Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 12-06-2014, 21:10
yavuzabrinc yavuzabrinc isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Türkiye'de Ateist Olmak

Merhabalar arkadaşlar. sitenize yeni kayıt oldum ve ilk mesajımı buraya atmak istedim. Bu yıl Sosyoloji bölümünden mezun oldum. mezun olurken de bir bitirme ödevi-tez- yapmam gerekiyordu ve bende ateist olduğum için Türkiye'de Ateist Olmak adlı bir tez yazdım.

bir çok forumda defalarca yazılar yazdım. Birde burayı deneyeyim dedim. ATILGANGENÇ nickini kullanırdım her zaman ama burada bu isimle başka biri de varmış
eğer kendileri atılmış veya başka bir durum olmuşsada atılgangenç ismini kullanmak isterim. bu konuda da kim yardımcı olur acaba

ha bu arada bir zaman sonra tezimi eklemek isterim buraya veya özelden yollayabilir ateist arkadaşlarımıza. dindarlara da yollayabilirm; deistlere.. yav herkese yollarım sorun değil okunsun yeterki
Alt 14-06-2014, 23:21
Firestorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Firestorm Firestorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Öncelikle Hoş geldin;

Malesef kullanılmasa bile daha önceden alınan üyelikleri silmiyoruz yada isimlerinde kişinin bir talebi olmaz ise değiştirmiyoruz ne yazık ki... Bu yüzden talebinize olumlu yanıt veremiyorum.

Ayrıca tez konunuz ilgi gekici, umarım güzel bir tez olur. Örneklerini sitede paylaşırsan bir bakarım hatta facebook'ta bile yayınlanırım.

Tezinde başarılar

Saygılarımla

Dinlerin doğru tarafları da vardır; Mesela Hristiyanlık İslamiyetin, İslamiyet de Hristiyanlığın yanlış olduğunu iddia eder.
Alt 09-09-2014, 15:03
bayraktaro1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bayraktaro1 bayraktaro1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yavuzabirinc;

Tez konun çok ama çok güzelmiş. Bir ara Bende ikinci üniversite olarak Felsefe'yi okumaya kadar vermiştim. Anadolu Üniversitesi (Eskişehir), Açık Öğretim Fakültesi, Felsefe bölümüne kaydımı yaptırdım. 2 dersi de geçtim; Sosyoloji ve Sosyal Bilimlerde Temel Kavramlar (çok ilginç); Ama, Felsefeyi bırak; ilahiyat fakültesine geldiğimi zannettim. Kitaplarda "Din tartışılamaz, Allah'tan gelmedir. Peygamberler aracılığı ile gönderilmiştir" gibi ifadeleri görünce... İlahiyat okusam daha güzeldir diye düşünüp, okulu bıraktım. Hala, mesaj gelir bana..

Bu Tezi, okulunda özgürce yazabildin mi ? İstanbul'da Ateist Derneği kuruldu 2014'de, hiç tanıştın mı onlarda.. Kurucusu olan Tolga İnci ile sanal ortamda görüşürüz. Türkiye'de diğerlerini olabilirsin ama, ateist olmak hiç kolay değil... Tezi'ni de bekleriz bu arada.
Alt 11-09-2014, 14:20
Subat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Subat Subat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Arkadaş tezi yayınladı sayın bayraktaro.
Ateistler Derneği (ateizm derneği değil ) o dönem arkadaşa epey destek oldu. Tez çalışması sırasında yaptığımız görüşmede, okuldaki hocalarının epey destek olduğunu belirtmişti. Bir de özgür düşünceli hocası varmış tezle ilgilenen.

Yarattığımız her etki bize bir düşman kazandırır, çoğunluğun kabul ettiği bir insan olmak için sıradan biri olmak gerekir.

Sigmund Freud
Alt 07-01-2015, 22:50
SiriusBLACK SiriusBLACK isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Burası Türkiye mantığın bittiği yerdir

Önerilen Siteler