Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 01-05-2014, 16:36
RainFall RainFall isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart Gerçekten islam dini yıkıldımı?

Bazen düşünüyorum.Gerçekten islam dinini yıkmayı başardıkmı kendimizimi kandırıyoruz?Yoksa ayetlerden bakarak bir fikirmi çıkarıyoruz yıkıldığına dair?
Alt 01-05-2014, 16:46
Natan Natan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Hepsinin gideceği yer belli: Çöp kutusu.

İslamiyet yada hristiyanlık yıkıldı yada yıkılmadı değil. Varlıklarını şöyle böyle sürdürüyorlar. Sermayenin çarklarından biridir din mekanizması. Kapitalizme hizmettir. Egemen güçlerin tekelleri için kullandıkları bir alan. Uyutmaya yarar milleti. Birey kendisini aciz ve mutsuz hissedeler ise saflıkla inanır. Akıl-bilim geliştikçe zaten neyin ne olduğunu onlar tarafından da anlaşılacaktır.
Alt 01-05-2014, 22:57
gordion gordion isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

yıkılan birşey yok, bu gece kandil programlarına bakarsanız insanların nasıl akın akın camilerde kandili kutladığını, Mekke'de müslümanların nasıl ibadet ettiklerini görebilirsiniz.
Alt 01-05-2014, 23:26
mrdragon mrdragon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

gordion´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yıkılan birşey yok, bu gece kandil programlarına bakarsanız insanların nasıl akın akın camilerde kandili kutladığını, Mekke'de müslümanların nasıl ibadet ettiklerini görebilirsiniz.

İslam dini çoktan yıkıldı.

Bakın benim telefonuma nice kandil kutlaması geliyor. Kuran tabanında kandil kutlaması mı var acaba? Çok sonraları uygulanan bir eylemdir kandiller.

Ama sıkıntı bu değil. Bu mesajları atanların yaşantıları... Kuran'ı açıp okudukları yok, namaz kıldıkları yok, zekat verdikleri yok yok oğlu yok ama konu kandillere, ve inanca gelince onlar müslümanlar...

İnsanların bulundukları ülkedeki ezberleri bırakmaları elbetteki zordur. Kimliklerini önceden alırlar ve köle misali aynı çizgide yol almaya devam ederler.

Temelde yurdumun insanı fantastik ölçekte cehaletten beslenir. Efendim erik kabuğuna 3 kere git bir kiliseden kutsanmış suyu al dök ve yanında fatiha oku gibi abeste iştigal bir eylem üfür, bu sevimli kandil kutlayan müslüman geçinenlerin çoğu dener. (kilise de işin içine girince tanrıya daha şirin gözükeceğini de düşünebilirler.)

Bir hamdi abi var, bir üfürsün zengin olacaksın tüm sıkıntıların akacak desen, para ile kuyruğa girerler.

Müslüman olduğunu söyleyen adam, ya da kadın (memleketimin insanı adına) bu mübarek kandil gecesinde eşini aldatırken dahi, imam hatip mezunu bayan bir erkeğe cinsel açıdan evli de olsa delice yaklaşabilirken dahi, hayali tanrıya iman devam ediyor ve yaptıkları eylemlerden vazgeçmiyorlar.

Hırsız da bu ülkede müslüman, tecavüzcü de müslüman, katil de müslüman. Sorsan Şeytana uydum Allah affetsin derler. Başlarına birşey gelecek olsa Allah korusun olur. Ezberlere bulanmış düşünce özürlü insanların dünyasında yaşıyoruz....
Alt 01-05-2014, 23:58
Yasaklandı

mrdragon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Bakın benim telefonuma nice kandil kutlaması geliyor. Kuran tabanında kandil kutlaması mı var acaba? Çok sonraları uygulanan bir eylemdir kandiller.

