demirefe´isimli üyeden Alıntı
Yahu Kuranı yazan cahil yağmacı Araplar ne yazdıklarını biliyorlar mı da kim bilecek ne yazdığını? Kuranı yazanlar dahi ordan burdan aşırdıkları ifadelerin ne anlama geldiğini bilmezler! Örnek:
"Ve kevâiba etrâba" bu bir ayet!
Bu, yaşıt kızlar mı, eşit tepeler mi, denk taneler mi, ne halt hiç kimse bilmiyor! Adamlar ne dediklerini kendilerinin de bildiği yok ki? Cennette kevaiba etraba varmış! Artık işine nasıl gelirse! Cennette kevaib var millet, hem de etraba! Öyle düz kevaib de değil! Etrabası da eşantiyon! Cennete gel cennete, gel vatandaş gel!
Bir allahın kekoş kulu da durup sormuyor? Kevaib ne lan? Etrabası nasıl oluyor? Yurraaa, cennete! Tabi bu koşturan kekkoların çoğu de yaşıt kızlar diye anlayıp koşuyor!
"La cennette yaşıt kızlar varmış lan, koşun, belimize bomba bağlayıp dalalım kafirlere! Hoca yetmiş kız verilecek dedi! Hem de hepsi bakire olacakmış! İlikleri görünecekmiş lan transparanlıktan!"
Transparanı ne bilir ayı da işte lafın gelişi...
Yahu gözümle gördüm ben arkadaş! Herif akvaryumun önüne oturmuş, bakıyor. "Güzel balıklar değil mi?" diye hani yani bir laf atmış olayım dedim! Ne cevap verse beğenirsiniz?
"İşte cennette huriler de böyle şeffaf olacak!" demez mi? Dehşet yani! Akvaryumdaki lepisdesler şeffaftı! Kılçıkları görünüyordu yani! Herif oturmuş balıklara bakıyor, cennette ilikleri görünen huriler fantezisi kuruyor yahu!
Lan herif balıklarda hurileri görüyor, damacanaya bakacak, anam! Şeffaf! Aynı huriler gibi! Dur ben şu damacananın...
Bakanlık haklı arkadaş! Damacanalar iyi yıkanıyor mu, bakmak lazım bu ülkede! Ne de olsa huriler gibi şeffaf olunca bu damacanalar...
|
Son cümlelerinize çok güldüm-))
İyi tesbitler bunlar.
"Sen kitap nedir, iman nedir bilmezdin." Bu da Muhammed'in daha önce Müslüman olmadığını belgeliyor...
52,53. İşte sana da, emrimizle, bir ruh (kalpleri dirilten bir kitap) vahyettik.
Sen kitap nedir, iman nedir bilmezdin. Fakat biz onu, kullarımızdan dilediğimizi, kendisiyle doğru yola eriştireceğimiz bir nur yaptık. Şüphesiz ki sen doğru bir yola iletiyorsun; göklerdeki ve yerdeki her şeyin sahibi olan Allah’ın yoluna. İyi bilin ki, bütün işler sonunda Allah’a döner.