daye";p="´isimli üyeden Alıntı
Abim benim...
Adaleti anlatırken ,unuttuğumuz gerçekleri hatırlattın bizlere
Hüzünle birlikte sitemde kokuyor cümlelerinde;sana katılıyorum
İki cümlede ben yazayım dediğimde, topicin kilitlendiğini farkettim. Hafiften bozuldumda ayıptır demesi.Farklı sesler,farklı düşünceler kanımca farklılığımızdı bizim.Sağlık olsun ne diyelim
|
Sevgili Daye,
Konuya açıklık getirmek istiyorum. Bizim toplumsal özelliğimizdir. Üzerine alınma sakın. Genel konuşuyorum. Bir konu hakkında yeterli bilgimiz olmadığı halde yine de laf olsun diye konuşuruz.
Şimdi bu arkadaşımızın niye cezalandırılmasını istedim. Bakalım:
(Billur)
Şunu anlamıyorum ben, nedense hep yetim kızlardan bahsediliyor ve onlarla 2'er 3'er ve 4'er nikaha izin veriliyor.
Peki neden yetim erkekler içinde ayet yok.
Onlarıda kadınlar 2'er 3'er 4'er nikahlasınlar ne çıkar bundan.
Nasılsa İslamiyet hoşgörü dini değil mi?
Kuran'daki Allah'ın ayrımcılığı ve adaletsizliği işte burda bile ortaya çıkıyor.
Niye kadınların hakkı yok bu dinde niyee?Köleden farkı ne kadının bu dinde?
Sayın Sodomo,
sanırım konunun dışına çıktım ama kusura bakmayın lütfen.Yazmak zorunda hissettim kendimi.
Saygılarımla..
(Sorogren)
billur sen müslüman olmadığına göre,
o yerdiğin kuralın haricindesin,
2şer 3er tane erkek alabilirsin bence.
veya sen istemezsen,isteyen bir tanıdığına tavsiyede bulunabilirsin ateistse.
sizi tutan ne bundan bende bunu anlamıyorum.hem de daha hoşgörülü olur.
Sevgili Daye,
Gördüğünüz gibi adımı da vererek başlık açtı. Bence hiç bir arkadaşımın bu sitede düzey adına o başlığı ciddiye alıp yazmaması gerekirdi. Bunu hep söylüyoruz. Düzey düşüren başlıklara cevap verilmesin diye. Eğer bu sitede bir düzey yaratılacaksa sizlerin de destek olmanız gerekir.
Bu arkadaşımız kurallar konusunda defalarca uyarılmıştır. Uyarıldığı halde bayan bir arkadaşımıza yazdığı yazıya bakın. Kuralları ihlal ettiği için bu arkadaşın cezalandırılmasını talep ettim. O arkadaş da tutup bu başlığı açmıştır. Olay bundan ibarettir.
Ben bu arkadaşı kurallara uymaya davet ettiğim de bana karşı olan tavırlarını gördünüz. Bir yönetici olduğum halde saygısızca ithamlarda bulundu. Kimse sanal ortamın arkasına sığınmasın. Eğer bir yerde kurallar varsa o kurallara uyulacaktır. Eğer o kuralları beğenmiyorsan orda işin olamaz. Gider kendine göre bir yer bulursun. Bence de bu arkadaş bu siteden ayrılmakla doğru bir karar vermiştir.
Elbette farklı düşüncelere açık bir siteyiz. Hiç bir farklı düşünce kalkıp da kendimi savunmamı engellediniz iddiasında bulunamaz. Ve çağrı yapmaya da devam ediyorum. Bu sitemiz inançlı insanlara da açık bir sitedir. Gelsinler. *Yanlız tek bir şey istiyoruz. Kurallarımıza riayet etsinler. Düzey düşürmeden saygı ve sevgi temelinde tartışsınlar.