Ama sıkıntı bu değil. Bu mesajları atanların yaşantıları... Kuran'ı açıp okudukları yok, namaz kıldıkları yok, zekat verdikleri yok yok oğlu yok ama konu kandillere, ve inanca gelince onlar müslümanlar...

İnsanların bulundukları ülkedeki ezberleri bırakmaları elbetteki zordur. Kimliklerini önceden alırlar ve köle misali aynı çizgide yol almaya devam ederler.

Temelde yurdumun insanı fantastik ölçekte cehaletten beslenir. Efendim erik kabuğuna 3 kere git bir kiliseden kutsanmış suyu al dök ve yanında fatiha oku gibi abeste iştigal bir eylem üfür, bu sevimli kandil kutlayan müslüman geçinenlerin çoğu dener. (kilise de işin içine girince tanrıya daha şirin gözükeceğini de düşünebilirler.)

Bir hamdi abi var, bir üfürsün zengin olacaksın tüm sıkıntıların akacak desen, para ile kuyruğa girerler.

Müslüman olduğunu söyleyen adam, ya da kadın (memleketimin insanı adına) bu mübarek kandil gecesinde eşini aldatırken dahi, imam hatip mezunu bayan bir erkeğe cinsel açıdan evli de olsa delice yaklaşabilirken dahi, hayali tanrıya iman devam ediyor ve yaptıkları eylemlerden vazgeçmiyorlar.

Hırsız da bu ülkede müslüman, tecavüzcü de müslüman, katil de müslüman. Sorsan Şeytana uydum Allah affetsin derler. Başlarına birşey gelecek olsa Allah korusun olur. Ezberlere bulanmış düşünce özürlü insanların dünyasında yaşıyoruz....
yazdıklarınızla sadece kendi kendinizi inandırıyorsunuz, inananları ikna etmekten oldukça uzaksınız.. bence tarzınızı değiştirin, islamı yıkmak için başka yollar deneyin çünkü yazdıklarınız islama inananları ikna etmekten oldukça uzak çünkü siz sadece islamı uygulamayanları yani günahkarları yazmaya çabalıyorsunuz, o yazdıklarınızın çoğu Allah'ın birliğine ve Hz. Muhammed'e inanır, sadece günahkar olur, Allah da affeden ve bağışlayandır, bunu birçok ayetin sonunda görmek mümkün.
Alt 02-05-2014, 00:05
kamilistforvendetta kamilistforvendetta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

yazdıklarınızla sadece kendi kendinizi inandırıyorsunuz, inananları ikna etmekten oldukça uzaksınız.. bence tarzınızı değiştirin, islamı yıkmak için başka yollar deneyin çünkü yazdıklarınız islama inananları ikna etmekten oldukça uzak çünkü siz sadece islamı uygulamayanları yani günahkarları yazmaya çabalıyorsunuz, o yazdıklarınızın çoğu Allah'ın birliğine ve Hz. Muhammed'e inanır, sadece günahkar olur, Allah da affeden ve bağışlayandır, bunu birçok ayetin sonunda görmek mümkün.
biz mi siz mi? iyi bi düşün bakalım.
insanları ikna etmekten uzakmışız pöf lafa bak hizaya gel.
sen nerden biliyorsun ki biz aslında sizin tapındığınız şıhlarınızdan birileri değiliz.
siz nerden biliyorsunuz ki biz de cuma ya gidip lafı güzaf sizler gibi müslümanlık taslamıyoruz. siz küçücük beyninizle bizi müslümanlık hırsızlıkla tecavüzcülükle yada aklına gelebilecek her tür pislikle ayrı şey diyerek kandırdığınızı sanıyorsunuz ya, nereden biliyorsunuz ki bizlerde sizlerle aynı secedeye baş koyarak aynı haltları yemiyoruz.

sana kıza bir tiyo
şu andaki bütün müslümanlar iki yüzlü ateistlerdir.
hadi şimdi de bu sana dert olsun
sohbete gidecem bi kaç salağı uyutup yardım toplayıp viski alıp içecem
hadi naşş naş
Alt 02-05-2014, 00:10
knowledgetowisdom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
knowledgetowisdom knowledgetowisdom isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

mrdragon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

İlk cümle hariç MrDragonla ilk defa aynı fikirdeyim...

bence dünya'da "anlam" denilen şey yıkıldı...

