Delilleri gorelim ona gore gerekeni fazlasiyla soyleriz, ona da sahip cikar protestomuzu yapariz. Boyle birseye zaten taraf olmaz aksine kinariz. Herseyden once 6 aylik bir bebege boyle birsey kabul edilemez.
Bakin baska bir ornek,
Hulya'nin milletvekili vs. cevresi yok, o siradan bir vatandas, unlu birinin de gelini degil;
Uzay Kisi;
"Gezi Park'ta dolaşırken, meydan çıkışında bu kıza rastladım, sakin bir şekilde oturuyordu, başına ne geldiğini tahmin etmek zor değildi ama ona da doğrulatmak istedim, polisin kasıtlı olarak yüzüne hedef aldığını söyledi, dişleri kırık, çenesinde kırıklar var ama hala sakin, kin ve öfke kusmuyor.
Tedavisi sürüyormuş, fotoğrafını çekebilir miyim dedim, insanlar ne olup bittiğini görsün, hafif tebessümle utandı, yüzünden utanmadı, tipik bir kız utanmasıydı. O kadar kızdım ve üzüldüm ki elim ayağım titredi, ancak bu kadarını çekebildim, Hülya ile tanışın, o hala çok güzel"
Uzay Kisi'ye katiliyorum, Hulya hala, yuzunu cesaretle kameraya gosterecek kadar cok guzel bir kadin.
Cunku onun arkasinda milletvekilleri degil, birilerinin gelini statusu degil, aksine binlerce kadin var.