kim´isimli üyeden Alıntı
sol palavrahaber gastesi TD forum temsilciliği.
Ben yüce veya cüce falan değilim.
sol.orgdaki resime baktım katılanları saydım.
Bu kadar.
Bir küçük hata yapmışım.  Bu resim Kültür Ünide yapılanınmış.
Neyse Amerikalı Bilgi Ünide farklı deyilki katılan izleyicilerin deyilde
konuşmacıların resimi koyulmuş. En kalabalığıda İstanbul
Ünide olmuş. 40 kişi kadar var.
Kılavuzu sol.org olanın canı sıkıntıdan kurtulmazmış.  
|
Sol. org’la alıp veremediğiniz nedir? Sizi bu denli alaycı bir tavırla ve mesnetsizce yorum yapmaya iten sol. org’un hangi tutumu ve de sizin bu site hakkındaki ne tür bir hoşnutsuzluğunuzdur?
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=295305#post295305 konudaki mesajımı buraya aktarmamda fayda var.
“Bu haber sitesi sizin alışkın olduğunuz kendi finansal çıkarları doğrultusunda işine gelen haberi yapıp işine geleni halktan gizleyen çürümüş burjuva medyası değildir. Ve de bu haber sitesi; halkı sömüren sermayeye, zengin medya patronlarına satılmış değil tam aksine halkın ve de işçi, emekçinin yani ezilenin ve de haklının yanında olan, onların menfaatleri doğrultusunda yayınını sürdürüp o doğrultuda gazetecilik anlayışı olan onurlu bir haber sitesidir.”
Hayvan olmak istiyorsan olabilirsin elbette; bunun için insanlığın acılarına sırt çevirmen ve yalnız kendi postuna özen göstermen yeterlidir.
Din, bunalmış mahlukun iç çekişi, merhametsiz bir dünyanın ruhu ve aynı zamanda akılsız bir çağın aklıdır. Din halkın afyonudur.
Karl Marx
|