA kayıtlarını delil olarak henüz yayımlamadılar.
Evet tek delil bu olacak?

Yalniz boyle goruntuler olsa bile, bunlari halk direniscilerinin yaptigi kanisi nasil dogacak?

Alt 14-06-2013, 01:58
murted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murted murted isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

Ellerinde hiçbir halt yok. Başbakan geçen camide içki içenler müezzini tehdit ettiler, elimizde içki içtiklerini gösteren video var dedi. Bunların ellerinde lafta hep delil olur ama çeşitli gerekçelerle bunları bize göstermezler. Olmayan şeyi gösteremezler zira. Aynı filmi kaç kere görmüşüzdür Allah bilir.

Yalan uydururken insan yalanın yalan olduğu bu kadar kolay anlaşılmasın diye azıcık çaba harcar. Bana olayı karikatürüze ederek dalganı geç deseler herhalde böyle bir şey uydururdum.

No Religion No Cry

Ateizmi Anlamak için tıkla!
Alt 14-06-2013, 02:14
errata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
errata errata isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Kafasına polis tarafından kurşun sıkıldığı yakın çekim kamerayla kanıtlanmış Ethem Sarısülük için hala "Polis tarafından vurulduğu iddia edilen" ifadesini kullanan """medya""", dün akıbetini Erdoğan ve Star Gazetesi'nden Elif Çakır'dan başkasının bilmediği başörtülü bir kadın için "eylemciler tarafından dövüldü, üzerine işendi" gibi net ifadeler kullanıyor.

Bu çarpıtma ve yanlı yayınları yapan insanlar, zincirlerinden kurtulma gibi bir niyete sahip olmayan, sahibinin kemiğiyle yaşayan köpek sürülerinden farksızlar.

Velevki başörtülü bir kadın bu bahsedilen kalleşliği, çirkefi yaşamış olsun; bunun üzerinden siyasi rant yapmak, birilerine göz dağı vermek, halkı eylemcilere karşı ayaklandırmaya çalışmak nedir?

Yahu AKP içinde bunca okumuş etmiş, aklı selim insan var. Hiç mi biri çıkıp da şunlara isyan etmez? Bunlar nasıl insanlar ki dilleri kıçlarına kaçmış gibi insani bir beyanat bile vermekten imtina ederler?

90 yılından beri memleketin insan profilini anlamaya çalışıyorum. Şehirlerde yaşayıp da bir şeylere etki etmeye muktedir insanların neredeyse %80'i rüşvetçi, yağcı, kaypak, kıyakçı, hırsız.

Biz ne konuşuyoruz ki.

"Anamı ..ken kadı" demiş adam. Kimi kime şikayet edicen, anlatıcan...

Merhamet, anlayış ve empati beklediğin adam için sen, bağırsaktaki bir parazitsin.
Alt 14-06-2013, 02:21
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Delilleri gorelim ona gore gerekeni fazlasiyla soyleriz, ona da sahip cikar protestomuzu yapariz. Boyle birseye zaten taraf olmaz aksine kinariz. Herseyden once 6 aylik bir bebege boyle birsey kabul edilemez.

Bakin baska bir ornek,

Hulya'nin milletvekili vs. cevresi yok, o siradan bir vatandas, unlu birinin de gelini degil;

Uzay Kisi;

"Gezi Park'ta dolaşırken, meydan çıkışında bu kıza rastladım, sakin bir şekilde oturuyordu, başına ne geldiğini tahmin etmek zor değildi ama ona da doğrulatmak istedim, polisin kasıtlı olarak yüzüne hedef aldığını söyledi, dişleri kırık, çenesinde kırıklar var ama hala sakin, kin ve öfke kusmuyor.

Tedavisi sürüyormuş, fotoğrafını çekebilir miyim dedim, insanlar ne olup bittiğini görsün, hafif tebessümle utandı, yüzünden utanmadı, tipik bir kız utanmasıydı. O kadar kızdım ve üzüldüm ki elim ayağım titredi, ancak bu kadarını çekebildim, Hülya ile tanışın, o hala çok güzel"

Uzay Kisi'ye katiliyorum, Hulya hala, yuzunu cesaretle kameraya gosterecek kadar cok guzel bir kadin.

Cunku onun arkasinda milletvekilleri degil, birilerinin gelini statusu degil, aksine binlerce kadin var.

Konu Neva tarafından (14-06-2013 Saat 03:41 ) değiştirilmiştir.
Alt 14-06-2013, 05:50
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

AKP’li bir belediye başkanının gelininin 1 Haziran günü Kabataş iskelesinde 6 aylık bebeğiyle birlikte saldırıya uğradığı ve sırf türbanlı olduğu için dövüldüğü haberi yandaş medyada işleniyor. Ancak isim verilmiyor. Resim yayınlanmıyor. SOL gazetesi dün bir çağrı yapmıştı:
“Varsa elde mobese görüntüler yayınlanmalı ki saldırganları halk görsün, tanısın ve bulsun.”
Yapılması gereken saldırganları bulup cezalandırmak. Bu olay üzerinden Gezi hareketini karalamak değil. Gezi’de malum, türbanlı hanımlar da var...

http://gundem.milliyet.com.tr/efendu...25/default.htm

Önerilen Siteler