İlahiyatçı Ali Rıza Demircan katıldığı programda oral seksten bahsedince sunucu Pelin Çift gülme krizine girdi.
İleri boyutta oral ilişki ne demek acaba?
Bunların hakkaten ar damarları yok arap putu allahları gibi.
ileri derecede oral diyor pezevenk.
Geri derecede oral neki .köküne kadar ağzına sokmamı diyor serefsizin çocuğu.
Bu adama bildim bileli ayar oluyorum zaten.
Kalkmış cennete dik durucak diyor.ulan adi senin allahın senin aletinin dikliğini de görücekmi orda.huri becereceğim diye adamdaki akla bak.
Bildiğim kadarı ile bunun kızları 7 tane sonuncusu oğlan .8. Bebeyi oğlan yapıcam diye yengeyi telef etmiş.
Bu şerefsizde bu iştah ve bu utanmazlık olduğu sürece evindekile bile becerir deyyuzun çöcuğu.bu konuyu trt de anlatıyr hemde karşısındaki şıllıkda cilveleniyor.o şıllık haber türkde bu tarz programlar yapıyordu.
O adamı bildiği halde program yapıyorsa oral seksi ileri derecede yapmak ister bu şerefsizle.
Ah bu forumu okusada bize bişeler yazssa diyeceğimde. Ben direk sövmeye başlarım buna.
2. Sövecek adam harun yahya( adnan oktar ) denen şeref yoksunu
Bunların hakkaten ar damarları yok arap putu allahları gibi.
ileri derecede oral diyor pezevenk.
Geri derecede oral neki .köküne kadar ağzına sokmamı diyor serefsizin çocuğu.
Bu adama bildim bileli ayar oluyorum zaten.
Kalkmış cennete dik durucak diyor.ulan adi senin allahın senin aletinin dikliğini de görücekmi orda.huri becereceğim diye adamdaki akla bak.
Bildiğim kadarı ile bunun kızları 7 tane sonuncusu oğlan .8. Bebeyi oğlan yapıcam diye yengeyi telef etmiş.
Bu şerefsizde bu iştah ve bu utanmazlık olduğu sürece evindekile bile becerir deyyuzun çöcuğu.bu konuyu trt de anlatıyr hemde karşısındaki şıllıkda cilveleniyor.o şıllık haber türkde bu tarz programlar yapıyordu.
O adamı bildiği halde program yapıyorsa oral seksi ileri derecede yapmak ister bu şerefsizle.
Ah bu forumu okusada bize bişeler yazssa diyeceğimde. Ben direk sövmeye başlarım buna.
2. Sövecek adam harun yahya( adnan oktar ) denen şeref yoksunu
Pelin Çift Trt'ye geçerek yalakalık aypmış olabilir AKP'ye fakat şıllık yakıştırmanızı dığru bulmadım.Kendisi gayet edepli bir insan olduğu için sinirden gülüyor.
Bu linkteki sapık insanlardan uzak dursun insanlar . Gün geçtikçe iğreniyorum bunlardan muhammedden uyduruk allahından Kitapsızın kitabından öğretileriinden.
Aklı başında hiçbir insan kendi özgür aklını bir dine ya da ideolojiye teslim etmez
Programın bir kısmını izledim.Pelin hanım adamın söylediklerine inanmıyor gülüyor gibiydi..bi bölümdekızınızı amerikaya veya uzak bir yere yanlız bırakamazsınız diyordu.pelin hanım peki erkek olsaydı bırakabikirmiyiz deyince o başka dedi hoca..pelin hanım yapmayın hocam falan deyince güldü bu arada bende twit attım boşa uğraşmayın pelin hanım islamda kadın erkek eşit değildir die ama okumadı tabiiki