Just'ce
Devletin KANUNLARI din ve ahlak kayıtları üzerine tesisi edilmiştir
Aynı ahiret gibidir !!!!
Kanun eğer sen Şu Suçu işlersen cezası budur der.. Sende Suçdan kaçınırsın ceza yoska kacınmazsın bu akdar basit !
kanunda O Suçun cezası olmasydı sen serbesttin
ufak bir
infialatta veya şehvetini kabardığında sende Birine tecavüz edersin
İnsan aklıyla bilinciyle
İD'ini tutamaz ufak infailatta derhal yıkılır
hele Şehveti kabardığımı AKLINDA SULARI AKAR İd 'e Bende Teslimim oldum der
İD'i kanun dehşeti durdurabilir ama
eğer o adam düşünür "ben ölücem hayat bu hayattır Milyar sene içinde benim hayatım neki" "Ahmaklıktır kafayı çalıştırmamak" der Aklını
İD'ini hizmet için çalıştırırsa Kanun dehşetininden cezasını atlatmaklık yoları arar. hiç kimsenin çözemiyceği şeytanlılık cin fikirlik bulur.. yine gelir birine tecavüz eder..
neyse dönelim biz mevzuun yerine : eğer kanunda ceza maddesi olmaysadı.. Sende birine şehvetin kabardımı
İD'in çoştumu
İD'in sana baskıyı kurdumu sende birine tecavüz edersin
beşeri hayatını dört duvar arasında Müebbed hapishanede geçirmemek için Şuçtan kacınırsın
Yaaa ! Ahirette ceza olduğuna inanmazsan Beşeri kanunların sezemiyceği yerde seni kim tutacaktır.
İD sana baskıyı kurdumu yağacağın fenalığı
İD'in baskısıyla tıpış tıpış yaparsın
ama ebedi hayatta tama inanır Müebbed hapis düşünürsen
İD'in baskısını ortadan kaldırabilirsin
anlatabildik mi acaba !
|
Cehennem var diye içindeki duyguları bastırmak inandığın allaha karşı ikiyüzlülük yapmaktır.
|
kendin kendin değildir ki ? kendini kendin yapmadın ki ? İçindeki duyguları yaratanda Allahtır... seni o içindeki baskıyla duygularla İmtihan edende O'dur..
Cehennem= huzursuluktur... bunu anlayın artık anlayın !
mesela sıkılıyorsan vucudun cehenemidesin !
örneğin ben -Başkasına zararı vererek- bu fiili şimdi yapıcam birazcık Bir zevk Alıcam Haz alıcam ama bu zevk bu haz geçiçidir daimi değildir
sonra yine ben huzursuz yaşıycam değer mi başkasına zarar vereyim yapacağın işin sonunu iyi düşün ! diyip kendine çeki düzen verirsen yavaç yavaş adam olursun işte