Şu anda tarihte hiç bir zaman olmadığı kadar "anlamsızlık" ; "ucubelik" altın çağını yaşıyor..

Şu an dünyada "din" kalmadı....

Sayın Gordion : Günah nedir? Günah tanımınızı alabilir miyim?

Günde 28 vakit namaz kılsa yılda 5 ay oruç tutsa vs. vs hadi adını vermeyeyim islami usüllere göre 5 yıldızlı otelde tatil yapmak gibi bir şeyi savunan zihniyeti ben tanımlayamıyorum...

Şu an ülkede güzel şeyler olduğunu söyleyen bir müslümanın müslümanlığını sorgularım.. ta o kadar..
hangi birisini söyleyeyim....

İslam yıkılmadı... Ancak insanlar artık dibe vurdu...

"Âdemoğlunun bildiği her şeyin bilmek istediğinden ibaret oluşu yüzünden biz insanlar birbirimize yardım edemiyoruz."
Alt 02-05-2014, 00:12
kamilistforvendetta kamilistforvendetta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kuzucuklar size bi tiyo daha bizim müslümanlarla bir işimiz yok
bak size kıyak yapıyoruz biz sahtekar ateistleri sahtekarlıktan uzaklaştırmak ve
iki yüzlülüklerini bıraktırmaya çalışıyoruz yani aslında saftrik müslümanlara kıyak yapıyoruz.sathetak ateislerin lideride RTE
belki sen de müritlerinden birisin
Alt 02-05-2014, 00:20
Yasaklandı

kamilistforvendetta´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
biz mi siz mi? iyi bi düşün bakalım.
insanları ikna etmekten uzakmışız pöf lafa bak hizaya gel.
sen nerden biliyorsun ki biz aslında sizin tapındığınız şıhlarınızdan birileri değiliz.
siz nerden biliyorsunuz ki biz de cuma ya gidip lafı güzaf sizler gibi müslümanlık taslamıyoruz. siz küçücük beyninizle bizi müslümanlık hırsızlıkla tecavüzcülükle yada aklına gelebilecek her tür pislikle ayrı şey diyerek kandırdığınızı sanıyorsunuz ya, nereden biliyorsunuz ki bizlerde sizlerle aynı secedeye baş koyarak aynı haltları yemiyoruz.

sana kıza bir tiyo
şu andaki bütün müslümanlar iki yüzlü ateistlerdir.
hadi şimdi de bu sana dert olsun
sohbete gidecem bi kaç salağı uyutup yardım toplayıp viski alıp içecem
hadi naşş naş
burda günahkarları yazmakla kendi kendinize islam dinini yıkıldı sanadurun sorun değil, ayrıca ne içersen iç umurumda değil, bende portakal suyu içiyorum daha vitaminli, hem karaciğerim de zarar görmüyor tavsiye ederim.
Alt 02-05-2014, 00:26
Üye

burda günahkarları yazmakla kendi kendinize islam dinini yıkıldı sanadurun sorun değil, ayrıca ne içersen iç umurumda değil, bende portakal suyu içiyorum daha vitaminli, hem karaciğerim de zarar görmüyor tavsiye ederim.
ben bişeyi yıkıldı sanmıyorum hatta yıkılmasınıda istemiyorum. bu gün viski parasıı başka kuzulardan çıkardım onlarda para bitince bana senin gibilerden çok lazım. neden yıkılsın ki vizki kaynağım.portakal suyu için saftrik müslümana gerek yo o ucuz viski için bakara makara ile kandırabileceğim senin gibi müslümanlara ihtiyacımız var.

Önerilen Siteler