AhbAp´isimli üyeden Alıntı
Sayın UlulElbab,
Size söyleyebileceğim şu bilgi için bir kaynak veremem (ama bilen arkadaşların bu kaynağı göstermesini umuyorum). İzlediğim birkaç belgeselde ve okuduğum birkaç yayında, insanın bir şempanzeden daha az tüylü olmadığını izlemiştim/okumuştum. Hatta, bir insanın vücudunda, bir şempanzeden daha fazla kıl var. Ancak bunlar zamanın etkisiyle ve çevreye uyumla küçülmüş ve gözle görülemez boyuta inmiştir.
Kaynak göstermem lazım biliyorum ama şu an bildiğim bir kaynak yok. Tekrar ediyorum, umarım bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarım göstereceklerdir.
|
Saygıdeğer AhbAp,
Kaynak göstermek konusunda ben biraz daha farklı bakıyorum.
Nette birkez upload edilen her türlü data bir başkası için "kaynak" niteliği taşıyor.En azından o vazifeyi ikame ediyor.
Kaynak olarak akla yatkınlığı,subjektif olsa dahi ben şahsen daha sahih buluyorum.Ancak aşağıda ki alıntıladığım ifadenizde akla yatmayan bir kısım var ki...sanırım sizde tekrar okuyunca yadırgayacaksınız...
AhbAp´isimli üyeden Alıntı
Hatta, bir insanın vücudunda, bir şempanzeden daha fazla kıl var. Ancak bunlarzamanın etkisiyle ve çevreye uyumla küçülmüş ve gözle görülemez boyuta inmiştir.
|
Zira gözle görünmez olsada Micro boyutlarda gözlem yapacak Elektron Microskopları mevcud...
Kıl ve tüy sayısı veya esamesi dahi günümüzde tesbit edilebiliyor.
Hiçbir Dermatolog bu ifadenizi onaylamz diye düşünüyorum.