Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dinlerden Özgürlük > Özgür Düşünce Platformu > Dinsel İnançlardan Nasıl Kurtuldum?

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-11-2013, 22:41
pianist pianist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart GÜnlÜk

günlüğümü aynen geçiricem buraya bu inançtan nasıl kurtulduğumu anlatıcam.eminim bir çok insan bu aşamalardan geçmiştir.
SABAH 5 CİVARLARI (CUMARTESİ) 14.EYLÜL.2013
biraz önce pianist filmini izledim harika bi filimdi..dışardan sesler geliyo yağmur yağıyo galiba.

Kokuyu alabiliyorum son baharın kokusunu bu beni heycanlandırıyor.mevsim geçişleri zaten beni hep heycanlandırmıştır.yağmurun sesini duyuyorum. bu sesi çok özlemişim.gerçekten huzur verici.su damlacıklarının yeryüzüne düşdüklerinde çıkardıkları notalara gerçekten bayılıyorum .pahabiçilmez bir müzik ziyafeti.bu bize yaratıcının hediyesi. Bugün yaratıcıyla konuştum.ben konuştum o dinledi.ona inandığımı söyledim varlığına inandığımı ama cevap bulamadığım bazı soruların olduğunu ve kafa yormadan asla cevaplayamıcamı bildiğimi söyledim.bana kafamdaki karışıklığı düzeltmemi sağlayacak yollar göstermesini istedim .ondan korktuğumu söyledim yapabileceklerinden ve cehenneminden korktuğumu.ondan korkmak değil onu sevmeyi istiyorum ona aşık olmayı..

02:38 (PAZAR) 29.EYLÜL.2013

Son yazdığım günden beri fikirlerim karmakarışık.neye inanamam gerektiğini tam olarak kestiremiyorum.herşey mantıksız geliyor. kuran kafamı çok karıştırıyor tutarsızlıklar var.. tanrının olabilmeside mantıksız geliyor olmamasıda .belkide bir deneyizdir ne biliyim türlü türlü şeyler. kafamdaki sorulara cavap bulamıcağımı biliyorum ve korkuyorum. çocukluğumuzdan beri beynimize dakudukları şeyleri bi anda çekip atamıyorum.daha tam olarak neye inanmam gerektiğini gerçeğin hangisi olduğundan emin değilim.boşlukta olmak çok kötü ve böyle kalmaktan korkuyorum.

01:14 (SALI) 15.EKİM.2013

Nekar saçma herşey herkese bende dahil. herkes ne kadar gerizeklaı ve boş düşünceli. düşünmekten yoksun. bu insanların arasındayım ve nasıl çıkmam gerektiğini bilmiyorum.hayata bakışları sinirimi bozuyor.bu kadar ahmak nasıl olaabilirler anlamıyorum.aslında hiçbirşeyi anlamıyorum.herşey okadar karışık ki fikirlerim sürekli değişiyo.koyun olmak istemiyorum.sürü fikrine uyup yalanı yanlışı seçmektense kurda yem olmayı tercih ederim.kimseye ihtiyacım yok. ve gerçekten iyi bişeyler oldu .ARTIK KORKMUYORUM .dışlanmaktan korkmuyorum yanlız olmaktan nefret edilmekten korkmuyorum.fikirlerim özgür bunu tam olarak dışarıya yansıtamasamda kendime söyleye biliyorum .artık belkide yoktur diyebiliyorum.

04:14 (PAZARTESİ) 04.KASIM.2013

Yavaş yavaş yerine oturmaya başalAdı bazı şeyler.artık dinlere kesinlikle inanmadığıma eminim.yani artık bir deistim bundan sonrası ne olur bilemem .ama artık aydınladığımı hissediyorum. ve mutluyum galiba.hiç olmadığım kadar huzurluyum. artık geriye dönebileceğimi de zanetmiyorum. -

Konu pianist tarafından (04-11-2013 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.

Önerilen Siteler