Uriel´isimli üyeden Alıntı
+1
Düşüncelerine katılıyom
Ben türkiyenin geleceğini iyi görmüyorum. Müslümanlıktan kurtulamıyoz.Ateisti bile müslüman kafasına sahip.
İslamcılar kemalistler milliyetçiler batı düşmanı faşist ateistlerle bu ülkenin hiçbirşeyi gelişmez.
Batının herşeyini almalıyız kültürünü dinini aklına ne geliyorsa herşeyini almalıyız.Sorun teknoloji değil sorun kültür sorunu. Bu eski kültürden kurtulmalıyız.
Bugün G. Afrika dünyanın en ileri 10 demokrasinden biri.
İnsanların beğenmediği Filipinler kadın haklarında ilk 5 te gösteriliyor.
Bizim yobazlara anlatamazsın sadece teknolojisini alın diyor.İranda batının teknolojisini aldı ne oldu terör devleti oldu. Terörizm için silah üretiyor.
|
ilk kez bu kadar aynı düşüncede olduğum birinin yazılarını gördüm sn.uriel!
evet aşırılıkçı bir uluscu olan ben yazdıklarının hepsine katılıyorum.DEĞİŞEBİLİRİZ.
değişimi ise ben kendi başıma bir anda zart diye yapmam/yapamam,öbür müptezellerde değişme olmalı ki bende hevesli olayım yeni sisteme..
sorun kültür sorunu ELİTİZM sorunu.batı bir anda fransız devrimi le pislikten kurtulmadı.batıda bir ELİT zümre var;hem burjuva hem monarşi hem bilimsel akılcı kitle her zaman vardı.
güney afrika ise ingilizden hamile kalma bir demokrasidir ama,iyi işliyor her alanda..İSLAM damarlardan,beyinlerden,yeme-içme kültüründen,konuşma kalıplarımızdan atılmadıkça zor gerçekten..
ne yapmalı peki batılılaşmak için?
-suriyede,afganistanda allah-islam adına kafa kesenlerin bol bol görüntüleri tv'de ve medyada gösterilmeli.
-ilk ve öncelikli hedef İÇ ANADOLU,bu bölgelerde kültürel-sosyal mühendislik çalışmaları yapılmalı.
-türk medyasına türk ekonomi dünyasına tamamen yabancı ingiliz-amerikan siyaset-ekonomik-kültürel burjuvalarının eliyle UYGARLIK AŞISI ''BARBARLIK AŞISI'' yapılmalı..
-din ve din adamları sistem dışına itilip,her adımları takip edilmeli.
-başını örten kadının-kızın ve/veya başörtmenin erkek karşısında 2.sınıf bir insan konumunu tarif ettiği anlatılmalı.bu tip kadınlar-kızlar aşağılanmalı..
ilk 3 seçenek kısmen uygulanıyor ama son ikinci seçenek zor gerçekten..
vs vs vs yapılacak iş çok...