İnternetten takip ettiğimiz Sol Haber Portalı bugün gazetesini çıkarmış! Aslında çıkaracaklarını önceden haber vermişler ama benim yeni haberim oluyor ne yazık ki, o yüzden bugün ki gazeteyi alamayacağım büyük ihtimalle. Normalde gazete okumam, televizyon izlemeyi de bıraktım, çok fazla olumsuzluk var, insan çileden çıkıyor ama Sol Gazeteyi hergün almaya çalışacağım;
ben bugün bulamadım gazeteyi hangi bayiye sorduysam kalmadı abi dedi..
utanıyorum valla alamadım
Aslında kalmadı demelerine sevindim ben dostum, demek ki ilgi büyük Umarım ben de bu küçük ilçede bulabilirim bu gazeteyi, kuşkularım yok değil, yarın ilk iş bütün bayileri gezecem.
Yürekten destekliyorum.Vatansever demokrat basın sesimiz olmalı.Ve bu kahredici zulüm ve faşizm ortamında varlıklarının ne büyük bir gereksinim olduğunu görmeye ve herkesi sahip çıkmaya çağırıyorum.Işıklar çoğalmalı karanlık çöplüğe gitmeli.
Yürekten destekliyorum.Vatansever demokrat basın sesimiz olmalı.Ve bu kahredici zulüm ve faşizm ortamında varlıklarının ne büyük bir gereksinim olduğunu görmeye ve herkesi sahip çıkmaya çağırıyorum.Işıklar çoğalmalı karanlık çöplüğe gitmeli.
Aydınlık gazetesi okumak lazım..Muhalif kanadın,ulusalcı/kemalist/liberal/sol gibi ayrımlara girmesine gerek yok..Ben bu gazetenin çıkmasını tasvip etmiyorum..Çünkü bu tür seçimler, muhaliflerde bir bölünmeye yol açacaktır..Akp'ye/gericiliğe karşı bir bütün olmalıyız ama olamıyoruz işte..
Bizim insanımızın derdi gericiliğe filan karşı çıkmak değil,hepsinin derdi para..Bu gazetenin çıkarılma amacı da paradır kanımca..Yoksa böyle bir gazeteye kimsenin ihtiyacı yok..
Solla filan kaybedecek zamanımız yok..İnsanlarımız daha Atatürk'ü bile anlayamamışken,hiçkimseye solu/Marx'ı filan anlatamazsınız..
Birileri Akp'ye muhalif gibi gözüküp iyi para kazanıyor sanki..!